Beğendiğim Tesettürlü Modeller

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
resim

resim

resim

resim

resim

N

NilayG

Misafir
ben 4.yü beğendim gerçekten.tesettürlü kadınların çoğunun ben çok yakıştırdığını ve çok nasıl desem dişil mi desem kadınca mı desem bilmiyorum buluyorum.Yani yakıştırıyorum.Ama abzıları çok ama çok uymayan şekilde giyiniyorlar.Tabi bu açıklar için de geçerli.

OP
enise_

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
ben 4.yü beğendim gerçekten.tesettürlü kadınların çoğunun ben çok yakıştırdığını ve çok nasıl desem dişil mi desem kadınca mı desem bilmiyorum buluyorum.Yani yakıştırıyorum.Ama abzıları çok ama çok uymayan şekilde giyiniyorlar.Tabi bu açıklar için de geçerli.

bende bazı tesettürlüleri çok şık buluyorum beğenmene sevindim:lilav:

bazıları tam benlik, paylaşımın için teşekkürler

beğenmene sevindim :huhuu:

M

madesam

Misafir
kayranın üstüne tanımıyorum yaa.. biraz da ucuz olsa=)) aminim istanbulda daha zengin çeşitler vardır ama eskişehir bu konuda biraz kısır. mesela arminenin mağazası ya da kayranın tuğbanın mağazası yok.. sadece satan bir kaç yer var oradan alışveriş yapmak zorunda kalıyoruz.. inş. açılır ilerde para bulursam ben hemen o işe gircem bakalım...

OP
enise_

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
ben bu işlerden pek anlamıyorum canım
kapanmayı da düşünmüyo değilim.demekki ozaman kayraya bakıcam
paylaştıklarımdan senin tarzına uygun olan varmı

HATUNKİŞİ

Aktif Üye
Tepki
169
bazıları harbi çok şık... ama mağazalarına gidince hayal kırıklığı oluyor bazı kıyafetler resimlerden farklı oluyor kumaşı kumaş değil kesimi kesim değil yani uyumsuz dandik... resim ve güzel mankenlere aldanmamak lazım:zuzu:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
arkadaşım kuzum topiğin hayırlı olsun öncelikle çok harika bir şey düşünmüşsün bu arkadaşın hergün burda artık :D
emeğine sağlık canım hepsi çok güzeller bir tanesini bile beğenmedim diyemem hepsi harika ve hepsini istiyorum bennnnn:eek:ys:

OP
enise_

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
bazı bayanlar gerçekten çok yakıştırıyor kendine tesettürü ...yani diyorum ki iyi ki kapalı o kadar güzel görünüyorlar...
teşekkürler payalşımın için canım

kesinlikle katılıyorum canım ya aslında her kadınada yakışır bence ben çok özeniyorum:lilav:
rica ederim canım:huhuu:

hepsi çok şık paylaşımın için teşekkürler emeğine sağlık :hhhhhh:

beğenmene sevindim canım sağol:lilav:

arkadaşım kuzum topiğin hayırlı olsun öncelikle çok harika bir şey düşünmüşsün bu arkadaşın hergün burda artık :D
emeğine sağlık canım hepsi çok güzeller bir tanesini bile beğenmedim diyemem hepsi harika ve hepsini istiyorum bennnnn:eek:ys:

ah kuzuuuum hepsi sana feda olsun:sila:
ozaman tarzlarımız aynı tatlım vala kapansam hepsni giyerdim bende devam edicem biriksin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar