Bebişimin gazını çok zor çıkarıyoruz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anneyimben

Daimi Üye
Tepki
598
slm canlarım...
dun gece bu yuzden hıc uyuyamadık yavrumun cok gazı var hala daha napcam bılmıyorum kıpkırmızı oluyor sancıdan dolayı...metsil verdi dr ama kullnmayın dıyorlar...:(kımyon kaynatıp ıcecegım gazı alması ıcın ....tarıfını bılen varmı?bırde gaz yapan yıyecekler nelerdır?bulgur ve tatlı gaz yaparmı cok kacrdımda -hmm

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
tatlim gece konu acmaya dalmisim
cok gec gördüm yazdigini
sonrada cikmissin
ne yalan söyliim ben tuanada hic cekmedim sükür
onun icin nasil yardimci olabilirim bilmiyorum
rabbim yardimcin olsun
kiyamam minik melegine

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Forem profilinden de yazdım.Buraya da yazıyorum..
Önce sen ayaklarını sıcak tutmalısın,sen üşüdükçe sütüne geçer ve bebeğe gaz yapar.
Sonra eczaneden bebek için rezene çayı aldır..
yarım bardak çay bardağı kaynamış suyun içine,1 çay kaşığı rezene karıştır,3 yada 4 kaşık içir bebeğe..
Çok sıcak olmasın dikkat et,bebeği emzirdikten sonrada muhakkak sırtına masajlar yaparak gazını çıkarmadan uyutma emi birtanem.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
slm canlarım...
dun gece bu yuzden hıc uyuyamadık yavrumun cok gazı var hala daha napcam bılmıyorum kıpkırmızı oluyor sancıdan dolayı...metsil verdi dr ama kullnmayın dıyorlar...:(kımyon kaynatıp ıcecegım gazı alması ıcın ....tarıfını bılen varmı?bırde gaz yapan yıyecekler nelerdır?bulgur ve tatlı gaz yaparmı cok kacrdımda -hmm

Tarçını boşver sen benim dediğim gibi rezene ver bebeğe.
Gaz yapan yiyecekleri yazıyoruz..
Başta kola kesinlikle emziren anneler için çok zararlı
Kuru fasulye,nohu bunlarında muhakkak gazı alınmalı kaynatırken ve çok fazla yememek gerekiyor.
Emziren Anne Hangi Gıdalardan Kaçınmalı?

Lahana, karnabahar, Brüksel lahanası, brokoli, kuru baklagiller, inek sütü ve süt ürünleri, soğan, sarımsak, baharatlı gıdalar, kahve, çay, çikolata gibi besinler annenin diyetinden çıkarılıp bebeğin rahatlayıp rahatlamadığı gözlenebilir.

sühoş

Daimi Üye
Tepki
775
foreverim bulgur pilavı gaz yapmaz aksine çok süt yapar
baklagiller çok süt yapıyo. sen sadece üşütme
bebeği emzirirken göğsünün üstünü ört sıcak tut. 40 gün böyle olur sonra düzelicek inan. B en 6 ay sadece anne sütü verdim benim sıpalara. Kendi uykuna dikkat et uykuda vücut dinlendiği için sütte kaliteli oluyo. emzirerek oğluma 1 kilo aldırmıştım.emzirdikten sonra tirleyle çekip kaşık kaşık vermiştim
dudakları çok küçüktü

OP
anneyimben

anneyimben

Daimi Üye
Tepki
598
sanırım bızım ufaklık kabız olmus...cunku ustten cıkarıyor gazın ıfakat alttan cok zo r cıkarıo hatta cıkaramıo ıkınıyo kızarıyo :(
bunun ıcın napabılırım canlarım :(

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
sanırım bızım ufaklık kabız olmus...cunku ustten cıkarıyor gazın ıfakat alttan cok zo r cıkarıo hatta cıkaramıo ıkınıyo kızarıyo :(
bunun ıcın napabılırım canlarım :(

-hmmÜfff çok üzüldüm bak şimdi yaaa,valla forem şimdi onun için doktorunu araman gerek fitil ismi söyleyemem en iyisi doktoru ara o seni doğru yönlendirir birtanem yaa-hmm

OP
anneyimben

anneyimben

Daimi Üye
Tepki
598
bır kulakçöpune zeytınyagı surup poposuna fitil gıbımı yapsak dıyoruz bı akrabamın 2 aylık bebegı var zeytınyagı surmus aynen dedıgım gıbı yapmıs...yapan varmı?

OP
anneyimben

anneyimben

Daimi Üye
Tepki
598
oyy cok sukur rahatladı kuzum ...uyuttum sımdı mısıl mısıl uyuyo bugun ben bıraz dıyetımsı beslendım sanırım ondan rahatladı yavrum cok sukur rabbıme ..saolun canlarım ...:eek:

*Neşe*

Daimi Üye
Tepki
582
Forever bebeğinin karnına ara ara hafif masajlar yapabilirsin buda çok rahatlatır ayrıca ayaklarınıda karnına doğru ileri geri hareket ettirincede gazını rahat çıkarır:eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar