Bebek Bezinde Moda

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Bebek Bezinde Moda

attachment.php


Bebeklerin sağlıklı büyümesine yardımcı olan BabyNEO bebek bezleri, bebek modasına damgasını vurmaya devam ediyor. Mutlu ve sağlıklı bebeklerin bezi BabyNEO’nun, özel olarak tasarladığı yıkanabilir kot modelli bebek bezleriyle bebekler bu sene dikkatleri üzerine çekiyor.

Sağlıklı bebekler ve temiz çevre hedefiyle sürekli olarak yeni ürün geliştiren BabyNEO, kot desenli bebek bezlerini kullancısıyla buluşturuyor. Nefes alabilen doğal anti-alerjik ve anti-bakteriyel microfiber kumaştan üretilen BabyNEO yıkanabilir bebek bezleri, nazar boncuğu ve uğur böceği desenlerinden sonra kot desenli bebek bezleriyle bebek modasının nabzını tutmaya devam ediyor.

Kullan at bebek bezlere oranla daha sağlıklı, sıvı tutucu ve çevre dostu özellikleriyle de fark yaratan BabyNEO, bebeğin cildinin zarar görmesini de engelliyor. Minik bay ve bayanlar, BabyNEO yıkanabilir kot desenli bebek bezleriyle şıklıklarından ödün vermeden özgürce hareket ederken kendilerini kuru, rahat ve şık hissediyor.

BabyNEO markalı ürünler tüm Türkiye çapında bebek mağaza zincirlerinde (E-Bebek) organik mağazalarında, bebek mağazalarında ve internet üzerinden satışa sunulmakta.

iVillage Türkiye
 

Ekli dosyalar

  • bebek-bezi_1.jpg
    bebek-bezi_1.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 38
OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Yikanabilirmis, bence sürekli olmasada arada kullanilir. :huhuu:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst