o yazlıktaHavuz babeti nerde
İyi tatiller ohhh
Güle güle giysin
ha geçen yıl biri hediye getirmiştio yazlıktaHavuz babeti nerde
İyi tatiller ohhh
Güle güle giysin
ha geçen yıl biri hediye getirmiştiohh güle güle kullanınBnde bunları almıştım geçen ay
Oh oh zengo gacısinek kovucu, pişik kremi vs aldım tatile hazırız ah

Kız o kolluklardan bemde oglana alıcam aklımda cok övüyorlarsinek kovucu, pişik kremi vs aldım tatile hazırız ah
Babetlere baaayıldımmmBnde bunları almıştım geçen ay
Güle güle giysin canım çok güzellerBnde bunları almıştım geçen ay
Sağol cnmBabetlere baaayıldımmm
Kız övüyorlarda havuza sokma denize sokKız o kolluklardan bemde oglana alıcam aklımda cok övüyorlar
Olursa tabio yazlıktaha geçen yıl biri hediye getirmişti

Kız övüyorlarda havuza sokma denize sok
Zaten çocuk havuzu öyle bununla duracak derinlikte değil E büyük havuzuna çocukları sokmuyorlar
bunlarla cocugu havuzamı ne atıyorlar kollardan cıkıyor cocugun cup gidiyordu 
Gaffur pijamasi gibi aOğlana aldım aslında rengi turkuaz gibi ama resimde niye koyu çıktı anlamadım

Zengolar sahilde yapar tabikisi aSadee bişi sahildesenin afişten arkaya önüne pastası bide elbise

Bayramda giyerler şöyle ışıklı ayakkabılardan aldım
Güzel günlerde giysinler insaAllahDogum günü elbisesi geldi
sinek kovucu, pişik kremi vs aldım tatile hazırız ah
Güzel günlerde giysinler kızlarBnde bunları almıştım geçen ay
Gaffur pijamasi gibi a
Zengolar sahilde yapar tabikisi a
Güzel günlerde giysinler insaAllah

gafur pijaması evet
Yok yok havuz hijyen olarak iyi değil deniz en güzelibunlarla cocugu havuzamı ne atıyorlar kollardan cıkıyor cocugun cup gidiyordu
Gizli zengoooGaffur pijamasi gibi a
Zengolar sahilde yapar tabikisi a
Güzel günlerde giysinler insaAllah
tatil = yazlıkOh oh zengo gacı

al al indirimde yakaladım haber veririm bi daha. üst komşumun kızı bununla çok rahat yüzmeyi öğrenmişKız o kolluklardan bemde oglana alıcam aklımda cok övüyorlar
aOlura tabi

ya büyük olabilir çünkü büyüktü diye hatırlıyorum ya da tam olur bakcaz. olmadı ordan alırım marketten çünkü denizde kumda bişey batar falanHaha olsun yazlık yüzü görmeyenlerde vartatil = yazlık
al al indirimde yakaladım haber veririm bi daha. üst komşumun kızı bununla çok rahat yüzmeyi öğrenmiş
aya büyük olabilir çünkü büyüktü diye hatırlıyorum ya da tam olur bakcaz. olmadı ordan alırım marketten çünkü denizde kumda bişey batar falan
yakın olsak senden çok otlanırdım aHaha olsun yazlık yüzü görmeyenlerde var
İşte kıştan alsaydım iyiydi
O degilde bu markanın muadilide var gördün mü? Aman sanki biyeremi gitcez işte bi denize anca bu sene hic tatil bişe düsünmüyoruz. (Dedi ikizler burcu)
Benim oglanın vardı püh yakın olaaydıkkk
hahValla otlanırdın üst katta bi kiracı var 2 cocuklu biri 2 yasında biri 4 aylıkmk ne, benim kızdan kasık mamaları kalmıstı hip pirincli bugdaylı falan ona verdim, oglanın hep kıyafetlerden sürekli ona veriyorumyakın olsak senden çok otlanırdım ahah