Bayanların ne giycem sendromu

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya
1nZn2Y.jpg

Kadınların Sabah Sendromu: Acaba Bugün Ne Giysem?


“Acaba Bugün Ne Giysem?” Sorusu Çalışan Kadınlar İçin Çoğu Zaman Bir Sendrom Halini Alır. Sabah Sendromu. Gardırobu Açan Kadınlar, ‘Ne Giyeceğim.’ Sorusuna Cevap Arar. Hem Şık Hem de Konumuna Uygun Giyinebilmek Zor İştir Vesselam. “Acaba Bugün Ne Giysem?” Sorusu Çalışan Kadınlar İçin Çoğu Zaman Bir Sendrom Halini Alır:

Sabah sendromu. Sabahın erken saatinde kalkıp kahvaltıyı hazırladıktan sonra kadınlar kendi derdinin peşine düşer. Belki de en çok zamanı da “ne giyeceğim” sorusuna cevap aramakla geçirir. Hem şık hem de işteki konumuna uygun giyinebilmek için dakikalarca gardıroba bakakalır. Sonuç kimi kez başarılı; ama çoğu kez başarısızdır. Ama acele etmesi de gerekir, çünkü servis gelmek üzeredir...

Giyim kadar aksesuar da önemli
Kendi tarzınızı iş giyimiyle birleştirin

KADINLARA SABAH ÖNERİLERİ

Sabah kalkınca hangisini giyeceğim derdinden kurtulmak için dolabınızı ikiye ayırın. Bir tarafı günlük, hafta sonu giysilerinizden oluşsun.

Giysilerinizi askılara asarken takım olacak şekilde yerleştirme yapın. Birbiri ile uyumlu kıyafetleri aynı askıya asmaya özen gösterin.

Kendinize sezonluk renk belirleyin ve alışveriş esnasında o renkleri kapsayan giysileri satın alın. Renk kombinleri çok önemlidir, bu nedenden dolayı ana renklerde klasik kıyafetlere (etek, pantolon, elbise, gömlek...) yer verin.

Bir koyu bir de açık renk takım edinin. Camel, bej her renk ile uyum sağladığı için deri ürünlerinizi bu tonlarda tercih edebilirsiniz.

Yeni satın alacağınız giysilerin kumaş cinsleri; kırışmayan, leke tutmayan, ter kokusu yapmayan, kolay deforme olmayan, hareket özgürlüğü sağlayan “akıllı kumaş” diye adlandırılan ürünlerden oluşması tahminlerinizin üzerinde kolaylıklarla karşılaşmanızı sağlayacaktır. Her sabah ütü yapmak, belli bir saatten sonra ter kokmak, kırışık gömleklerle toplantıya girmek istenebilecek en son şeylerdir.

Diğer bir kolaylık ise siyah elbise, takım, gömlek, ayakkabı, beyaz gömlek gibi çalışan kadınların dolabında bulundurması gereken kurtarıcı giysiler edinmektir
 

hazalım

Daimi Üye
Katılım
2 Ocak 2009
Mesajlar
795
Tepki
978
Puan
93
Konum
GURBET
bendede oluyor:acep::acep: çalışan kadınlara özgü değil sanırım sadece :deli::deli:
 

rüzgar gülü

Daimi Üye
Katılım
20 Şubat 2009
Mesajlar
10.973
Tepki
10.147
Puan
113
Yaş
43
Konum
istanbul
ayyy sormayın bende de var......:acep::acep::acep:
hele şimdi hamileyim daha fena... hamile kıyafeti için daha erken öbürleride olmuyor...... sinir oluyorum...:uzgun:
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Benimde oluyor özellikle günlere giderken :D
Hep kokana dolu :hihh:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst