Batık tırnak bakımı..

_emos_

Daimi Üye
Katılım
13 Mart 2011
Mesajlar
4.420
Tepki
5.513
Puan
113
Konum
güNeşin battıgı yer:)
B/S SPANGE Bakımı


Avrupa’ da uzman podiatristler arasında yaygın olarak kullanılan B/S bant sistemi, başarısını kanıtlamış bulunmaktadır. Yassı, sentetikten mamul ve tırnağın üzerine, yüzeyinin tamamı yapıştırılan düz bir yaydır.

Tırnağın bantla tamamen birleşmesi sayesinde oluşan basınç kuvvetleri ile çekme kuvvetleri tırnağın tamamına aktarılarak spesifik, noktasal direnç noktalarının oluşması engellenir.

Tırnağın kökü için de yararlı…

Bu işlem sayesinde tırnak kökünün de uyarılarak düzeltme yapılabilmesi çok büyük bir avantaj oluşturur. İtme ve çekme kuvvetlerinin çok iyi ayarlanabilmesi şartıyla durumun şiddetine göre iki bant birden de takılabilir. Esnetme kuvvetinin fazla hissedilmesi halinde törpüyle inceltilmesi gerekir.

Tırnak deformasyonlarını düzeltmenin yeni bir yöntemi olan B/S batık bantları, özellikle zedelenmiş tırnak yatağında, aşırı hassas tırnak diplerinde uygulanabilmektedir.

Sentetik maddeden üretilmiş, yassı bir düz yaydır ve yüzeyin tamamı tırnağın üstüne yatay olarak yapıştırılır.

Tırnakla bandın kesintisiz olarak birleşmesi sayesinde yayın neden olduğu itme ve çekme kuvvetleri tırnağın tamamı üzerinde homojen bir şekilde etkili olur. Belirli noktalarda gerginlik yoğunlaşması yaratmaz.

Bu metot ayak bakımı hizmetini alan kişiler açısından oldukça rahat ve kolay bir çözüm getirmiş olmaktadır.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst