Baştan çıkaran hareketler

Gülümse

Daimi Üye
Katılım
28 Şubat 2009
Mesajlar
3.793
Tepki
7.105
Puan
113
Konum
istanbul


89E485DF8A15C44DB38F6783r.jpg


Bir kadın bir erkeği, bir erkek bir kadını nasıl baştan çıkarır? Basit bir gülümsemeden pahalı bir akşam yemeğine kadar karşınızdaki insanı baştan çıkartan öneriler..


1. Nemli gözler
Karşılıklı konuşurken sıcak ve derin bakışlarla gözlerine bakın. Gözlerinizi ondan ayırmakta zorlandığınızı gösterin. Bu tekniği özellikle erkekler kullanabilir, kadınlar beğenildiğini anlamaktan hoşlanır. Kadınlar sıcak ve nemli bakışlarla erkekleri etkileyebilir.


2. Görsel şölen
Sevgilinizle romantik, güzel mekanlara gidin. Karşılıklı oturarak birbirinizi keşfedin. Gözlerinizden, saçlarınızdan, omuzlarınızdan konuşun. Vücudu hakkında güzel sözler işitmek kadınları her zaman etkiler, partnerinin onu ne kadar seksi bulduğunu anlamasını sağlar. Bu teknik erkekler için biraz tehlikeli olabilir. Bu açılımlar kadınları yatak odasına kadar götürebilir.


3. Pahalı akşam yemeği
Bu centilmen erkeklerin hoşlandıkları kadını baştan çıkartmasını sağlayan bir öneri.. Sevgilinizi götüreceğiniz restoran ve davranışlarınız etkileyicilik açısından önemli.. Yemekten sonra eve gitmek istiyorsanız atmosfer önemli. İlk olarak biraz yüzeysel gibi görünebilir ancak kadınlar ilk buluşmaya göre erkekleri değerlendirir.

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst