Başın sağolsun Soma

ebrulii

Daimi Üye
Katılım
13 Haziran 2011
Mesajlar
3.455
Tepki
3.710
Puan
113
Yaş
34
Konum
SOMA'da Yaşıyorum
Buradan nereye kimlere sesimi duyurabilirim bilmiyorum ama için yanıyor yüreğim parçalanıyor kayıtsız kalmak istemediğim için her yere yazıyorum herkes doğruyu bilsin duysun ben soma'da yasıyorum somalıyım yakınlarımı canlarımı kaybettim medyada söylendiği gibi 283 - 300 şehidimiz yok 450'ye yakın işçimizi kara toprağa verdik ve ben türk halkına ülkemizdeki duyarlı insanlara çok teşekkür ederim bizi bir gün bile yalnız bırakmadıkları için.
Arkadaşlar ocaktaki yangın hala devam ediyor ve cenazeler yanıyor o yüzden her yere koku yayılmaya başladı bu trafo patlaması kesinlikle değil bu grizu patlamasıdır ve bu ihmalkarlıktır ocaklara ateş düştü bunun hesabını versinler bunun cezasını sorumlular ceksinler bizim göz yaşımız dinmedi bizim yasımız bitmedi bitmicek..................
 

Çilekli Sakız

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Katılım
1 Şubat 2009
Mesajlar
4.185
Tepki
5.840
Puan
113
Yaş
32
Konum
İzmir/ Tokat
Bu konuda size son derece katılıyorum.Çoğu şeyin gizlendiğinin farkındayız..Madende 787 işçi var diyorlardı 301 kişi öldü diyorlar..
Çelişkiler çelişkiler..Çıkan tüm madenciler ölü sayısının bu kadarla sınırlı olmadığını söylüyor..Ama eminim bunada uyduracak bir kılıf bulurlar..
Zerre bir güven duygum onlara karşı yok.Benim tek istediğim lütfen herkes buna el atsın ailelere para verilerek kandırılmaya çalısıyorlar.Arama kurtarma çalışmalarına son verilmiş yazıklar olsun ne diyeyim..Katiller.

 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Canım hepimiz çok üzgünüz..Hepimizin başta senin başımız sağolsn...

Yalan ,eksik haber yaptıklarını biliyoruz,duyuyoruz.Yangını nasıl olur da söndürmezler hala bir hafta oldu nerdeyse..Bu nasıl insanlık,nasıl vicdan..Hepsini Allaha havale ediyorum yaptıkları yanlarına kalmasın..Ne bu dünyada ne diğer dünyada..
 

Şekerpare

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2011
Mesajlar
14.496
Tepki
20.501
Puan
113
Konum
Mutluluklar Diyarından (:
İçim acıyor,canım acıyor ... Somada çalışan hiçbir akrabam olmadığı halde gözyaşlarıma hakim olamıyorum... Sevidklerini kaybeden insanların ne halde olduklarını tahmin bile edemiyorum.Herkez yasta sözde.3 gün bilemedin 3 hafta sonra herkez unutacak ya o ocaklarına ateş düşen insanlar :uzgun: Ömür boyu unutmayacak...Ağlayan eşleri,anneleri,çocukları gördükçe mahvoluyorum.Kahretsin...Elimden hiçbişey gelmiyor...
 
OP
ebrulii

ebrulii

Daimi Üye
Katılım
13 Haziran 2011
Mesajlar
3.455
Tepki
3.710
Puan
113
Yaş
34
Konum
SOMA'da Yaşıyorum
Hepinize çok tşk ederim. Acı gercekten çok büyük Deokman seninde dediğin gibi çok büyük paralrdan söz ediliyor 600 milyara kadar bir para verilebilirmiş biz para falan istemiyoruz gidenlerin hesabı verilsin önce
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst