Başak Burcunun Astrolojik Cinsel Uyumu

Çikolata

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
4.093
Tepki
5.378
Puan
113
Konum
istanbul
Başak Uyumu

Başak ile Koç : Başak kısıtlamalarla dolu olduğu için son derece ateşli olan Koç bu durumdan sıkılır. Koç’un maceracılığıyla denenmemiş olaylara rağbet etmeyen Başak iyi bir beraberlik kuramazlar. Daha bir çok konuda da anlaşamayan bu ikilinin cinsel bakımdan da anlaşabileceği söylenemez. Bir anlık bir zaaf olsa bile uzun ömürlü olmasına hiç imkan yoktur.

Başak ile Boğa : Başak cinsellikte bile analizci ve eleştiricidir. Boğa ise acele etmeden seks yapmaktan hoşlanır. Maddiyatçı yapılar onları birbirine yakınlaştırır. Etkileyici şeylere meraklıdır her ikisi de. Fazla heyecanlı olmamakla beraber ikilinin cinsel uyumu pek fena değildir. Başak Boğa için ateşli değil ama istekli bir seks partneri olarak bilinir.

Başak ile İkizler : İkizler, Başak’a oranla daha girişkendir. Ancak pek ateşli sayılmazlar. Başak ise cinsellikte bencil değildir, hükmetmeye de meraklıdır. İkizler ise bu durumdan hiç hoşlanmaz. Her şeye rağmen bu ikili cinsel açıdan anlaşabilir. Ancak bu beraberlik uzun vadede asla yürümez.

Başak ile Yengeç : Başak ile Yengeç’in iyi anlaştıkları kesindir. Yengeç’in duygusal açıdan güvene ihtiyacı vardır ve Başak bunu ona verir. Sevgi gösterir, problemlerini dinler ve onu ruhen tatmin eder. Yengeç de buna karşılık verir ve Başak’ı gerçekten mutlu eder. Sevginin de yardımıyla bu ikili cinsel bakımdan mükemmel bir uyum yakalayabilirler.

Başak ile Aslan : Başak seksten önce ilişkide güvenli olmaya ihtiyaç duyar. Aslan ise sekse çok düşkündür. Beraberlik ilerledikçe Başak’ın bu konuda Aslan’ı eleştirmesi artar. Başak Aslan’a göre ayağı yere basan bir tiptir. Aslan ise maceracıdır. Bu ikilinin beraberlikleri hiç ideal değildir.

Başak ile Başak : Bu aynı iki burç sıkı bir ilişki kurabilir.Karakterleri hemen hemen birbirinin aynıdır. Bu bakımdan cinsel hayatları ve istedikleri şeyler de benzeşir. Bu ikilinin cinsel uyumları ve istedikleri şeylerin aynı olması ilişkilerini uzun vadeli kılabilir.

Başak ile Terazi : Aralarında asgari müştereklik çok azdır.Terazi duygusal, Başak ise ona göre soğuk ve fazla mantıklıdır. Başak’ın eleştirileri Terazi’yi rahatsız eder. Başak’a göre ise Terazi havaidir. Bu da Başak’ın hiç hoşuna gitmez.Yani sözün kısası bu ikili birbirleriyle geçinemez. Bir anlık cinsel çekim olabilir ancak kesinlikle bu beraberlik uzun vadeye taşınmaz.

Başak ile Akrep : Bu ikilinin beraberliği sağlam temeller üzerine oturur. Başak Akrep’in cinsel tutkusunu söndürmeye çalışsa da Akrep onun cinsel duygularını tahrik etmekten asla vazgeçmez. Birbirlerini anlayacak olurlarsa çok iyi bir sevgili olacakları gibi, iyi birer arkadaş da olabilirler. Bu ikili cinsel olarak uyumludur ve ilişkileri uzun vadeye de yayılabilir

Başak ile Yay : Tek günlük aşk yaşayabilecek bir ikilidir bu iki burç. Başak güven duymak ister , Yay ise son derece maceracıdır. Yay Başak’ın gereksinimlerini anlamak için ya hiç uğraşmaz ya da çok az uğraşır. Başak’ın cinselliğe muhafazakar pencereden bakması da Yay’ın hoşuna gitmez.Böylece maceracı Yay kısa zamanda Başak’tan uzaklaşır. Ve bu ikilinin anlaşması imkansızlaşır.

Başak ile Oğlak : Oğlak’ın yatak odası dışında ilgilendiği pek çok ilgi alanı vardır. Başak bunlardan kısa sürede sıkılır. İlk başlarda Oğlak’a karşı cinsel bir çekim duyar ancak Oğlak tam istediği gibi değildir. Her ikisi de idareci ve pratiktir, ihtiyatlıdır.İki burç da denenmemiş şeyleri denemekten hoşlanmazlar. Bu ikili cinsel açıdan vasat bir uyum içindedirler. Ancak ilişki uzun vadelidir.

Başak ile Kova : Uzun vadeye dayanmayan bir beraberlik çıkar ortaya bu iki burç için. Her ikisi de cinselliğin fiziksel yönünden ziyade fikri yapısına eğilimlidir. Kova cinsel yaşamında uçarı ve maceracı sayılır. Başak ise cinsellikte pek bir ölçülüdür. Zaman ilerledikçe beraberlik gücünü kaybeder. Cinsellikte gerçekçidirler ama ne yazık ki bu işin sonu gelmez.

Başak ile Balık : Başak cinselliğe mantıklı,disiplinli ve dikkatli yaklaşır. Balık’ın ise cinsel fantezileri bitip tükenmek bilmez. Başak sinirlidir ama Balık duygusallıkta sınırsızdır. Bu bakımdan bu ikili hislerinde ve duygularında anlaşamadıkları için cinsellikte de anlaşamazlar.Sonuç olarak Başak-Yay ikilisi uyumsuzdur ve uzun vadeli bir ilişki imkansızdır.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst