Başak Burcu Erkeği

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul

attachment.php


BAŞAK ERKEĞİ (24 Ağustos-23 Eylül)

Kimdir?
Hasat zamanı doğan Başak erkeği, akılla yoğrulmuştur. "Gerekiyor" der ve bütün hayatı boyunca aklı başında ve doğru yolda olmasını söyleyen doğasına karşı savaşır. Mükemmeliyetçi ve tedbirlidir, kendine aşmaması gereken dozlar seçer. Boğulmaktan, başkalarının arasında kaybolmaktan korkar. Ya da daha kötüsü kendi içinde kaybolmaktan korkar.

Nasıl yaşar?
Çalışarak. Bu, yaşama sebebi, amacı ve aracıdır. Gerektiği gibi yapması gereken bu iş onu herşeyden daha çok motive eder. Sahnenin önünde değil, işe yarayacağı ve vazgeçilmez olacağı kuliste durmayı tercih eder. Kültürlü bir entellektüel olarak mantığa, tekniğe ve sağduyuya inanır. Bu yüzden hayal gücünü zorlayan fikirlerden uzak kalabilir.

Nasıl sever?
İşte, arkadaşlığa ve şefkate kadın tavlamaktan daha fazla önem veren bir erkek. Yardımsever ve duyarlı bu erkek utangaç gözükebilir. İlk başta tutuk olmasının sebebi kadınlardan korkması ve geç olgunlaşmasıdır. Olgunlaştığı zaman sadık bir eş, iyi bir aile babası olacaktır ve Pazar günlerini tamirat yaparak geçirecektir.

 

Ekli dosyalar

  • ba%C5%9Fak2.jpg
    ba%C5%9Fak2.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 49

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst