Baptiste Giabiconi.

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.685
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Baptiste Giabiconi (9 Kasım 1989 doğumlu) bir olan Fransız erkek modeli ve şarkıcı gelen Marignane , Fransa. O şu anda erkek yüzü Chanel , Fendi ve Karl Lagerfeld . O dünyanın en çok kazanan erkek modeli olarak tarif edilmiştir.

Doğumlu Marignane , Bouches-du-Rhône , Baptiste Giabiconi bir gelir Korsikalı aile. Babası dan Bastia ve onun annesi Marie-France Calvi , Korsika hem. O da Moriani-Plage onun bebeklik geçirdi Haute-Corse geçmeden önce, Bastia çok yakın bölge Marsilya .

O elde Brevet eğitim diploması professionnelles restorasyon (BEP), ve profesyonel bir Baccalauréat "Accueil et hizmet". Sonra bir mekanik ayarlayıcısı olarak altı ay için eğitilmiş Havacılık bir iş iniş, Eurocopter , uluslararası bir helikopter üretim ve destek şirketi.

2008 yılında, Giabiconi ile imzalanan DNA Model Management New York.

Aynı yıl Karl Lagerfeld ve erkek yüzü olarak Giabiconi aldı Chanel ile 2009 yılında haute couture gösterir kapanış, Freja Beha Erichsen ve Lara Stone ve 2010 yılında Abbey Lee ve Iris Strubegger, fotoğraf .

Ayrıca için başyazılar yer aldı Vogue , Harper 's Bazaar , Elle , Numero Homme , V Man , Marie Claire , Mor, Giorgio Armani ve L'Officiel Hommes .

2010 baharında, o için fotoğraflandı Roberto Cavalli yanında kampanya, Kate Moss ve karşısında oldu Coca Cola ile birlikte, Işık Coco Rocha . [3]

O yerini önce yaklaşık iki yıl Top 50 uluslararası erkek modellerin models.com listelerinde 1 numara yerleştirildi Sean O'Pry . [4] Eylül 2011 itibariyle, o daha belirgin "Simgeler" yerleştirildi o en erkek modeli, Werner Schreyer ile No 10 sıralamasında paylaşan erkek modellerin listesi.
Baptiste-Giabiconi.jpg


Baptiste-Giabiconi-22hlo1_1280.jpg



L-interview-mode-et-musique-de-Baptiste-Giabiconi.jpg


le-beau-baptiste-giabiconi.jpg


BaptisteGiabiconiFrancoisDarmign-1.jpg


baptiste-giabiconi07.jpg


full-baptiste-giabiconi-1961159916.jpg


Baptiste+Giabiconi+Baptiste+Giabiconi+Goom+oliXpTONftWl.jpg


Baptiste+Giabiconi_3.jpg


baptiste-giabiconi-e1349448090596.jpg
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst