Banka T.C. Numaraları Karıştırınca İcra Geldi!

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
T.C. numaralarının karıştırılması icra getirtti. Maaş müşterisi olduğu banka tarafından haberi olmadan adına kart çıkarıldığını ve kendisiyle aynı isim, soy isimi taşıyan hatta aynı şehirde yaşayan başka birine kartın gönderildiğini E.T. gelen icra ile öğrendi. Asıl şoku ise bankanın “T.C. numaraları karışmış” yanıtını alınca yaşadı.



Bilecik’te yaşanan ve sikayetvar.com aracılığı ile iletilen olay “Dikkat haberiniz olmadan icralık olabilirsiniz” dedirtti. Banka tarafından adına habersiz çıkartılan kredi kartının aynı şehirde kendisiyle aynı isim ve soy ismi taşıyan başka birine teslim edildiğini kaydeden E.T. yanlış teslim sonucu yapılan harcamaların kendisine pahalıya patladığını belirtti. Kapısına gelen icra ile şok olan şikayetçi asıl şoku ise bankadan aldığı yanıt sonrası yaşadı.





Kartımı Benimle Aynı İsim Ve Soy İsimde Olan Başka Teslim Etmişler



“Bankadaki bilgilerini kontrol edin” diyen E.T. “Banka tarafından adıma çıkartılan kredi kartımı benimle aynı isim ve soy isimde olan başka teslim etmişler. Bu kişide kartı kullanmış ve ödeme yapmamış. Kartı kullanan kişi borçlarını ödemediğinde adıma borç çıkarılıp ödeme yapmadığınız taktirde icra takibi başlayacaktır dendiğinde olaylardan haberim oldu.Ödeme yapılmadığı için icralık olan kredi kartı icralık olunca da bankadan beni aradılar. Kredi kartı borcum olduğunu gün içerisinde ödeme yapmam gerektiğini söylediler telefonu kapatıp bankaya gittim. Beni aradıklarını borcum olduğunu söylediklerini söyledim baktılar onlarda doğruladı bende kartım olmadığını söyledim. Araştırdılar” dedi.



Bankaya Dava Açacak!



İcra şokundan sonra ikinci şoku bankadan aldığı yanıt ile yaşayan şikayetçi şöyle devam etti:



“ Kimlik bilgilerimi araştırdılar. Benim T. C.numaram ile diğer kişinin anne baba adı gibi bilgileri karıştırmışlar. Sonra kendilerinin yanlış yaptıklarını söylediler. Hatalarını kabul ettiler. 2 ay kadar bankaya gittim sorun çözülsün diye kredi kullanmam gerekiyordu. Bu olay her bankada karşıma çıktı ama bir türlü düzeltemediler. Adıma kırmızı kalem çekmişler. Bu yapılanlar yüzünden bankalardan kredi alamıyorum. Olaydan beri her işim yarı yolda kaldı . Onlar yüzünden mağdur durumdayım. Mahkemeye başvuru yapacağım. Tazminat davası açacağım.”
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst