Bana bi el atın hanımefendiler :)

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
kızlar bu ay desteklerinize önerilerinize çok ihtiyacım var çünkü ilk denemem ilk ayım bakalım ne olucak 3 ekimde adetim bitti ve ogün çalışmalara başladık düzenli bi şekilde ve kulaktan dolma ne varsa yaptım popoma yastık koymadan tutun yan yatma çamura batma gibi :cokkomik:

ama yumurtlama dönemine yeni girdim sanırım 29 ekimde adet olmam lazım benden uzayan şeffaf yapışkan bi sıvı geldi dün akşamda bugünde sizce yumurtlama zamanımmı dünkü yaptığım bi işe yararmı bugün iliişkiye girmesem bişey olurmu dün yaptım sonuçta sperm kalitesi için dedim 2 gündür üst üste girdik bu akşam girmesem bu akıntı boşa gidermi ki ya hadi kızlar bu ay yardımcı olun inşallah müjdeli haberi veririm size bu ay oldu oldu olmadı artık uğraşmıycam oluruna bırakıcam ilk deneyimim heycanlıyım mazur görün emi :lilav:

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
Kimse yazmıyo ya nerde ne dedikodu var entrika var oraya yazıyolar küstüm işte :uzgun:

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
canım valla bende yardımcı olmak isterdim ama bu konuda hiç bi fikrim yok.sende oluruna bırak canım olacağı varsa zaten olur nasipten ötesi olmaz.ne yaparsan yap nafile.olacaksada sen istemesende ilk seferde tutar zaten.bilmem anlatabildim mi canikom.

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
canım valla bende yardımcı olmak isterdim ama bu konuda hiç bi fikrim yok.sende oluruna bırak canım olacağı varsa zaten olur nasipten ötesi olmaz.ne yaparsan yap nafile.olacaksada sen istemesende ilk seferde tutar zaten.bilmem anlatabildim mi canikom.

bende öyle yapıcam canikom yazdığım gibi bu ilk denemem tutarsa sevincimi sizle paylaşmak istiyorum eğer tutmazsada Allah ım bilir işini inşallah tutarda Allah ın izniyle sevincim yarıda kalmaz uğraşmam bu ay tutmazsa akışına bırakırım :)

canim ben yazcam da ne yazcam biliyon mu

"Kelin ilaci olsa kendi kafasina surermis."
:kptmya::kptmya:

hic anlamiyorum ben yumurtlama donemi falan nedir 3 yillik evliyim hala bu noktada bir sey ogrenemedim:kahkaha:

ben 1 yıllık evliyim biliyosun şekerim bu ay üremek istiyorum -ciko:kptmya::cicibebek:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
canım ben şimdi hamileyim hiç aklımda yokken oluverdi ...
Bende 3-4 ay denedim cabaladım en son pes ettim hayırlı zamanda olsun dedim o ay hamile kaldım canım.
ilk zamanda olmayabilir...Bir seferde olmayabilir yani canım. eğer istiyorsan her ay yumurtlama dönemlerini denk getirmelisin.
Bu yüzden kendini salma eğer çocuk istiyorsan...
tamam...

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
ya ben şunu anlamıyorum bu tecavüze uğrayanlar nasıl hamile kalıyo köydeki kadınlar nasıl hamile kalıyoda 8-10 çocuk doğuruyo eskiden yumurtlama dönemimi vardı kadınların okuma yazmasımı vardı eskilerin çocukları en az 7-8 tane bizde 7 kardeşiz babamlar 9 kardeş annemler 7 kardeşler neden bu kadar zahmet çekmek zorunda kalıyoruz bilmiyorum artık sonumuzmu yaklaşıyo nedir üreyemez olduk :cokkomik:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
Bende 1buçuk yıllık anneyim ama soruna nasıl karşılık vereceğimi bilemedim :hihi: Yumurtlama zamanını hesaplayarak hamile kalmadım ben çünkü :panter: Allahın taktiri istedik hemen de oldu Darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
şekerparem inşallah bizimde olur ya ilk denememizde hemencecik tutar anne olup bebeğimi sevmek istiyorum kocamla benim bi parçam

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.628
hergün olmaz sperm kalitesini düşürür iki yada üç günde bir olmalı..birde bu zamana kadar korunmuşsun ilk defa korunmayı bıraktın bu ay kalmayabilirsin canım

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
flemingo canım bugün yumurtlama günüm ama bugün yapmazsam bişey olurmu dün yaptık sonuçta ama girmessemde yumurtlama günümü kaçırmış olmazmıyım :uzgun:

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
he bide canım ben hiç hap filan kullanmadım eşim kendini çekme yöntemiyle korundu

gizemlii

Daimi Üye
Tepki
290
bu konuda hiç bir fikrim yok bebeğim ama Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez zamanda müjdeli haberini alırızz kuzum

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.628
dediğim gibi hergün olmaz hem sıvıda az olur sperm kaliteside düşük olur..kendini bu aya çok şartlandırma oluruna bırak kalmazsan sonra çok üzülürsün..hakkında hayırlısı..

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
inşallah gönlüne göre ilk seferde olur kafaya takmakla ancak kendini üzersin yoksa ...

OP
pervin86

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
kızlar hiç durmadım:huhuu: yumurtlama zamanımda hep çalıştım artık bugün ara vericem eşim çok yoruldu malum :) yarın devam ederim

ama eşimde beni umutlandırıp duruyo diyoki var var sende bişeyler diyip duruyo :kahkaha:

bide hani haftada iki gün diyolardıya aslında ne kadar çok olursa o kadar olma ihtimali yüksekmiş uzman tv de izledim biz hiç durmadık adetim bitti 13 gündür arı gibi çalışıyorum bakalım bu ay meyvemi görebilecekmiyim kızlar bana dua edin ne olur ilk denemem 12 den vurmuş olsun Allah ım bana bunu çok görmesin izin versin ol desin olsun Allah ım ya:uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar