Bana ayriligi sevdirdin.Oysa ben seninle gececek bi ömrü hedefliyordum ki sen benim üzerinde sana dair kurdugum hayallerimin zeminini,ayaklarimin altindan cekip aldin ve beni tepe taklak disari ittin hayatindan..Ben öldüm..Simdi sana olan sevdamin adini ayrilik koydum ve ben o ayriligi simdi senden daha cok seviyorum bana zorla ayriligi sen sevdirdin.Tasasiz düsünmeden bitecek korkusu olmadan öylesine seviyorum.Simdi en büyük korkum senin geri dönmen.Ya dönerse diyorum piskin piskin ,hic bise olmamsi gibi karsima dikilirse onca yasanmisliklara inat ölmüslüklere inat cikiverse karsima ne yaparim?Kabus gibi yok yok bu kadarina izin vermem.bana bi haksizlik daha yapmana musade etmem.Ayriligima zamansiz korkusuz sevdama yapmam bunu sanada onu elimden alman icin izin vermem.Sen sevdirdin onu bana sen verdin artik alamazsin...Sakin dönme geri sakinnnn.Bu ayrilik hic bitmesin.......
Ne garip seni görmek icin cabalayan,sapanla vurulmus yarali kus misali cirpinan su yüregim,simdi seni görme endisesi tasiyor.Ben artik seni son bi defa görmeden ölmeyi hedefliyorum.Neden biliyormusun?cünkü bana sevdirdigin ayrilik varya senin kadar acitmiyor canimi.Sahte sahte bakmiyor yüzüme,kandirmiyor.Dimdikbütün gercekliligiyle,karsimda,yanimda,icimde duruyor.Bana sensizligi ögretti.sensizlige alismisligimi hayretle izliyorum simdi.
Sen benim sana olan sevdama kefen bictin.Ayrilik da gömdü sonra diri diri mezara giren sevdamin bitisini seyrettik ayrilik ve ben.....Aci vericiydi cok aci verici ama bitti gecti gitti iste...Artik ben yok,sevdam yok ortada basibos bi ayrilik vardi sendne geride kalan.aldim sahiplendim ben onu.Oda beni sahiplendi enkaz yüregimden kalanlarida ona adadim.Alistik birbirimize sevdik.Sayende bi ayriligim oldu tsk ederim........Senden aldigim en güzel hediye.
Not:Tamamen yüregimdir alinti felan degil.Umarim begenirsiniz.
Ne garip seni görmek icin cabalayan,sapanla vurulmus yarali kus misali cirpinan su yüregim,simdi seni görme endisesi tasiyor.Ben artik seni son bi defa görmeden ölmeyi hedefliyorum.Neden biliyormusun?cünkü bana sevdirdigin ayrilik varya senin kadar acitmiyor canimi.Sahte sahte bakmiyor yüzüme,kandirmiyor.Dimdikbütün gercekliligiyle,karsimda,yanimda,icimde duruyor.Bana sensizligi ögretti.sensizlige alismisligimi hayretle izliyorum simdi.
Sen benim sana olan sevdama kefen bictin.Ayrilik da gömdü sonra diri diri mezara giren sevdamin bitisini seyrettik ayrilik ve ben.....Aci vericiydi cok aci verici ama bitti gecti gitti iste...Artik ben yok,sevdam yok ortada basibos bi ayrilik vardi sendne geride kalan.aldim sahiplendim ben onu.Oda beni sahiplendi enkaz yüregimden kalanlarida ona adadim.Alistik birbirimize sevdik.Sayende bi ayriligim oldu tsk ederim........Senden aldigim en güzel hediye.
Not:Tamamen yüregimdir alinti felan degil.Umarim begenirsiniz.