Bamya Pişirmenin Püf Noktası

ferah

Daimi Üye
Katılım
2 Ocak 2010
Mesajlar
6.145
Tepki
9.347
Puan
113
Konum
izmir
bir püf noktası da benden;bamyaları önce yıkayın ,suyunun süzülmesi için bekleyin ,sonra bıçakla ayıklayın.soğanı ,domatesi kavurup sıcak su ekleyin 1 limonun suyunu da ilave edip en son bamyaları koyup kısık ateşte pişirin.hem çok lezzetli hemde rengi sapsarı olur ve salyalı olmaz....
 

SILA

Daimi Üye
Katılım
9 Kasım 2008
Mesajlar
3.668
Tepki
3.186
Puan
113
Yaş
47
Konum
almanya
kızlar bamya yı yıkadıktan sonra baş kısmını yuvarlıyarak temizleyin öyle salyalanmıyor düz kesilirse salyalanır birde ben altını kapatmadan önce kuru nane ve dövülmüş sarmısak eklerim daha güzel oluyor
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst