Balon bacakları söndüren mucize!

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Bütün gün ayakta durmaktan ya da oturmaktan şişen bacaklar, belirgin damarlar ve ödem güzelliğinizi bozduğu gibi ağrı yaparak yaşam kalitenizi düşürüyor. Baharla birlikte bacaklarınızı hafifletecek mucizeyi müjdeliyorum!

kirmiziuzum+200.jpg


“Bütün gün topuklu ayakkabıların üzerinde dolaşıp durdum, akşam spor salonundan çıkarken bacaklarım beton gibi ağırlaşmış ve ayaklarım, ayakkabılarımın üzerinden şişmiş, köfte gibi görünüyordu. Kırmızı üzüm yaprağı mucizesi, Antistax Türkiye’ye gelmiş, hemen denedim… Bacaklarımın hafiflediğini ve söndüğünü hissediyorum! ”

TÜRKİYE’DE YAKLAŞIK 13 MİLYON KADIN BACAKLARINDAN ŞİKAYETÇİ!

Boehringer Ingelheim tarafından yaptırılan araştırmalara göre Türkiye’de her iki kadından birinde, günlük yaşamlarını olumsuz bir şekilde etkileyen bacaklarda ödem, ağrı, yorgunluk, şişlik, eklem ağrıları gibi belirtiler görülüyor. Yanlış beslenme, devamlı oturarak veya ayakta çalışma ve az su tüketimi gibi alışkanlıkların da etkili olduğu, bacak sağlığını olumsuz bir şekilde etkileyen rahatsızlıklar kadınların hayat kalitesini oldukça düşürüyor.

Kadınların şikâyet ettiği bacak sorunlarının başında bacak yorgunluğu (%28) geliyor, ayrıca bacak ağrısı (%24), ağırlaşmış bacaklar (%21), diz rahatsızlıkları (%19), bacak krampları (%17), şişmiş bacaklar (%12) ve bacakta su toplanması (%9) da sık yaşanan şikâyetler arasında.

Kırmızı üzüm yaprağı mucizesi!

Yapılan araştırmalar sonucu tedavi seçenekleri arasında hızlı etkisi ile öne çıkan kırmızı üzüm yaprağı özütünün damar çeperini iyileştirip, elastiklik sağlayarak kan dolaşımını artırdığı ve böylece bacaktaki şişmeleri ve ağrıları azalttığı kanıtlanmıştır.


BACAĞINI FERAH TUT…

Bacaklarda yorgunluk, ağırlık hissi, basınç ve karıncalanma hissi yoğun bir çalışma hayatının doğal sonucudur. Antistax®, bacak uzmanları anında rahatlatan, ferahlık ve canlılık veren benzersiz bir jel geliştirdi. Dünya’nın birçok ülkesinde ‘Bacak Sağlığı’ alanında, kadınların ilk tercihi olan Antistax Jel, şimdi Türkiye’de!

Ödem, ağrı, damar problemlerine…

Antistax® Jel içeriğindeki 1,25 g kırmızı üzüm yaprağı sıvı özütü sayesinde, bacaklardaki kan dolaşımının iyileştirilmesine, ödem, ağırlık hissi, yorgunluk, basınç hissi, karıncalanma ve ağrı gibi belirtilerin tedavisine yardımcı olur.
Dünyanın birçok ülkesinde kadınların ilk tercihi olan Antistax bacak sağlığını tehdit eden en yaygın bacak sorunlarından biri olan kronik venöz yetmezliğin erken belirtilerinin rahatlatılması ve tedavi edilmesinde içeriğindeki kırmızı üzüm yaprağı özütü ile yüksek etkinlik sağlıyor.

Hızlı etkisi sayesinde ağrılı, şişkin, yorgun bacaklar ve varis gibi şikayetleri düzelterek bacak damar sağlığının korunmasına yardımcı oluyor. Bacaklardaki şişkinliği azaltırken aynı zamanda uzun süre ayakta ya da oturuyor olsanız dahi bacaklardaki kan akışını normal seviyede tutuyor ve günlük yaşantınızı olumsuz bir şekilde etkileyebilecek bacak rahatsızlıklarının oluşumunu engelliyor.

Ayrıca Antistax® Jel, ferahlık ve serinlik hissi vererek bacakları canlandırır. Sabah ve akşam günde 2 kere ve ihtiyaç duyulduğunda daha fazla sürülen Antistax® Jel, bacaklarda rahatlama sağlar.


Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst