Balkabaklı Börek - Resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
kabak+b%C3%B6rek+1.jpg


kabak+b%C3%B6rek+2.jpg


5-6 adet yufka yada kendinizin açtığı börek hamuru yufkası
1 Bal Kabağı
Şeker

Öncelikle Bal Kabağını kabuklarını soyup robotla rende haline getiriyoruz.Kabakları Tavada çok az yağla kavuruyoruz.Böreklik yufkalarımızı açıp içine serpiştiriyoruz.ve üzerine şeker serpiştiriyoruz.Şekerin üzerine cevizde serpiştirince güzel lezzetli oluyor.bu şekilde sarıp tepsiye diziyoruz.daha sonra yuva yuva kesip fırına veriyoruz.Afiyet olsun..

Bu tarifi Rize'den yollayan Sibel Hanım'a Teşekkürler


ALINTI
kabak+b%C3%B6rek+0.jpg
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst