Balıkçı Limonları (6 Kişilik)

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
ymk_96.jpg


Balıkçı Limonları tarif tarifi Malzemeler
6 Adet Marul Yaprağı
6 Adet Limon
250 gr. Konserve Ton Balığı
3 Tatlı Kaşığı Limon Suyu
2 Adet Yumurta, Tuz
3 Çorba Kaşığı Mayonez
1 Çay Kaşığı Karabiber
Süslemek İçin:1 Adet Haşlanmış Yumurta
2 Çorba Kaşığı Maydanoz


Yemeğin Tarifi
Servis tabağına marul yapraklarını yerleştirin. 6 adet limonu ortadan ikiye kesin. İçlerini küçük bir kaşık yardımıyle boşaltın. Altlarından ufak parçalar kesip düzgün durmalarını sağlayın. Limonları salata yaprakları üzerine yerleştirin.

Diğer taraftan konserve ton balığını çatalla iyice ezin. 3 tatlı kaşığı limon suyu, haşlanıp küçük küçük doğranmış 2 adet yumurta, tuz, 1 çay kaşığı karabiber ve 3 çorba kaşığı mayonezi de belığın üzerine ekleyin. Hazırladığımız bu harcı limonların içine doldurun. İnce ince kıyılmış maydanoz ve yumurta ile süsleyip servis yapın.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst