Balık ve Yay Burç Uyumu

Simge_01

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2014
Mesajlar
427
Tepki
418
Puan
63
Yaş
33
Konum
İstanbul
pisces-sagittarius.jpg


Yay burcu ve Balık burcu arasındaki ilişki her zaman oldukça hareketli bir yapıda ilerleyecektir. Nitekim her iki burcundan birbiri ile ortak düşüncelere sahip oldukları çok konu bulunmaktadır. Bu ortak konular ve ortak özellikler hem onlar arasında ki ilişkiyi güçlendirmekte, hem de daha uyumlu bir çift olmalarını sağlamaktadır. Aslında tüm bu ortak noktaların temelinde iki tarafında aşırı merak ve aynı zamanda huzursuzluk içerisinde olmalarıdır. Bu nedenle sürekli bir öğrenme, araştırma isteği vardır.

Fakat her zaman huzursuz bir yanlarının olması ise bazen aralarında sorunların oluşmasına neden olmaktadır. Bu konuda en çok zararı ise genelde Balık burcu görür. Malum Balık burçları Yaylara göre çok daha narin ve kırılgan yapıdadırlar. Bu nedenle Yay burcunun huzursuz olduğu dönemlerde yapacağı bazı hareketler, Balığın kırılmasına neden olabilmektedir. Lakin bu sorunlar her zaman ufak sorunlar olarak kalır genel olarak baktığımız vakit. Zira Balıkların hassas ve hayal gücü konusunda zengin olmaları Yay burçlarının, Yayların ise enerji dolu, iyimser olmaları Balıkların en sevdiği özelliklerdir. Bu özellikler onların arasındaki dengeyi tutmaktadır.

Balık ve yay burcu beraberliği, oldukça hareketli bir birliktelik olacaktır. Yay burcu, özgürlüğüne düşkün, balık burcu ise duygusaldır. İkilinin aralarındaki tek büyük problem de bu olacak gibi görünüyor. Eğer yay burcu ve balık burcu ikilisi bazı şeylerden fedakarlık yapabilirse, o zaman bu ilişki umut veriyor. Aşk hayatında %50’nin üzerinde başarılı olma şansları var. Uyumlu olmaları için farklılıkların göze batmaması gerekiyor. Bu durumda da bu iki farklı karakterin birbirlerinin hayatına saygı duyması gerekiyor.

Balık burcu duygusal ve romantiktir. Romantizme biraz uzak bir burç olan yay ise romantizmi ve tutkuyu balık ile tanıyabilir. Balık burcu kadını ve yay burcu erkeği burç uyumu iyidir. Çünkü kadının duygusal olması, erkeği cezbedecektir. Ancak aynı şeyi yay burcu kadını ve balık burcu erkeği için söylemek mümkün olmayabilir. Hareketli bir kadının romantik, sakin ve duygusal bir erkek ile anlaşması zaman zaman bazı zorlukları da beraberinde getirebilir. Çünkü ikilinin olaylara bakış açısı birbirinden farklı olduğu için, zaman içinde birbirlerinden soğumaları mümkün olabilir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst