Balık Burcunun Astrolojik Cinsel Uyumu

Çikolata

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
4.093
Tepki
5.378
Puan
113
Konum
istanbul
Balık Uyumu

Balık ile Koç : İkisinin de farklı tipte kişiler olmalarına rağmen bu ikilinin ilişkisi yürür. Koçun açıklığı, sözünü esirgememesi ve yöneticiliği ele alması Balık’ın hoşuna gider. Bazen farklı düşünceler üzerinde çatışabilirler ama bu uzun sürmez. Hele iş cinselliğe geldiğinde Koç Balık’ın cinsel gücüne hayran olur.Yatakta mükemmeldirler. Uzun vadeli bir ilişki olabilir.

Balık ile Boğa : İyi bir beraberlik söz konusudur bu ikili için. Boğa’nın sistematikliği Balık’a biraz ağır gelebilir. Çünkü Balık, Boğa’ya göre çok daha duygusal ve hayalcidir. Esasında biraz Boğa’nın olumlu gayretiyle bu ikili çok iyi anlaşabilir. Zira her ikisi de iyi niyetlidir . Üstelik tutkulu kimseler olan bu ikili yatakta da gayet iyi anlaşabildiği gibi aşkı da uzun vadeye taşıyabilir.

Balık ile İkizler : Aralarında fiziksel bir çekim olmasına rağmen bu ikilinin uyumu iyi değildir. Balık’ın aşırı hassasiyetiyle İkizler’in vurdum duymazlığı ve çok fazla hareketli olması bağdaşamaz. İşin ilginç yönü her ikisi de idareci vasfına uyan kimselere ihtiyaç duymalarıdır. Ateşli bir beraberlik ve seks ilişkisi yaşayabilirler ama uzun vadeli olmayacaktır.

Balık ile Yengeç : Yengeç’in önderliğinde dört dörtlük yürüyecek bir ilişkidir. İkisi de hassas ve duygusaldır. Balık, Yengeç’in kollarına kendisini rahatça bırakır ve ona güvenir.Çok uyumlu olan bu çiftin yatak odaları da mükemmeldir. Fantezilerini tatmin edip, son derece seksüel davranışlar içinde uyumlu bir cinsellik tablosu sergilerler.

Balık ile Aslan : Balık’ın içedönük , Aslan ise dışa dönüktür. Bu ayrım bile bu ikilinin uyuşmaması için yeterli gerekçe sayılır. Birbirlerini anlamalarına imkan yoktur. Kısa zamanda birbirlerinden bezerler. Zaten duygusallıktan uzak kalamayan Balık’ın , Aslan’ı yatak arkadaşı olarak sonuna kadar kabullenmesi de söz konusu değildir. Cinsel bakımdan da uyuşmazlar.

Balık ile Başak : Bu ilişki ilk başlarda iyi başlayabilir. Ancak eleştirici Başak kısa bir zaman sonra duygusal Balık’a kusur üstüne kusur bulmaya başlayınca işin tadı kaçar. Hele hele Başak, Balık’ın pahalı zevkleriyle de tanışınca ortalık iyice karışacaktır.Bu ikilinin cinsel uyumları iyi değildir. Asla uzun vadeli bir beraberlik söz konusu olamaz.

Balık ile Terazi : Bu ikili ideal bir çift değildir. Balık kendini güven içinde görmek ister ama Terazi bu nitelikte biri değildir. Bu iki burcun ortak noktası lükse ve tembelliğe düşkünlük olduğu için bu iki burcun birlikteliğinde çalışan taraf olmayacaktır. Tek anlaşabildikleri şey fiziksel ilişkileridir. Ne var ki bu bir ilişki için yeterli olmaz.Yürümeyecek bir beraberliktir bu ikilinin beraberliği.

Balık ile Akrep : Harika anlaşabilecek bir çifttir . Balık, kıskanç Akrep’in huyunu iyi bildiği için onu kıskandıracak şeyler yapmaz. Akrep ise Balık’ın istediği korunma gücünü ona fazlasıyla hissettirir. Onu sahiplenir. Balık da zaten bunu ister ve kabul eder. Bu ikilinin ruhsal ve fikirsel uyumları gibi yatak odasındaki uyumları da mükemmeldir. İlişkileri uzun vadeli olabilir.

Balık ile Yay : Balık’ın duygusallığı ve yumuşaklılığı ile Yay’ın maceracılığı kesinlikle uyuşmaz. Bu ilişki Balık’ın hüsrana uğramasıyla sona erer. Balık’ın içe dönük yapısıyla Yay’ın dışa dönük yapısının uyuşması imkansızdır. Onun için bu ikili anlaşamaz. Ayrıca iyi bir cinsel uyumları olduğunu gösteren hiçbir bulgu da yoktur. Tamamen geçersiz bir ilişkidir.

Balık ile Oğlak : Oğlak tekdüze ve sistematiktir.İlişkide yöneticiliği de ele alır. Balık ise buna dünden razıdır. Balık onun tekdüzeliğine renk katmayı iyi bilir. Oğlak ise bundan keyif ve zevk duyar. Bazı ufak tefek sorunlar olursa da bu ikili birçok konuda gayet iyi anlaşabilir. Cinsel yönden de bu ikilinin uyumu son derece iyidir. Üstelik uzun vade de umut vardır denebilir.

Balık ile Kova : Kova dışa dönüktür ve her konuyu mantıkla çözmek ister. Balık ise duygusal ve hassastır .Aralarındaki ortak nokta çok azdır. Bu bakımdan bu ikilinin uyum hali içinde oldukları söylenemez. Kısa bir süre boyunca birbirlerine cinsel bakımdan çekim duyarlar ancak bu belirli bir zaman sonra azalır ve uzun ömürlü değildir.

Balık ile Balık : İki Balık’ın uyumlu bir beraberliğe sahip olabilmesi için birinin yönetici vasfına sahip olması gerekir. Aynı duyguları ve hisleri paylaştıklarından ilişkide aktif birine ihtiyaç vardır. Birbirlerinin cinsel ihtiyaçlarını olağanüstü düzeyde anlayan bu ikili yatak odasında harikalar yaratabilir. İkisi de şehvetlidir. Onların seks hayatları uzun vadede de gayet iyi yürür.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst