Balık burcu bayanları buraya

kSo

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
8.266
Tepki
5.908
Puan
113
Konum
İsTaNBUL
Balık burcu özellikleri

Duygusal yapıları her alanda kendisini gösterir. Sanata eğilimli bir burç oldukları için bir çok sanatçının balık özellikleri güçlüdür.Arkadaşlık duygularına çok fazla önem verdikleri için, yaşantılarında yapılan hataları affetmezler Çevrelerinin çabuk etkisinde kalırlar. Yaşamda başarılı olmak için motivasyona ihtiyaçları vardır.

Mistik güçleri çok fazladır. Hissetme yönleri güçlüdür. Bilmeyi ve öğrenmeyi seven bu kişiler yaşam boyunca her şeyi merak ederler. Hatalardan ders almasını beceremezler. Aynı hataları birkaç kez tekrarladıkları görülmüştür. Alışkanlıklarına bağlı olduğu içinde bulundukları şartları kolay değiştirmekten hoşlanmazlar.

Çok çabuk karamsarlaşabilen bu kişilerle yaşamak hem zevkli hem de zordur. Duygu ve mantık arasında doğru dengeyi kurabilirlerse, yaşam onlar için mükemmel olur. Fakat ne yazık ki, her zaman aynı ölçüyü tutturamazlar. Toplum ilişkilerine önem verseler de, kuşkucu yapıları yüzünden olaylara uzak kalabilirler.

Sürekli haklarında konuşuluyormuş hissi içinde, karamsar ve huzursuzlaşabilirler. Politika konusunda duyarlı fakat etkileşime hazır oldukları için de zaman zaman hata yapabilirler. Aile bağları güçlü ve sevdiklerine bağlı olan bu kişilerle anlaşmak her zaman kolay değildir.
 
OP
kSo

kSo

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
8.266
Tepki
5.908
Puan
113
Konum
İsTaNBUL
21-ÞUBAT/21-MART ARASINDA DOÐAN SEVGÝLÝ BALIK BURCU ÝNSANI:

Bu ay Venüs ve Jüpiter sizlere en büyük sevginin müjdesini veriyor.Ancak durumunuzu tüm þartlarýyla deðerlendirip gelecekteki davranýþlarýnýza yön verecek kesin yargýlara çaðrýlýyorsunuz.Artýk kararsýzlýklarýnýza son vermeniz gerekiyor.Bu karar mesleðinizden ayrýlmak yönünde olabileceði gibi,yeni bir mesleðin yeni bir projenin seçimi de olabilir.Ancak mutlaka bir yeniliði göstermeyebilir.Önyargýlarýmýzdan kurtularak þimdi iþinizi kayýtsýz þartsýz benimseyebileceðiniz anlamýna da gelebilir.Cesur ve kararlý olun ve hiçbir krizin ve hayal kýrýklýðýnýn niyetinizle ilgili kararlarýnýzý sarsamayacaðýný,aksine daha da güçlendireceðine inandýðýnýzý gösterin.Kararlarýnýza aþkýnýzý katýn.........

sizler büyük fýrtýnalar döneminden dünyaya gelen insanlarsýnýz.
hayvanlar aleminde toteminiz:pUMA..(yalannn:)
Bitkiler alemindeki toteminiz:SÝNÝR OTU...(sinir otuyum evet)
Madenler aleminde:FÝRUZE(turkuaz)Gökyýldýzý..(parmaðýmda taþýyorum)
Kabileniz:KURBAÐA..(ýhhh olmaz,ben timsah istiyorum)

Puma insanlarý taþlarý gibi birçok olaðanüstü güce sahiptirler.Bu insanlarda bir tür doðal ilaç hazinesi saklýdýr ve onun yardýmýyla yaþamýn ve evrenin çeþitli gizemlerini çözebilirler.Týpký firuze gibi onlar da birer gökyüzü insaný olabilir ve böylelikle yaþamýn birçok alanýnda diðer insanlarýn fark edemediði þeyleri görebilirler.Ama gerçek renklerini gösterebilmeleri için taþlarý gibi çok iyi iþlenmiþ olmalýdýrlar.Yoksa melankolik insanlar haline gelirler.Midelerinden ve ayaklarýndan genelde rahatsýzlýk çekerler.Çünkü pekçok küçük þeyi büyük dert haline getirirler.Puma insanlarý gökyüzüne uzanmadan önce ayaklarýný yani köklerini topraða salmalarý gerektiðini öðrenmelidirler.Maviyle yeþil karýþýmý bu puma insanlarýna ruhla kiþilik,yer ve gök arasýnda bir denge kurmak için gereklidir.Bu iki renk karýþýmýný üstlerinde taþýmalarý fiziksel ve ruhsal huzura kavuþmalarýný,ve neþelerini korumalarýný saðlar.Onun için sevgili balýk insanlarý pumalar gibi sinirlendimi diþ gýcýrdatýr,týslar ,köpük saçabilirler.Kedilere özgü merak içgüdüleri çok geliþmiþtir.Bu insanlar çevrelerince anlaþýlmadýklarý duygusuna kapýlarak kendi düþünce ve ruh dünyalarýnýn doruklarýna kolayca çekilirler.Ýnsan ruhunun yücelerine týrmanabilirler.Ýyi bir yönetim onlarý son derece üretici kiþiler yapabilir.En derin duygularýný gizlemeyi çok iyi bilirler.Kararsýz ve kaprisli olmalarýnýn nedeni kurbaða kabilesinden olmalarýdýr .Düþ güçleriyle yaratýcý güç balýk insanýnda birlikte elele dolaþtýðýndan sanatýn her bölümünde isterlerse baþarýlý olabilirler.

Balýk burcunun duygusal hassas sanatkar gizemli insaný sen bence tüm insanlýk için gereklisin.(hahayyy,bak bunu sevdim:)

Mutlu ol emi..

 
OP
kSo

kSo

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
8.266
Tepki
5.908
Puan
113
Konum
İsTaNBUL
2hicj5u.jpg
 

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
bende bir balık burcu olarak geldim kasommmmmmmmmmmmmm
ya ksom yukarıda yazdığın o puma başlıklı bendeki bu sezgi kuvvetliliği bu özelliktenmi geliyoki acep orda sanki beni anlatmışlar beeeaaaaa:yandanyandan::yandanyandan::yandanyandan::yandanyandan:
 
OP
kSo

kSo

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
8.266
Tepki
5.908
Puan
113
Konum
İsTaNBUL
olabilir canım benimde sezgilerim güçlüdür ama duygusal oluşum mantıgımla kalbimi yorar hep
 
OP
kSo

kSo

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
8.266
Tepki
5.908
Puan
113
Konum
İsTaNBUL
hoşgeldin izmirin afeti devranı rüzgarların esip taaaaaaa karadenizlere savurdugu fıstık hoşgeldin:gulcicek:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst