Bahreyn Böyle Mağaza Görmedi!

Çikolata

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
4.093
Tepki
5.378
Puan
113
Konum
istanbul

Bahreyn Bahreyn olalı böyle mağaza görmedi

Komşularına göre daha liberal olan Bahreyn'de, Hadice Ahmed adlı bir kadın tepki ve tehditlere aldırmadan 'seks shop' açtı
Bahreyn Bahreyn olalı böyle mağaza görmedi
2m2w7pz.jpg


EVLİLİK CÜZDANI KONTROLÜ

Bahreyn’in başkenti Manama’da Basra Körfezi’nin ilk “seks shop”u Hadice Ahmed (32) tarafından açıldı. Çarşaflı mağaza sahibi ürünlerini Amerika’dan getirtiyor.

Her türlü seks oyuncağının, seksi iç çamaşırlarının satıldığı bu mağazadan sadece evliler alışveriş yapabiliyor. Hadice Ahmed, mağazasına gelen çiftlerin önce evlilik cüzdanlarını kontrol ediyor.

‘BOŞANMALARI AZALTTI’

Hadice Ahmed, “Utanç verici bir iş yapıyorsun diye tehdit ediyorlar. Ama ben bunları göze aldım” dedi. Müşteri sıkıntısı çekmediğini belirten Hadice Ahmed, seks shop sayesinde birçok evli çiftin seks hayatının canlandığını ve bu yolla boşanmaların azaldığını söyledi.

Bahreyn’e komşu olan ve bu tür mağazaların İslama aykırı olduğu gerekçesiyle açılamadığı Suudi Arabistan’dan da birçok kişi bu mağazaya gelip alışveriş ediyor.
 
OP
Çikolata

Çikolata

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
4.093
Tepki
5.378
Puan
113
Konum
istanbul
bence iç giyim olması iyi olmuş sonuçta onlarda kadın ve eşlerine giymek isterler erkeklerin gözü yabancı kadınlarda olacağına eşlerini beğensinler
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst