Bahçeniz Yaz Mevsimine Hazır Mı?

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
416616249488.jpg


Bahçe mobilyaları dekorasyonunuza ayrı bir güzellik katar. Pek çok bahçe mobilyası üreticisinin olması da büyük kolaylıktır. Her geçen gün daha da önemli olan bahçe dekorasyonu-peyzaj mimari alanında orijinal ve çok fonksiyonlu çözümler günümüzde mevcuttur.

Bahçe dekorasyonu için önce nasıl bir bahçe sahibi olmak istediğimizi iyice belirlemek gerekir. Bahçe içinde nerede neyi uygulayacağımıza karar verilmelidir. Önce bahçe dekorasyon tarzlarının bilinmesi uygun olur. Hamak kurmak, bitki yetiştirmek, parti vermek gibi bir kısım tercihlerimiz olabilir. Ahşap malzemeler bahçe dekorasyonu için yaygın kullanılan materyaldir.

Bahçe mobilyası gruplarında ve bahçe aksesuarlarında ahşap tercih edilebilir. Ahşap bahçe dekorasyonu alanında ahşap çok kullanılır. Ahşap bahçe dekorasyonu aşamasında yağmurdan ve ateşten korunaklı kısımlarda kullanılır. Doğal taşlar da bahçe dekorasyon alanının vazgeçilmezlerindendir.

Bambu hala çok moda. ****l de bahçe dekorasyonunda kullanılan diğer malzeme tipidir. Ahşap mobilyalar dışında, kaliteli plastik mobilyalar da bahçe dekorasyonu için son yıllarda kullanımı artan malzeme türlerindendir.

Bahçe salıncakları, sandalyeler, masalar ve özellikle ısı ve ışıkla ilgili aksesuarlar ile ilgili malzemelerde canlı renkleri ve tıpkı kıyafetlerde olduğu gibi karışık desenleri kullanabilirsiniz.

Retro akımı bahçenize de taşıyarak işlemeli bakır kaplar, nostaljik toprak saksıları tercih edebilir; çocukluğunuzun en sevilen oyuncaklarını süslemelerde kullanabilirsiniz.

Geniş ve renkli minderleri de unutmayın! Bu sene dokuma kumaşlarında da etnik desenleri görüyoruz. Bahçenizin bir bölümünü Çin ya da diğer doğu felsefeleri için ayırabilirsiniz.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst