Bahçede Dekoratif Çözümler

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Bir bahçeyi güzelleştirmek kolay bir iş değildir. Emek ve ilgi ister. Öyle hemen de karşılık beklememeniz gerekir. Zamanla yavaş yavaş kendini teslim eder bize. Yemyeşil hale geldikten sonra da onu süslemeye başlarsınız. Çok eğlenceli bir iş bu. Artık o kadar güzel bahçe aksesuarları var ki insanın hayran kalmaması mümkün değil. Bir yandan da el emeği göz nuru aksesuarlar var. Özellikle içinde kuş yuvası olan bahçelere bayılıyorum. Kuş yuvalarını kendi ellerinizle süsleyin. Taşlar yapıştırın, boncuklarla bezeyin. Hem kuş cıvıltıları eksik olmasın hem de dekoratif gözüksün.

attachment.php


Bahçede mitolojik unsurlar da bayıldığım diğer detaylar. Kendimi bir masalda ve hemen aşık olmaya hazır bir prenses gibi hissediyorum. Eros'un okları birazdan sizi vuracak gibi. Beyaz rengin ağırlıklı olduğu bir bahçeyse hele demeyin keyfime. Küçük küçük detayların insan ruhuna ne kadar etkisi olduğunu görüyorsunuz değil mi? Biraz romantizm de var galiba işin içinde.

attachment.php


Meyve ağaçlarınız varsa şirin meyve sepetleri kullanın mutlaka. Ya da alın bir meyve kasası kendi ellerinizle süsleyin. Ağaç altına oturmak için küçük bir bank yapmayı da unutmayın. Gölgesinde kitap okumak çok keyifli olacak. Ya da alın bir dostunuzu gizli sırlarınızı paylaşın. Gece oldu mu yıldızları seyredin.

attachment.php


İşte çok etkilendiğim bir aksesuar varsa o da bu zamanı hatırlatan saat. Çok orijinal bir fikir olduğu konusunda hemfikir misiniz? İşte bahçenizi orijinalleştirmek tamamen sizin hayal gücünüzde. Bahçenizi büyülü bir hale getirin. Onun ve doğanın nimetlerinin tadını çıkarın. Ruhunuza nasıl iyi gelecek göreceksiniz.

attachment.php


Alıntıdır!
 

Ekli dosyalar

  • bace.jpg
    bace.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 50
  • bace3.jpg
    bace3.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 52
  • bace4.jpg
    bace4.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 51
  • bace6.jpg
    bace6.jpg
    14,1 KB · Görüntüleme: 53

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst