Baba olacaksın dediğimizde eşlerimizin tepkileri:)

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Daha yeni evliydik,bir ay bile olmamıştı

adetim zaten evlendiğimiz gün bitmişti,

aralığın sonlarıydı,eşime dedim ki hissediyorum ben hamileyim

o da şok oldu,dedi değilsen bile üzülmek yok bak

nan evleneli daha bir ay olmamış bizdeki hıza bak:gul::gul::gul::utandim::utandim:

Neyse testi yaptım bekliyoruz,ama ben nasıl eminim

nasıl bu kadar emin oldum hala şaşıyorum kendime:dusun:

baktım çift çizgi,sonra dr.a gittik o da doğruladı

eşim tabi şoklarda:D

Ama 9 ay sonra meleğimizi kucağına ilk aldığı anı hiç unutamma,ikimizde sevinç gözyaşları döktük:aglayan:

Çok güzel bi andı,dilerim Rabbim tüm isteyen arkadaşlara nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
ben evde test yaptim pozitif cikti, inanmadim tekrar baska bir test daha yaptim, yine pozitif cikti.esime hemen söylesem mi diye düsündüm dayanamadim telefonda söyledim mac seyretmeye gitmisti ne diyecegini sasirdi hemen eve geldi.ikimizde iyice emin olmadan sevinemedik ama doktorda evet hamilesin deyince ikimizde cok mutlu olmustuk.:kupa::kupa:
 

kSo

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
8.266
Tepki
5.908
Puan
113
Konum
İsTaNBUL
eşim çok yalvarmıştı bebeğimiz olsun diye ben hep erteliyordum sonra 15 gün bir karın agrısı ama sebep bulamıyorum adetim herşey normal sonra bir akşam eczaneye girdim test aldım öyle sebepsizdi ama içimden geldi :gul: ve evde yaptım eşim yoktu gelince ben aglıyorum tabi eşim korktu dedim hamileyim eşim şok oldu agzını toplamak baya vakit aldı gülmekten :gul: sonrada telefonu elinden almak zor oldu ve gecenin 11inde hastane bulup kan testi yaptırdı emin olmak için:eek:
 

rüzgar gülü

Daimi Üye
Katılım
20 Şubat 2009
Mesajlar
10.973
Tepki
10.147
Puan
113
Yaş
43
Konum
istanbul
bizde evleneli 2 yıl olmuştu tam çalışmalar devam ediyordu, yaklaşık 1 yıl uğraşmıştık olsun diye... cildiyeye gitmiştim doktora, sonra şirketimizin yakınlarında bir eczacı bayan vardı arkadaş oda biliyordu çok uğraştığımızı, dediki bu ilaçlar eğer hamileysen sakıncalı dedi bende bilmiyorum dedim bence sen bi test al yarın sabah yap dedi tabi ben durumuyum adetim daha gaçmemişti o gün olmam lazımdı, ama ben yinede işyerini gidip testi yaptım sonra baktım ikinci çizgi biraz soluk gibi, tekrareczaneye gittim arkadaşa gösterdim eveeeett dedi hamilesin dedi ben tabi şoktayım hoplayıp zıplıyorum. sonra direkt şirkete geldim yanımda beraber çalıştığımız ablaya falan söyledim sonra eşimi aradım dedimki yemekten sonra bi çay içelim (aynı işyerindeydik) tamam dedidışarda bi kafede buluştuk ve biraz konuştuktan sonra testi gösterdim hamileyim dedim, önce inanmadı yok ya senin değildir bu test dedi sonra bayağı bi ciddi olduğumu görünce çok şaşırdı ve çookkk sevindi... Allah razı olsun hep doktora giderken yanımdaysı yalnız bırakmadı beni.... :eek::eek:
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
1. evlilik yıldönümüzü kutladıktan 15 gün sonra adetimin gecikmesi nedeniyle test yapmıştım. Evde duramadık rahat ve akşamın 10'unda 2 tane test aldık nöbetçi eczaneden:) Tabii çocuk düşünmüyorduk. Neyse eve geldim ve yaptım. İlk çizgi çıktı, bende hamile değilim diye zıplıyordum:D:D Neyse içeriye gittim oturuyorum eşim geldi ve hamilesin dedi:sok Ben şok yaşadım, çünkü böyle bir ihtimal yoktu bile. Neyse ertesi gün sabah ilk idrarla tekrar yaptım, bu sefer daha belirgin oldu. Kan testi yaptırttım.. Kanda da belli oldu 4 haftalık hamileymişim. Hemen doktora gittik, kesemizi gördük; ama kalp atışlarımızı görmeye gittiğimiz zaman maalesef boş gebelik geçirdiğimi öğrendik.

O gün hayatımın en berbat günüydü.:gitme: İnşallah 2. gebeliğimi sağlıklı bir şekilde yaşarım.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst