B&G Store İlkbahar/Yaz!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
&G Store'un 2013 İlkbahar - Yaz Koleksiyonu, birbirinden renkli, orijinal ve göz alıcı modellerle yeni sezonda moda tutkunu miniklerin gözdesi olmaya aday.

bg-store-mkl.jpg


Çocuk modasının önde gelen markalarından B&G Store, 2013 İlkbahar - Yaz sezonuna damgasını vuracak gibi görünüyor. Paris’ten moda esintileri taşıyan Paris Time, şıklığı tercih eden kızların tercihi Best Friend’s, özgür kızların tercihi Happy Day birbirinden özel koleksiyonlardan sadece birkaçı.

Uçuş uçuş desenlerle Happy Day
Uçuş uçuş desenler ve renkleriyle yazın gelişini müjdeleyen Happy Day Koleksiyonu’nda, küçük çiçekli şifon tunikler, desenli kat kat etekler ile şık denim pantolonlar, mavi-fuşya ve ekrunun birleşmesiyle gökkuşağı renkleri kıyafetlerde hayat buluyor.

Hareketli baskılarla Paris Time
Paris’ten moda esintileri, Paris Time Koleksiyonu ile genç kızlarla buluştu. Simli, hareketli baskılarla tişörtlerdeki şıklık ön plana çıkartılırken, şifon piliseli etekler gömleklerle buluştu. Tweed kumaştan şortlar ve pantolonlar asilliği simgelerken elbiseler de bu kış öne çıkan modeller arasında yerini aldı. Sezon trendi ince deriye siyah, gri ve beyaz renkler eşlik ederek koleksiyon elegant bir havaya büründü.

Varak baskılarla Best Friend’s
Best Friend’s koleksiyonunda genç kızların vazgeçemeyeceği varak baskılı, aplikeli tişörtler, taşlı etekler, pantolonlar, sezonun olmazsa olmazlarından eğlenceli figürleri ile buluştu. Koleksiyonda petrol mavisi, açık bej, toprak renkleri hakimken, kadife ve viskonda ön planda tutuldu.

Pırıltılı ve taşlı Top Story
Genç kızlara hitap eden Top Story Koleksiyonu’nda pırıltılı ve taşlı tişörtler, dantel eteklerle göz doldururken, kullanılan soft renkler sonbaharı anımsatıyor. Ayrıca taşlı eşofmanlarda temanın gözdeleri arasında.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst