Aziz Yıldırım Evlendi

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Aziz Yıldırım Evlendi

attachment.php


Fenerbahçe Spor Kul übü Başkanı Aziz Yıldırım, 5 yıldır birlikte olduğu 38 yaşındaki sevgilisi Gonca Çelikkıran ile önceki gece Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen sade ve "gizli" bir nikâh töreniyle dünya evine girdi.

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk'ün kıydığı nikâhta gelinin sadece anne ve babası yer aldı. Yıldırım'ın ise yakın dostları ve kardeşi Acar Yıldırım törene katıldı. Acar Yıldırım aynı zamanda ağabeyinin nikâh şahidi oldu. Toplam davetli sayısı ise 12'ydi. Nikâhın gizlice görüntülenmemesi için davetliler, cep telefonlarını dışarıda bırakarak salona girdi. Çiftin anlaştığı bir fotoğrafçı tören sırasında fotoğraf çekti. Nikâh salonunun etrafına da kimse yaklaştırılmadı. İçeri sadece özel personel alındı

Otelde sözleşme

Çift, otel yönetimiyle, görüntülerin sızması halinde dava açma haklarının doğacağına dair özel bir sözleşme imzaladı. Gelin beyaz bir elbise, Aziz Yıldırım ise siyah bir takım giydi. Bir hayli neşeli olan çiftin birbiriyle şakalaştıkları görüldü. Çift, birbirlerinin ayağına basmak için yarıştı. Aziz Yıldırım "Ben basayım" deyince gelin Gonca Çelikkıran da aynı istekte bulundu. Sonuçta tarafların ikisi de birbirinin ayağına basmadı. Nikâhın ardından aile arasında bir yemek yenildi. Aziz Yıldırım, 30 yıllık eşi Yıldız Hanım'dan geçen nisanda, 5 milyon dolar tazminat ve 25 bin dolar nafaka ödeyerek boşanmıştı. Yıldırım, 5 yıldır Fenerbahçe Spor Kulü bü'nde çalışan Gonca Çelikkıran ile birlikte yaşıyordu. Çift, geçtiğimiz aylarda bir eğlence mekânından çıkarken Yıldırım'ın aracında görüntülenmişti. Yıldırım'ın sevgilisine Riva'da ev tuttuğu da iddia edilmişti.

İletişim departmanında çalışmıştı

Gonca Çelikkıran'ın ablası Gül, Fenerbahçe Kul übü'nde reklam müdürü olarak görev almıştı. Gonca Çelikkıran da külüpte bir dönem iletişim departmanında çalışmıştı.

Kaynak: iVillage Türkiye
 

Ekli dosyalar

  • aziz-yildirim.jpg
    aziz-yildirim.jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 26

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
Allah mesut bahtiyar etsin yakışır Başkanımıza:kayris::kayris::kayris::kayris::kayris::kayris::kayris::kayris::kayris::kayris::kayris::kayris:
Haftaya şampiyonluğumuzu ilan ediceğiz:kayris::kayris::kayris::kayris:-kop-kop-kop-kop-kop-kop-kop-kop-kop-kop-kop
 

*Hülya*

Daimi Üye
Katılım
19 Kasım 2008
Mesajlar
4.965
Tepki
6.519
Puan
113
Konum
Oradan
yine hayırlı olsun diyemeyeceğim
yine aldatma ve aldatılma üstüne kurulmuş geçici bir evlilk bence
:acep:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst