Ayrılırken.....

sementha

Daimi Üye
Tepki
3.398
Nasıl bir şey bu bende anlayamadım.çok seviyorsun,vazgeçemiyorsun.ama öyle bir an geliyor ki her şey bitiyor.nasıl bitiyor anlam veremiyorsun.durmadan kendine sorular soruyorsun yaptığın hataları görüp inanılmaz pişmanlıklar duyuyorsun.etrafında sevginin değerini bilmeyen insanları gördükçe sevginle gurur duyuyorsun ama onların hak etmeden bu kadar mutlu olmaları canını sıkıyor.sen seviyorsun gerçekten sen seviyorsun ama onlar mutlu sen mutsuzsun.nasıl bir adalettir diyorsun bu sefer.sonra öyle bir an geliyor ki tüm bu söylediklerinin boş olduğunu hiç bir şeyin kaybettiğin tüm o güzellikleri geri getiremeyeceğini anlıyorsun.canın çok acıyor artık onun almayacağı düşüncesi seni bitiriyor ve tüm bunlar yetmezmiş gibi elinden hiçbir şeyin gelmemesi… ölmek bile daha yakın geliyor o zaman çok mutsuzsun artık.kimsenin seni umursamadığını kimsenin sana yardım etmediğini düşünüyorsun.ağlıyorsun günlerce, gecelerce,her aklına geldiğinde , her mutlu bir çift gördüğünde, her telefonun çaldığında…
hele birde ondan haber alamamak nasıl olurda unutur diyorsun yalan mıydı her şey sevilmemiş miydin?bu sefer yardım bekliyorsun etrafından ne olurda biri sana onun haberini getirse,son bir kez görsen onu… dayanamıyorsun ona bir şeyle haber yolluyorsun. e-mail ya da mesaj her ne olursa ama cevap gelmiyor.yine yaptığı gibi seni bir başına acıdan can çekişmeye terk ediyor.peki diyorsun peki ama o zaman neden hala unutamadığını söylüyor etrafına neden? Unutamadıysa neden cevap vermiyor neden kaçıyor senden bu kadar? Halbuki derdini sırrını paylaştığı sen değil miydin? Sen değil miydin onunla birlikte üzülen? Neden bu kin bu tutarsızlık her şeyimi anlattığım insana neden yabancıymış gibi davranayım ve hala ilk gün ki kadar sevdiğim değer verdiğim insana? Sonra soruyorsun kendine ben buna dayanamazken o nasıl katlanabiliyor? Ben burada ölürken o nasıl yaşayabiliyor? Beklide sen anılarla dolu şehirde o ise sana dair hiçbir kırıntı bile taşımayan bir şehirde olduğundandır.ya da seni hatırlatacak şeylerin seninkilerden daha az olmasıdır.
Ben inanıyorum diyorsun sürekli.geri dönecek ben biliyorum çünkü o beni unutamaz bende onu unutamam çünkü biz birbirimize söz verdik çünkü biz geleceğimizi birlikte çizdik.ya unutursa ya sen unutursan bu mümkün mü? Bir gün onu unutabileceğine inanabiliyor musun? Bir gün artık hayatında ona dair hiçbir şeyin kalabileceğine? Peki bunca ayrılan üzülen yıkılan şimdi nasıl yeni hayatlarını kurmuşlar düşündün mü hiç? Onların sevgileri yalan mıydı sence? Bak dünya’ya her şey ne kadar kusursuz sende öylesin çünkü onun bir parçasısın değerlisin peki neden küsesin bunca şeye aşkın yarı yolda kaldıysa eyleyeceksin senin kadar sevememişse sence çok şey kaçırmamış mıdır? gerçekten birini sevmenin nasıl bir şey olduğunu anlayamamış biri için sence sen daha kıdemli değil misin?sırf bu yüzden daha iyilerini hak etmez mi insan?ama yok şu anda söylediğini duyabiliyorum.ben o olsun istiyorum.ama şunu unutma şimdilik o olsun istiyorsun o nasıl seni unuttuysa sende onu bir gün unutacaksın.ancak her zaman kalbinde küçük de olsa bir yeri olacak çünkü sen gerçekten sevdin J
alıntıdır

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar