Ayrılık gerçekten can yakıyormuş!

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.934
ayrilik-gercekten-can-yakiyormus--1306809.Jpeg

Ayrılık gerçekten can yakıyormuş!

Bilim adamları, terk edilmenin gerçekten de fiziksel acı verdiğini ortaya koydu.

Columbia Üniversitesi’nden Psikolog Edward Smith terk edilmenin, duygusal acının yoğunluğuna göre, beyindeki fiziksel acı kanallarını tetiklediğinin anlaşıldığını açıkladı.

Yakın bir süre önce beklemedikleri bir anda terk edilen 40 gönüllü üzerinde yapılan araştırmada, eski sevgililerinin fotoğraflarını gören katılımcıların beyinleri MR cihazıyla takip edildi.

Araştırmacılar, katılımcıların fotoğraflara bakarken duydukları acının, sıcak bir kahve fincanı tutarken veya dillerini ısırdıklarında duydukları fiziksel acıyla aynı şiddette olduğunu açıkladı.

Milliyet

Kupakızı

Daimi Üye
Tepki
1.431
sıcak bir kahve fincanı tutarken veya dillerini ısırdıklarında duydukları fiziksel acı ne ki ohooo .

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.793
:) geçen yıl aldatılmıştım gerçekten büyük bir darbe olmuştu :tskler: ilk defa bir erkek beni aldatmıştı ben degil :hihi: 45 gün hastaydım çok canım yanmıştı toparlanamamıştım.. :ates:

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
Teşekkürler paylaşım için iyi bari pek can yakmıyormuş sıcak bir kahve fincanı tutarken veya dillerini ısırdıklarında duydukları fiziksel acı:korkak::korkak:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar