Aylık Burç Yorumları ( 2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Kasım ayı burç yorumları


koc-burcu%288%29.jpg


KOÇ: Gökyüzü, Kasım ayının ilk haftasından itibaren yaşama karşı isteklerinizin bir hayli yükseleceğine, dünya görüşünüzün önemli yönde gelişerek, sizi daha kararlı ve daha güçlü bir hale getireceğine işaret etmekte. Bu dönem sizlere yaşamınızın birçok noktasında önemli değişimler yaşatabilir. 7 Kasım’da başlayacak iletişimin efendisi Merkür’ün geri hareketi ‘’R’’, 27 Kasım’a kadar iletişimle ilgili konularda sizleri bir hayli zorlayacak. Resmi dairelerle ilgili konular, sözleşmeler ve kontratlarda gecikmeler yaşanabilir. 13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması, ruhsal olarak kendinizi yenilemenizi, adeta geçmişten bugüne uzanan yüklerinizden kurtulmanızı sağlayacak. Yeniden doğmuşçasına hür ve rahatlamış hissedeceksiniz. Bu ay boyunca iş ve eğitim hayatınızla ilgili önemli gelişmeler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili konuları iyi değerlendirmeli, başkalarının etkisi altında kalmadan, sezgilerinize güvenerek kararlar vermelisiniz. 28 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ise aşk hayatınızda problemler yaşanmasına sebep olabilir. İlişkinizdeki sorunları kaldıracak gücü bulamayabilir, aşırı duygusal davranarak sağlıklı kararlar alamayabilirsiniz. Bu süreçte beklemede kalmak ve keskin kararlar almamak yapacağınız en doğru davranış olacaktır. Ailevi olaylar sizi bir hayli yorabilir. Maddi manevi fedakarlık ettiğiniz insanlardan hiç hak etmediğiniz davranışlar görerek üzülebilirsiniz. Bu dönemde kendinize zaman ayırın; meditasyon, ibadet gibi konulara yönelerek ruhsal enerjinizi yükseltin ve dışarıdan gelecek etkilere karşı kendinizi güçlendirin.
boga-burcu%284%29.jpg

BOĞA: Ayın ilk haftası duygusal konularda önemli kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Kendinizi ifade ederken sözcükleri seçerek kullanmalısınız. 13 Kasım’da ilişkiler ve ortaklıkları temsil eden 7. evinizde karşıt burcunuz olan Akrep’te gerçekleşecek Güneş tutulması özel hayatınızı bir hayli etkileyebilir ve ilişkinizi içinden çıkılmaz bir hale getirebilir. Bu dönemde sakinliğinizi korumaya çalışmalı, sessiz kalmanın haklılığını yaşayacağınızın bilinci ile hareket etmelisiniz. Ortaklıkları olan Boğa’lar da karşı tarafın hatalarından kaynaklanan zararlarla karşılaşabilirler. Son derece dikkatli ve kontrollü olunması gereken bir zaman dilimi. 7 Kasım’da iletişimin efendisi Merkür’ün geri hareketine başlaması ile birlikte geçmişten kaynaklanan vergi, S.S.K gibi ödemeler gün yüzüne çıkabilir ve ortağınız sorumluluktan kaçarak her şeyi sizin üzerinize yüklemeye kalkabilir. Kesinlikle başınıza geleni kabullenir tarzda hareket etmemeli, haklarınızı korumalı, sorumluluğu tek başınıza yüklenmeden hareket etmelisiniz. 28 Kasım’a kadar iş ve özel yaşamınız sizleri bir hayli yorabilir, dengeli ve sakin tavrınızı korumayı başarırsanız bugünleri en az zararla atlatacak, 28 Kasım’dan sonra ise tam anlamı ile rahata kavuşarak isteklerinizi kolaylıkla gerçekleştirebileceksiniz. Maddi konularda ve kariyerinizde önemli insanlardan gelecek destekle, var olan şartlarınızı hızlıca iyileştirerek enerjisi yüksek bir ayı karşılayacaksınız.
ikizler-burcu%284%29.jpg

İKİZLER: Gökyüzünün bu ay sizler için şifresi: ‘’İş birlikleri.’’ Özellikle iş hayatınızda çalışma arkadaşlarınız ve birlikte iş yaptığınız insanlarla olumlu ya da olumsuz iletişime önem vermeli, duyduklarınız karşısında keskin çıkışlar yapmadan dinlemeyi bilmelisiniz. 7 Kasım’da yönetici gezegeniniz Merkür’ün geri hareketine başlayacak olması iş hayatınızda verilen sözlerin ve beklediğiniz ödemelerin gecikmesine, finansal anlamda zorlanmanıza sebep olabilir. Bu durum, paniğe kapılıp yeni arayışlar içine yönelerek anlık kararlar almanıza sebep olabilir, aman dikkat! Sizden yaşça büyük insanların uyarılarına ve tecrübelerine güvenmeli, iş birliklerine ön yargılı olmadan hareket etmelisiniz. 13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması sizi aşırı gergin ve endişeli bir ruh haline büründürebilir. Özel yaşamında ilişkisi devam eden İkizler, eş ya da sevgilinizin daha önce fark etmediğiniz alışkanlıklarından, tavır ve davranışlarından rahatsızlık duyarak ilişkinizi farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz, kısacası eş ya da sevgilinizle önemli bir yüzleşme yaşayabilirsiniz. Yeni bir ilişkinin içinde olan İkizler burçları, birlikte olduğunuz insandan şaşırtıcı itiraflar duyabilir ve ilişkinizi daha fazla ilerlemeden sonlandırabilirsiniz. Yine bu dönemde cildinizle ilgili rahatsızlıkları göz ardı etmemeli ve sağlığınıza özen göstermelisiniz. 28 Kasım’da burcunuzda gerçekleşecek Ay tutulması, iş ve özel yaşamınızda sizin özel bir müdahaleniz olmaksızın dengelerin yerine oturmasını sağlayacak. Bekar İkizler, bu dönemde hayatınıza yeni biri girebilir, iş ve özel yaşamınızda birlikte paylaşımlarda bulunarak keyifli bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Korkularınızı kontrol altına alın, kararlı davranın ve yaşamınızın her alanında mutluluğun ve başarının tadını çıkarın.
yengec-burcu%284%29.jpg

YENGEÇ: Gökyüzü bu ay oldukça hareketli. 7 Kasım’da iletişimin efendisi Merkür’ün geri hareketine başlaması, 13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ve 28 Kasım’da İkizler burcundaki Ay tutulmasından oldukça etkileneceksiniz. Ayın ilk haftası yakın çevreniz ve aile ilişkileriniz önem kazanacak. Uzun süredir devam eden arkadaş ilişkileriniz ve kan bağı bulunan 1. dereceden yakınlarınızla aranızı açmak isteyen, sizi yanlış yönlendirerek kırıcı davranışlar içinde olmanıza sebep olabilecek kurnaz insanların oyununa gelmemelisiniz. 17 Kasım’a kadar işinizde gecikmeler ve elektronik eşyalarınızla ilgili problemler söz konusu olabilir. Bilgisayarınızın yedeğini almanız yararınıza olacaktır. İletişimle ilgili hemen her konuda hassas davranmalısınız. Yaşanacak yanlış anlaşılma ve gecikmeler ciddi sorunlar yaşamanıza sebep olabilir. 17 Kasım sonrası etkiler biraz hafifliyor olsa da sorumluluklarınızın bilincinde hareket etmeli ve disiplinli çalışarak ön plana çıkmaya gayret etmelisiniz. Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda göstereceğiniz kararsızlık birlikte olduğunuz insanı yorabilir ve buna bağlı şiddetli tartışmaları tetikleyebilir. Kontrollü olun ve tartışma çıkaracak davranışlardan kaçının. 28 Kasım’daki Ay tutulmasının etkisi ile iş hayatınızda başkalarından kaynaklanan (işverenler, müdürler vb.) zorunlu değişiklikler yaşayabilirsiniz. Bu durumu kabullenmeli ve farklı arayışlar içine girmeden var olan şartları koruyarak hareket etmelisiniz. Yine bu dönemde dikkat edilmesi gereken bir diğer konu da önceden planladığınız yolculuk, seyahat gibi konularda yaşanacak gecikme ve iptaller olmalı.
aslan-burcu%284%29.jpg

ASLAN: 13 Kasım’a kadar gökyüzü kariyer hayatınızda güçlü etkilerle sürpriz gelişmelere işaret etmekte. Büyük düşünün, kendinize güvenin ve cesur adımlar atmak için başkalarından destek beklemeden iç sesinize güvenerek hareket edin. 13 Kasım’da gerçekleşecek Akrep burcundaki Güneş tutulması, ailevi meselelerde fikir ayrılıkları ve üzücü olaylara neden olabilir. Bu durumun üstesinden gelebilmek sizin elinizde, uzlaşmacı davranın ve olabildiğince adil olmaya özen gösterin. Aksi halde bitmez dediğiniz ilişkilerinizde yol ayrılıkları yaşayabilirsiniz. 7 Kasım’da başlayan iletişimin efendisi Merkür’ün geri hareketi ile ev ve iş yerinizle ilgili sorunlar, otomobiliniz de dahil olmak üzere elektronik eşyalarınızla ilgili ciddi arızalar yaşayabilirsiniz. 28 Kasım’da İkizler burcunda yaşanacak Ay tutulması ile birlikte finansal anlamda rahatlamalar yaşayacaksınız. Sizi yoran her konuda istediğiniz şartların sizin müdahaleniz olmaksızın karşınıza çıkması ile seçimlerinizi iyi yapmalı ve tereddütte kalarak hareket etmemelisiniz. Bilmelisiniz ki bu dönemde yapacağınız seçimler, yaşamınız üzerinde uzun süre etkili olacak.
basak-burcu%284%29.jpg

BAŞAK: Ayın ilk 4 günü maddi anlamda birtakım zorluklarla karşılaşabilir, ödemelerinizi zamanında gerçekleştiremeyebilirsiniz. Paniğe kapılmayın, bu tamamen geçici bir durum. İlerleyen günlerle birlikte rahatlayacak ve daha iyi şartlara kavuşacaksınız. Yeter ki mücadele edin ve umutsuzluğa teslim olmayın. 13 Kasım’da gerçekleşecek Güneş tutulması, yaşama olan bağınızı kuvvetlendirirken, sizi kısıtlayan düşünce ve davranışlarınızda özgürleşeceksiniz. Sağlık problemleri olan Başak’lar, bu dönemde dikkat etmeniz gereken en önemli konu, merkezi sinir sisteminize bağlı sağlık problemleri olmalı. Dikkatli olup sağlığınıza gereken önemi gösterirseniz, ruhsal ve bedensel olarak güçlenerek hastalıkları da ardınızda bırakacaksınız. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün geri hareketi uzun süredir devam eden özel yaşamınızla ilgili pek çok sorunu halledebilmeniz için fırsatlar çıkaracak önünüze. Olgunlukla davranmanız sizi fazlasıyla mutlu edecek. Bekar ve ilişkisi olmayan Başak’lar, 28 Kasım’da gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile birlikte çalışma arkadaşınız olan birisiyle duygusal bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz.
terazi-burcu%284%29.jpg

TERAZİ: Gökyüzünün bu ay sizlere şifresi: ‘’Mantıklı davranın!’’ İş ve özel yaşamınızda duygularınızdan ziyade mantıklı davranmayı başardığınızda olumlu sonuçlarla mutlu olacak ve isteklerinizi gerçekleştirebilecek imkanlarla karşılaşabileceksiniz. 13 Kasım’da gerçekleşecek Akrep burcundaki Güneş tutulmasından önce alım satım, kredi başvurusu gibi konulardan uzak durmalısınız. Her türlü resmi, hukuksal işinizde gecikmeler ve beklenmedik problemler yaşanabilir. Bu süreçten sonra artan kazancınızı değerlendirmek için yine acele etmemeli, yatırımlar için bir sonraki ayı beklemelisiniz. Yine bu dönemde işe yeni başladıysanız çalışma arkadaşlarınızı tam anlamı ile tanımadan fazla samimiyetten kaçınmalı, onlarla aranızdaki mesafeyi koruyarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise 28 Kasım’a kadar olan süreçte eşinizle daha yakından ilgilenmeli, romantik ortamlar hazırlayarak evliliğinizi renklendirmelisiniz. İlk adımın daima ondan gelmesini beklemek yerine bu kez o adımı siz atın. Göreceksiniz, ilişkiniz şu anda olduğundan çok daha iyi bir hale gelecek. İlişkisi olan Terazi’ler; söz, nişan gibi merasimleri ayın son günlerine doğru yapmanız sizler için daha iyi olacaktır. 28 Kasım’da gerçekleşecek Ay tutulması, ev kazalarına karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Küçük bir dikkatsizlik başınızı ağrıtabilir. Araç kullanırken dikkatli olmalısınız. Evinizde tamirat veya tadilat söz konusu ise bu işleri kendiniz yapmak yerine, işi bilen birine yaptırmalısınız.
akrep-burcu%285%29.jpg

AKREP: 13 Kasım’da burcunuzda gerçekleşecek Güneş tutulmasına kadar iş ve özel yaşamınızla ilgili önemli kararlar vermeden önce gerçekten ne istediğinizi ve nerede olmayı arzuladığınızı iyi belirlemeli, kararlarınızı bu doğrultuda vermelisiniz. Geçmişte yaşadığınız ilişkiler, borç ve alacaklar bu dönemde yeniden karşınıza çıkabilir, kendinizi tam anlamı ile baskı altında hissederek yanlış kararlar alabilirsiniz, bu da tutulma enerjisi içinizde biriken enerjiyi agresif bir şekilde dışarıya yansıtmanıza sebep olabilir. Öfke kontrolünüzü dengelemekte zorlanabilir, sudan sebeplerle hemen herkesle tartışma içine girebilirsiniz. Dikkatli olun, bu dönemde kendinizi ve duygularınızı net bir şekilde ifade edemeyebilir, sizi gerçekten seven ve size değer veren insanları incitebilirsiniz. İş hayatınızda beklentileriniz istediğiniz hız ve doğrultuda ilerlemeyebilir, ödemelerinizle ilgili gecikmeler yaşayabilirsiniz. Sabırlı olun ve fevri davranışlarla hakkınızı almaya çalışmayın. Bu dönemde yeni bir iş girişim için beklemede kalmalı, var olan şartlarınızı korumaya çalışarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli Akrep’ler, eşinizle iletişime önem verin, karşılıklı olarak sakinliğinizi koruyarak birbirinizi anlamaya çalışın. Mantığınızla değil, sezgi ve duygularınızla hareket edin. Aşıksanız, seviyor ve birlikte olduğunuz insana saygı duyuyorsanız, ilişkinizi sürdürmek için mücadele edin. Eğer bu duyguları taşımıyorsanız karar sizin, seçiminizi yapın ve ilerleyin. 28 Kasım’da gerçekleşecek Ay tutulması ile yaşamınızın her alanında sizin dışınızda yaşanan gelişmelerle karşılaşabilir, müdahale edemeden bitiş ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz.
yay-burcu%284%29.jpg

YAY: Gökyüzünün sizler için şifresi: ‘’Sezgilerinize güvenin.’’ İş ve özel yaşamınızda ayın ilk 10 günü sezgilerinize güvenerek hareket ederseniz olası birçok aksiliğin önüne geçebilir, doğru seçim ve tercihlerde bulunmanın getirdiği başarı ve mutluluğu deneyimleyebilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda daha önce teklif edildiği halde bir türlü hayata geçmemiş projeler yeniden gündeme gelebilir, ne çok ısrarcı olup acele edin ne de çekimser olup geri planda kalın. Size sunulanı sezgileriniz doğrultusunda değerlendirin. 13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması sizleri öfkeli ve bir o kadar duygusal bir ruh hali içine sokabilir. Bugünlerde aile bireyleri ile tartışmaktan onların kişisel olarak yaşadıkları sorunlara karşı takındıkları tavırdan duyduğunuz üzüntüyü kırıcı sözlerle ifade etmekten kaçının. Bu sürede ruhsal olarak kendinizi arındırmaya, farkındalığınızı artırmaya yönelik konularla ilgilenmeye çalışın. İbadet edin, meditasyon yapın, sevdiğiniz bir hobinizle yakından ilgilenin ve rahatlayın. İletişimin efendisi Merkür’ün geri harekette olması yeni bir düzen kurmak, taşınmak anlaşma yapmak üzere olan Yay’ların birçok gecikme ve aksilikle karşılaşmasına sebep olabilir. Bu tarz işlerinizi ayın son günlerine doğru yapma şansınız varsa bunu deneyin. 28 Kasım’da karşıt burcunuzda gerçekleşecek Ay tutulması, sağlığınızla ilgili konularla ilgilenmenize neden olabilir. Aşırı stres ve yorgunluktan zayıf düşen bünyenizi güçlendirmeli, özellikle bugünlerde yediklerinize ve içtiklerinize dikkat etmelisiniz. Evli Yay’lar, eşinizin finansal sorunlarının sorumlusu olarak sizi suçlaması ve yaşadıklarında pay sahibi olduğunuzu iddia etmesi evliliğinizle ilgili geri dönüşü zor kararlar almanıza sebep olabilir. Hak etmediğiniz davranışlar söz konusu olsa da sağduyulu davranmalı, anlık öfkelerle kararlar almamalısınız.
oglak-burcu%284%29.jpg

OĞLAK: Ay’ın ilk 10 günü; ev, iş yeri, otomobil, elektroniğin olduğu tüm özel eşyalarınızla ilgili teknik problemlere karşı dikkatli olmalısınız. Bu süreçte yeni bir elektronik eşya almamaya da özen göstermelisiniz, aldığınız andan itibaren sorunlar çıkabilir. İş hayatınızda olabildiğince sosyal olmalı, yapıcı eleştirileri ve yeni fikirleri kabullenerek hareket etmelisiniz. Bu sayede yerinizde saydığınızı düşündüğünüz, kariyerinizi yükseltebilecek pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz. Değişim enerjisini reddetmeden kabullenmek sizi kazançlı çıkaracaktır. 13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ile birlikte kendi iç dünyanıza yönelerek adil bir şekilde değerlendirme ve tespitlerde bulunacak, ruhunuzu iyileştirmeyi, takıntı, kuruntu ve şüphelerinizden kurtulmayı başaracaksınız. Sizin gibi alışkanlıklarına sıkı sıkıya bağlı biri için yaşanacak kişisel bir devrimdir bu durum. Geçmişle hesaplaşmanızı bitirmenin huzuru, yaşama daha farklı ve özel anlamlar yüklemenizi sağlayacaktır. Bu dönemde finansal konularda temkinli olmalı, alacak verecek dengesini sağlamaya her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli Oğlak’lar, kendi içinizde yaşadığınız yüzleşme ve arınmanın yansıması, eşinize olumlu yönde yansıyacak, belki de bitmek üzere olan evliliğinizin aşkla, anlayışla ve sevgiyle yeniden yapılanmasına vesile olacaktır. 28 Kasım’da gerçekleşecek Ay tutulması, sağlığınızla ilgili uzun zamandır ihmal ettiğiniz konuları ortaya çıkartabilir. Kendi kendinize iyileşmeyi beklemeyin, ihmalkar davranmayın ve sağlığınızı olumsuz yönde etkileyecek inatçı davranışlarda bulunmayın.
kova-burcu%285%29.jpg

KOVA: Ay’ın ilk 10 günü iş ve özel yaşamınızda kendinizi en güzel ve ikna edici sözlerle ifade edip isteklerinizi kolaylıkla gerçekleştirirken, saygınlığınızı da artırabilirsiniz. Önemli görüşme ve girişimlerinizi bugünlerde yapmaya özen gösterin ve işinizle ilgili girişimlerinizi olabildiğince çok insanla paylaşarak fikir alışverişinde bulunun. Kariyer hayatınızda uzun zaman sonra hak ettiğiniz yere gelmenin getirdiği maddi manevi avantajları deneyimleyebilirsiniz. 13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ile birlikte ufak tefek problemler söz konusu olsa da güzel gelişmeler ay boyunca etkili olmaya devam edecektir. Bu dönemde ne olursa olsun pozitif düşünmeli ve yaptığınız işe, yaşadığınız ilişkiye inanarak ve sahip çıkarak hareket etmelisiniz. İletişimin efendisi Merkür’ün geri harekette oluşu kişisel eşyalarınızla ilgili kayıp, hırsızlık ve arızalara sebep olabilir, dikkatli davranın, bilgisayar ve telefonunuzun yedeğini alın. Ayın 17’sinden itibaren özel yaşamınızda uzun süredir arkadaşınız olan biri ile ilişkinizi kesebilir, evlilik hayatınızı gizli bir durumun ortaya çıkması ile bitirme kararı alabilirsiniz. Üzülmeyin! “Üzülmemek elde mi?” dediğinizi duyar gibiyim. Bu süreç sizler için sancılı olsa da ilerleyen günlerde yaşayacağınız yeni başlangıçlar ve gelişmelerle yaşadıklarınıza şükredebilirsiniz. 28 Kasım’da gerçekleşecek Ay tutulması, ruhsal ve duygusal anlamda sizleri güçlendirirken, sağlıklı kararlar almanıza ve kendinize olan güveninizin yerine gelmesine katkıda bulunacak.
balik-burcu%284%29.jpg

BALIK: Maddi ve manevi olarak güçlendirecek bir ay karşılıyor sizleri. Uzun zaman sonra kendinize olan güvenizi ortaya koyabileceğiniz fırsatlar, yüreğinizde derin izler bırakan yük ve sorumluluklarınızdan özgürleşeceğiniz keyifli günler artık kapıda. Ayın ilk 10 günü iletişime önem vermeli, tüm gücünüzü ve konsantrasyonunuzu iş ve eğitim hayatınıza kanalize etmelisiniz. Finansal anlamda rahatlamalar yaşayabilir, iş arıyorsanız dost ve arkadaşlarınız aracılığı ile hayalini kurduğunuz işi yapma imkanını elde edebilirsiniz. Gayretlerinizin karşılığını almaya başlıyorsunuz. Bugüne kadar deneyimlediğiniz acı tatlı olayların ruhunuza kattığı bilgeliğin farkına varacak ve yaşamınızın her safhasında bu enginlikten faydalanarak başarılı olabileceksiniz. Artık uzun vadeli planlar yapmalı ve bu planlarınızı uygulamaya koymak için bir an evvel harekete geçmelisiniz. Dikkat etmeniz gereken konu ise gizlilik. Plan ve projelerinizi çok güvendiğiniz insanlar dışında kimse ile paylaşmamalısınız. Ayın 10’undan itibaren elektronik eşyalar almamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise verdiğiniz değerin ve sevginin karşılığını aynı şekilde alıyor olmanın huzuru, daha mutlu ve pozitif bir kişiliğe bürünmenizi sağlayacak. 28 Kasım’da gerçekleşecek Ay tutulması ise bekar Balık burçlarının arkadaşları aracılığı ile gelecek şansları müjdelemekte.


HürriyetAile
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
2013
Şubat ayı burç yorumları

KOÇ BURCU

Gökyüzü bu ay kendinizi geliştirmeniz yenilenmeniz ve önümüzde ki ay yapacaklarınızı planlamanız imkanlarınızı genişletmeniz için destekliyor sizleri. Maddi manevi güçleneceğiz bir dönem için alt yapınızı güçlendirebileceğiniz imkanlarla karşılaşacaksınız. Dostluklarınız pekişecek sizi tamamlayacaklar adeta ve daha da güçlenmeniz için seferber olacaklar.

10 Şubatta Kova burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile inancınız güçlenecek ve haklı olduğunuz konularda hakkınızı alacak maddi manevi kazançlı çıkarak. Sizi yoran olay ve kişilere karşı iyi bir ders vereceksiniz. Arkadaş ve dostlarınız ile ilişkileriniz çok daha iyi bir hal alacak ve sizler özel yaşamınızda da onların aracılığı ile keyifli gelişmeler yaşayacaksınız. Ayın 2nci yarısında ise; Finansal konularda şans sizden yana.

Bu konuda Merkür’ün 23 Şubatta geri hareketine başlamış olmasının etkisi de sizleri desteklemekte. Gizli meselelerin iç yüzünü öğrenecek ve bunun getirdiği maddi manevi şanlarla karşılaşacaksınız. 25 Şubatta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile sorumluluklarınız artacak size inanan güvenen insanların yüzünü güldüreceğiniz kalıcı işlerin altına başarı ile imza atacak tüm yeteneklerinizi ortaya koyarak hareket etme imkanını bulabileceksiniz.

Şubat şanslı günleriniz: 1 5 8 9 14 19 22 24 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 6 13 16 20 21 26


BOĞA BURCU

Ay’ın ilk 10 günü iş hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Terfi alabilir yeni bir işe girebilir. Uzun zamandır kabul ettirmek için mücadele ettiğiniz bir projenizin onayını alabilirsiniz. 10 Şubatta Kova burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile birlikte kariyer hayatınız da kalıcı başarılar zamanına giriyorsunuz.

İşiniz gereği birlikte hareket ettiğiniz insanlardan beklediğinizden fazla destek görebilir onların aracılığı ile daha geniş imkanlara kavuşabilirsiniz. Özel yaşamınızda da daha sosyal olduğunuz bir ay karşlıyor sizleri. Tembelliği bir tarafa bırakın. Olabildiğince sosyal olun yeni başlangıçlar yeni insanlar yaşamınıza çok yüksek bir enerji getirecek.

23 Şubatta Merkür’ün geri hareketine başlaması ile birlikte dikkat etmeniz gereken aracınız varsa olası arızalar ve zamanında yetiştirelemeyen işleriniz olmalı.

Merkür geri hareketi eski arkadaşlarınızla bir araya gelme fırsatı getirecek sizlere yine bu sürede kaybettiğiniz değerli bir eşyanızı bulmanın sevincini yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizle ilişkiniz yeni bir boyut kazanacak romantizm ve uyum sizlerle birlikte. 25 Şubatta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile arınma ve ruhsal detoksunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Şubat şanslı günleriniz: 8 12 15 16 21 22

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 9 13 20 23 28



İKİZLER BURCU

Ay’ın ilk 10 günü işinizle ilgili önemli gelişmeler söz konusu. Gelişmelerin gidişatı tamamen sizin tutumunuza göre gerçekleşecek. Diplomatik davranırsanız kazanırsınız. Düşüncelerinizi ulu orta paylaşmadan hareket etmeli ve herkesin eteğinde ki taşları dökmesine izin verdikten sonra yapmanız gerekenleri hızlı bir şekilde uygulamaya geçmelisiniz.

10 Şubatta Kova burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi tüm duygu ve düşüncelerinizi netleştirecek. İş ve eğitim hayatınızda ertelediğiniz her şeyi gündeminize alacak çevrenizdeki insanların da desteğini alarak gerçekleştirebileceksiniz. Özel yaşamınızda da karışık etkiler olabilir eş ya da sevgilinizin iş hayatında yaşanacak finansal aksiliklerin özel yaşamınızı etkilemesine izin vermeyin el birliği ile.

25 Ocak ta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay etkisi ile ailenizle ilişkileriniz önem kazanacak. İlişkilerinizi yeniden yapılandıracağınız birbirinizi olduğunuz gibi kabullenmenin getireceği huzuru yakalayacaksınız.

23 Şubatta yönetici gezegeninizin Merkür’ün geri harekete başlaması işinizle ilgili konularda yanlış anlaşılmaları gecikmeleri beraberinde getirebilir. Dikkatli davranın.

Şubat şanslı günleriniz: 1 5 8 14 19 22 24

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 7 13 20 23 26


YENGEÇ BURCU

Ay’ın ilk 10 günü evli Yengeçler için fazlası ile önem taşımakta. Kredi alacak verecek gibi konularda süpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu sure içinde eşinizle birlikte karar almaya aynı fikir üzerinde buluşup hareket etmeye önem verin. 50 liralık işe 5 lira ile girmeye kalkarsanız hayal kırıklığı yaşayabilir. Hukuksal problemlerle karşılaşabilirsiniz. Kısacası ayaklarınız yere sağlam basmalı ayın ilk 10 günü.

10 şubatta Kova burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi bu tarz zararlara karşı uyarıyor sizi. Gerçekçi olur anlık heveslere kapılarak hareket etmezseniz olası bir çok zararın önüne geçebilirsiniz.

23 Şubatta Merkür’ün geri hareketine başlıyor olması seyahatler alım satımlar ve sözleşmelerle ilgili problem ve gecikmelere neden olabilir. Bu tarz işlerinizi daha once yapmanız faydanıza olacaktır. 25 Şubatta Başak burcun da gerçekleşecek Dolunay enerjisi ise iş birliklerinin getireceği pek çok fırsatı size sunabilir.

Şubat şanslı günleriniz: 1 5 8 14 19 22 24

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 7 13 20 23 26


ASLAN BURCU
Ay’ın ilk 10 günü sizler için keyifli gelişmeler yaşanabilir. Sosyal hayatınız dostlarınız sayesinde hareketlenecek. Sevdiğiniz insanlar ruhsal enerjinizi yükseltecek ve kendinize olan güveninizi daha da pekiştirecek. Bu hafta dikkat etmeniz gereken en önemli konu harcamalarınız.

Gelirlerinizde ki artışa güvenerek gereğinden fazla harcama yapabilir kendi kendinizi zor bir durumun içine sokabilirsiniz. 10 Şubatta karşıt burcunuz Kova’da gerçekleşecek Yeni Ay Aşk hayatınızda olumlu gelişmelere sebep olabilir. Beraberliğiniz devam ediyorsa aşk romantizm uyum sizinle.

Bir beraberlik içinde değilseniz AŞK yüreğinize ansızın gelip okunu atabilir. Heyecanı yüksek keyifli bir birlikteliğe adım atabilirsiniz.

23 Şubatta Merkür’ün geri hareketine başlıyor olması ise vergi dairesi ssk banka gibi kurumlarla karışıklıklar yaşamanıza sebep olabilir. Yatırdığınız herşeyin makbuzunu aldığınızdan emin olun. Mali müşavirinizinde bu konuda dikkatli olması için konuşun. Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. 25 de Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay ise kayıp hırsızlık ve harcamalarınızı kontrol altında tutmanız için uyarıyor sizleri.

Şubat şanslı günleriniz: 1 5 8 14 19 22 24 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 6 9 13 20 23 26 27


BAŞAK BURCU

Ay’ın ilk 10 günü iş ve aşk hayatınızda gözler sizin üzerinizde olacak. İnsanların üzerinde çok olumlu etkiler bırakacak ve hayranlıklarını kazanacaksınız. Bu dönemde gerek iş gerek özel yaşamınızda pek çok teklif alabilirsiniz. Bu olumlu etkinin büyüsüen kapılmadan gerçekçi hareket eder gelen teklifleri akıllıca değerlendirirseniz kalıcı fırsatlar yakalamış olursunuz.

10 Şubatta Gerçekleşecek Kova burcunda ki Yeni Ay enerjisi iç huzurunuzu yakalamanızı sağlayacak. 23 Şubatta Merkür’ün geri hareketine başalması ile birlikte kişisel konularda problemler yaşanabilir. Eş ve yakınlarınızla iletişim kurmakta zorlanabilir. İlişkilerinizi çıkmaza sokabilirsiniz.

Unutmamalısınız ki Yönetici gezegeniniz Merkür geri hareket yaptığı dönemler sizler için hassas süreçlerdir. 25 Şubatta burcunuzda gerçekleşecek Dolunay ile rahatlayacak ve güçlü etkiler almaya başlayacaksınız. Arzu ve isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçin mücadele edin ve kazanın.

Bekar Başaklar sizler için bu süreç çok güzel etkileri beraberinde getirmekte korkularınızı dünde bırakın ve aşka doğru cesaretle yürüyün..

Şubat şanslı günleriniz: 1 2 3 8 12 15 21 22 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 6 9 11 13 16 18 26 27


TERAZİ BURCU

Şubat’ın ilk 10 günü hiç kimse ile tartışma içine girmemeye özen gösterin. Haklı olsanız bile! Sakinliğinizi koruyun. İş hayatınızda radikal kararlar almayın var olan şartları korumak için sevdiğiniz insanların görüşlerine başvurun. Bir anlık öfkenin sonucu tahminlerinizin üstünde olumsuzluklara neden olabilir.

10 Şubatta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile aşk hayatınızda evliliğinizde problemlere neden olabilir. Sudan sebeplerle problemler yaşayabilir eş ya da sevgilinizi kırabilir kendinizden uzaklaştırabilirsiniz. Bu ayın ŞİFRESİ SAKİNLİK! Sakin olun ve birlikte keyif alacağınız aktivitelerde bulunun sevdiğiniz insanın hoşlandığı şeyler yapın ve birlikteliğinizi güçlendirmek için ekstra bir çaba gösterin.

23 Şubatta Merkür’ün geri hareketine başlayacak olması iş hayatınızda beklentilerinizin verilen sözlerin zamanında gerçekleşmemesine sebep olabilir. Beklemede kalın hakkınızı alacaksanız beklerseniz şayet.

25 Şubatta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile birlikte sağlığınız önem kazanıyor. Kendinize zaman ayırın spor yapıyorsanız ani hareketlerden ve ağır sporlardan uzak durun. Beklenmedik sakatlanmalar başınızı ağrıtabilir.

Şubat şanslı günleriniz: 1 5 8 14 15 19 24 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 6 7 11 13 16 20 26


AKREP BURCU

Ay’ın ilk 10 günü Aşk hayatınızda yaşanacak sürprizler söz konusu hayatınızın Aşkı ile karşılaşabilir. Evliyseniz eşinizle ilişkiniz her ikiniz içinde çok daha iyi bir hale gelebilir. Kısacası gökyüzü aşk hayatınızda güçlü etkilerle mükafatlandırıyor sizleri.

23 Şubatta Merkür’ün geri hareketine başlaması ile ev araç ve kişisel eşyalarınızın güvenliğine dikkat edin. İş hayatınızda gizli saklı olayların içine çekilmek istenebilir buna bağlı yanılgılar yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda kimsenin sizi yönlendirmesine izin vermeyin.

Siz sadece yapmanız gerekenleri yapın ve ikili diyaloglardan kaçının. 25 de Başak burcunda gerçekleşecek. Dolunay enerjisi ile ön planda olmaya bakın iş ve özel yaşamınızda isteklerinizi kabul ettirebilir ailenizin de desteğini alarak problem ettiğiniz pek çok konuyu çözüme kavuşturabilirsiniz.

Şubat şanslı günleriniz: 2 3 7 12 15 16 21 22

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 6 9 13 23 26 27


YAY BURCU
Ay’ın ilk 10 günü kendinizi ifade gücünüz bir hayli güçlü iş ve özel yaşamınızda liderliğinizle dikkat çekebilir. Fikir ve düşüncelerinizin olumlu geri dönüşümlerini kısa sürede alabilirsiniz. İletişimde ki başarınız sizi maddi manevi kazançlı çıkaracak.

10 Şubatta Kova burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi hızlı gelişmeler hızlı kararlar ve alınan olumlu sonuçları getirebilir sizlere. Bu sure içinde sezgilerinize güvenin ve ilerleyin.

23 Şubatta Merkür’ün geri hareketine başlaması ile özel yaşamınızda sorunlu bir evlilik yaşıyor ve sonlandırmak için harekete geçmek istiyorsanız beklemeli ve bir sonraki ayın sonuna doğru bu kararınızı açıklayarak harekete geçmelisiniz. Aksi halde kendi yakınlarınızın bile tepkisini alabilir anlayışsız davranışları ile karşılaşabilirsiniz.

25 Şubatta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile finansal konularda şansınız artıyor. Bekar Yay’lar sizde bu günlerde sevgilinizin yoğun ilgisi ve sevgisi karşısında oldukça mutlu olup tüm pozitifliğinizi yaşamınıza yansıyatacaksınız.

Şubat şanslı günleriniz: 1 5 8 14 19 22 24 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 4 6 11 13 18 20 26



OĞLAK BURCU

Ay’ın ilk 10 günü finansal konularda çok olumlu gelişmeler yaşayabilir. İş hayatınızda adınızı ön plana çıkaracak çok büyük bir fırsat yakalayabilirsiniz. Yeter ki bilginize tecrübenize güvenin ve fikirlerinizi değiştirmeye çalışacak insanlara pirim vermeden hareket edin. Bu dönemde akrabalarınızla ilişkilerinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sizin fedakarlıklarınıza ragmen bunu yok sayan insanlara tahammülünüz kalmadı artık.

23 Şubata kadar işlerinizi disiplinli bir şekilde takip edin ve olabildiğince girişimci davranın. Belki çok yorulacaksınız ama bu sürenin sonunda mükafatınız oldukça büyük olacaktır. Ay boyunca dikkat etmeniz gereken konu ise dürüst olmayan kişilerin değer verdiğiniz sevdiğiniz insanlarla aranızı açmak için söyleyeceği gerçekten uzak sözlere takılıp kalmamanız olmalı.

Bu insanlara prim verir onların söylediklerine bir an bile olsa inanarak hareket ederseniz yaşadığınız yanılgı size pahalıya mal olabilir.

25 Şubatta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjis eş ve sevgilinizle birlikte daha çok zaman geçirip keyifli zamanlar geçirebilir. Eş olmanın bir olmanın huzuru ile yeniden doğmuşçasına huzurlu ve aşk dolu günler geçirebilirsiniz. Her boş vaktinizi aşkla değerlendirin…

Şubat şanslı günleriniz: 1 2 3 8 12 15 16 22 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 6 9 11 13 18 20 26 27



KOVA BURCU
Ayın ilk 10 günü önemli kararlar almaktan yeni başlangıçlar yapmaktan uzak durun. 10 Şubatta burcunuzda gerçekleşecek Yeni ayın akabinde harekete geçin. Alım satımlar yeni bir iş beraberliğinize resmiyet kazandırmak gibi konuları bu dönemde gündeminize alın ve olumlu gelişmelerle moralinizi yükseltin.

Finansal konularda çok şanslısınız. Yaptığınız işin karşılığını fazlası ile alacağınız bir dönemdesiniz. Şubatın 20 den sonra ise özel yaşamınızda eşinizle ilişkileriniz önem kazanacak onun destek ve ilgisi sayesinde çok daha sağlıklı kararlar alıp uygulayacaksınız. Bekar Kova’lar sizlerde süpriz gelişmeler yaşayabilir yeni tanışacağınız bir insanla sıcak bir bağ kurabilirsiniz.

23 Şubatta Merkür’ün geri harekete başlaması ile gelir kaynaklarınızla ilgili geçmişten kaynaklanan konular gündeminize gelebilir. Bu etki olumlu da olabilir olumsuz da siz bu konuda işi başkalarına bırakmadan kendiniz yönetirseniz kazançlı çıkar en azından yaşanacak bir olumsuzluktan en az zararla çıkabilirsiniz.

25 Şubatta gerçekleşecek Başak burcunda ki Dolunay enerjisi ise çocuk sahibi kovaların başını ağtırabilir. Çocuğunuzu kontrol altında tutun ve onunla daha fazla iletişime önem verin…

Şubat şanslı günleriniz: 1 5 8 14 18 19 22 24 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 6 9 11 13 16 20 23 27


BALIK BURCU
Ay’ın ilk 10 günü tatil imkanı yakalayabilirsiniz. Bu imkan aileniz ya da eşiniz tarafından süpriz bir şekilde hazırlanan bir armağan olabilir keyfini çıkarın.

10 şubatta Kova burcunda gerçekleşecek Yeni ay enerjisi ile enerjiniz yükselecek. Özellikle isle ilgili konularda enerjinizi dengeleyin sivri çıkışlarınız hoş karşılanmayabilir ve ani bitişler yaşayabilirsiniz. Yine bu sure içinde harcamalarınızı kontrol altında tutun gereksiz harcamalardan kaçının ve herhangi bir ortaklığınız söz konusu ise finansal anlamda ayrıntılara dikkat edin. Başarı şansızın yükseldiği bir dönemde ayrıntılara önem verin ve ani kararlar vermekten kaçının.

23 Şubatta Merkür’ün geri hareketine başlaması ile bilrikte ailevi konularda tartışmalar gerginlikler yaşanabilir. Ayrıca bu dönemde yeni bir adım atmak için beklemede kalmalı iş değişikliği taşınma gibi konuları ertelemelisiniz. Başkalarından kaynaklanan konuların aile içinde bu kadar olumsuz etkiler yaratmasına izin vermemeli ve sağ duyulu davranmalısınız.

25 Şubatta karşıt burcunuz BAŞAK ta gerçeklecek Dolunay enerjisi ile Özel yaşamınızda ise arkadaşlarınız aracılığı ile hiç beklemediğiniz olumlu bir gelişme yaşayabilir ön yargılı olmamanın avantajını aşkı bulma zenginliği ile deneyimleyebilirsiniz. Evli Balıklar ise bu sure de maceraperestliğiniz evliliğinizi sarsabilir dikkatli davranın.

Şubat şanslı günleriniz: 1 2 3 8 12 15 16 21

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 6 9 11 13 18 26 27


ekolay / Astrolog Şenay Yangel


 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
2013
Mart ayı burç yorumları

KOÇ



Gökyüzü, ayın ilk 10 günü iş hayatınızda rakiplerden kaynaklanacak problemlere karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Gizliliğe önem verin ve işinizle ilgili plan proje ya da uygulamalarınızı ulu orta paylaşmayın. Merkür’ün 17 Mart’a kadar devam edecek geri hareketi süresince yeni anlaşma, sözleşme, kira kontratı gibi belgelerin altına imza atmamaya özen gösterin. Bu tarihler arasında doğru kararlar alamayabilirsiniz. Dikkatli davranırsanız hiçbir sorun çıkmayacaktır. 11 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi hedeflerinize ulaşmanız için yardımcı olacak sizlere. Finansal anlamda kazancınızda hatırı sayılır bir artış yaşayabilirsiniz. 27 Mart’ta karşıt burcunuz Terazi’de gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile aşk hayatınızda ve ailenizle ilişkilerinizde problemler yaşanabilir. Duygularınızı kontrol altında tutmakta zorlanabilirsiniz. Öfkeli çıkışlar sergileyerek ilişkilerinizi çıkmaza sokabilirsiniz. Bekar Koç’lar, sizler de yeni bir ilişkinin içindeyseniz kırıcı ve baskın tavırlar göstermemeye dikkat edin.


Mart ayı şanslı günleriniz: 9, 13, 14, 16, 18, 23, 28
Mart ayında dikkat etmeniz gereken günler: 5, 6, 12, 15, 20, 22, 27





BOĞA



Gökyüzü enerjisi yüksek bir ayı müjdeliyor sizlere. Bu ay olabildiğince planlı hareket edin. İş hayatınızda açık ara ön plana çıkacağınız bir dönemdesiniz. Şansınızı akıllıca değerlendirmeli ve önceliğinizi işinize vermelisiniz. 11 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile kendinizi çok daha huzurlu ve güvende hissedeceksiniz. Bu sayede daha sağlıklı, daha kesin kararlar alacak ve uygulayacaksınız. Maddi anlamda kazançlı çıkacağınız bu süreçte harcamalarınızı kontrol altında tutun ve paranızı biriktirmeye bakın. 15-18 Mart haftası bünyenizin zayıf olduğu günler; gribal enfeksiyonlara karşı tedbirinizi alarak hareket edin. 27 Mart’ta Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi, kıskanç insanların saldırılarına maruz kalmanıza sebep olabilir. Kimseyle ikili tartışma içine girmeyin. Bırakın saldırsınlar; kim dost, kim düşman ayırt edeceğiniz zamanlardasınız. Eş ya da sevgilinizle romantizmin yoğun yaşanacağı, paylaşımlarınızın çok daha sıcak ve samimi olacağı zamanlardasınız. Bu zamanların keyfini çıkarın ve gereksiz kıskançlıklarla ilişkinizi hırpalayacak davranışlar içinde bulunmamaya özen gösterin.


Mart ayı şanslı günleriniz: 1, 7, 10, 14, 21
Mart ayında dikkat etmeniz gereken günler: 2, 6, 8, 12, 15, 20, 22




İKİZLER


İş ve özel yaşamınızda iletişimin bir hayli önem kazandığı bir aydasınız. Yönetici gezegeniniz Merkür, 17 Mart’a kadar geri hareketine devam ederken yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak için ilk sözü söyleyen taraf siz olmalısınız. Yaşamınızdaki pek çok problem ortadan kalkmaya başlıyor. Rahatlayacak ve kendinizi iş hayatınızda, eğitim hayatınızda daha iyi yerlere taşıyacak fırsatlarla karşılaşacaksınız. İş arıyorsanız pek çok yerden olumlu haber alabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 27 Mart’ta Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile devam eden beraberliğinizde ciddi sorunlar yaşayabilir ve ilişkinizi bitirme kararı alabilirsiniz. Duygusal geçişleriniz bir hayli kuvvetli olacağından farklı arayışlar, kısa sureli beraberlikler yaşamanıza neden olabilir.

Mart ayı şanslı günleriniz: 9, 12, 13, 14, 16, 18, 23, 26, 28
Mart ayında dikkat etmeniz gereken günler: 4, 5, 6, 20, 24, 25, 27, 29, 31




YENGEÇ

Gökyüzü, ayın ilk 10 günü seyahat ve yolculuklarda yaşanabilecek problemlere karşı uyarıyor sizleri. Seyahat planlarınız varsa 17 Mart’tan sonrasına ertelemeniz sizin için iyi olacaktır. İş hayatınızda değişimler söz konusu olabilir. Bilin ki bu değişimler sizi daha iyi şartlara kavuşturacak. İlk günlerde biraz zorlansanız da çok fazla müdahale eder davranışlar içinde olmamaya özen gösterin. 11 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile bebek sahibi olmak isteyen Yengeç’ler müjdeli haberi alabilir. Yine çocuk sahibi olanlarınız çocuklardan gelecek güzel haberlerle, onların şanslı gelişmeleri ile sevinecekler. 27 Mart’ta Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi, finansal konularda problemlere sebep olabilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutun, geleceğinden emin olduğunuz paralara güvenerek yatırım ya da harcamalarda bulunmamaya özen gösterin. Finansal problemler, eş ya da sevgilinizle fikir ayrılıkları yaşamanıza sebep olabilir. Bekar Yengeç’ler bu ay fazlası ile dikkat çekecek ve duygusal yaşamınızda hareketli keyifli gelişmeler yaşayacaksınız.

Mart ayı şanslı günleriniz: 1, 7, 14, 15, 16, 21
Mart ayında dikkat etmeniz gereken günler: 6, 12, 17, 20, 22, 27, 27, 31


ASLAN


Ayın ilk 10 günü geçmişle ilgili konular gündeminize gelebilir. Finansal anlamda unuttuğunuz alacaklarınızı tahsil edebilir ve bu anlamda rahatlamalar yaşayabilirsiniz. 11 Mart’ta gerçekleşecek Balık burcundaki Yeni ay enerjisi ile iş hayatınızda temponuz artacak, üretkenliğinizin çok yüksek olduğu zamanlardasınız. Olabildiğince ön planda olmalı, önemli görüşmelerinizi 11-19 Mart tarihleri arasında gerçekleştirmek için çaba göstermelisiniz. Ailenizle olan ilişkileriniz önem kazanıyor, sert tartışmalar yaşanabilir. Fikirlerinizi kabul etmemek için ısrarcı davranan aile bireyleri ile hemfikir olabilmeniz oldukça güç. Bu ay boyunca dikkat etmeniz gereken en önemli konu krediler ve vergiler olmalı. Yeni bir kredi başvurusu yapmayı düşünüyorsanız 2 kez düşünün ve öyle karar verin. 27 Mart’ta Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay, sizleri gergin bir ruh haline büründürebilir. İş ve özel yaşamınızda tartışmalar, ayrılıklar söz konusu olabilir. Bunun bilincinde olup sinirlerinize hakim olarak hareket ederseniz sonradan pişman olacağınız karar ve olayların içinde olmazsınız.

Mart ayı şanslı günleriniz: 1, 12, 13, 14, 16, 18, 23, 28
Mart ayında dikkat etmeniz gereken günler: 2, 6, 15, 20, 22, 25, 27

BAŞAK

11 Mart’ta karşıt burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay’a kadar olan süreçte iş hayatınızda sabırlı, çalışkan ve işinize önem vererek hareket ederseniz ayın ilerleyen günleri ile birlikte mükafanızı alacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızla rekabet içinde değil, uyum içinde olmaya özen gösterin. Bunu yapmak sizler için bir hayli zor olsa da… 11 Mart ile birlikte özel yaşamınız önem kazanıyor. Uzun zamandır devam eden problemleri, tek taraflı çözememiş olmanın karamsarlığı üzerinizde devam ediyor. Bu süreçte eş ya da sevgilinizin hatalarının farkına varması ve ilişkinizi kurtarmak, iyileştirmek yönünde sizden talepte bulunması her şeyi değiştirebilir. Samimiyetine güvenin ve ilişkinize bir şans daha verin. Eğitim hayatı devam eden Başak’lar, sizler de sistemli bir şekilde çalışmanızın mükafatını alabileceksiniz. 27 Mart’ta gerçekleşecek Terazi burcundaki Dolunay, gerginliklere, tartışmalara ve yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Tartışmaların sonucunda maddi-manevi kayıplar yaşayabilirsiniz. Dikkatli ve sakin olun. İç dünyanıza yönelin ve öfkenizi sakinlikle yenin.


Mart ayı şanslı günleriniz: 14, 16, 19, 21, 26, 28, 30
Mart ayında dikkat etmeniz gereken günler: 4, 5, 12, 15, 20, 22, 25, 27, 31

TERAZİ

Gökyüzü, ayın ilk 10 günü iş ve özel yaşamınızda gelişen olayların akışına ayak uydurmakta zorlanabileceğinize, buna bağlı umutsuzluklar yaşayabileceğinize işaret etmekte. Yaşadıklarınız sizleri yorsa da mücadele etmekten vazgeçmemeli, moralinizi yüksek tutmak için çaba göstermelisiniz. Aksi halde sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. 11 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi, sizi daha da duygusal bir hale büründürebilir. İş hayatınızda haksızlıklar söz konusu olabilir. Birlikte çalıştığınız insanların akıl oyunları ile karşılaşabilirsiniz. Duygusal davranırsanız istediklerini elde edebilirler. Bunun için kendinizi toparlayın ve uyanık davranın. Parasal konularda alacak-verecek dengesini korumaya çalışın. 27 Mart’ta burcunuzda gerçekleşecek Dolunay enerjisi, sizlere iyi gelecek ve zayıf düşmüş enerjinizi yükseltecek. Bugünlerde iş ve özel yaşamınızla ilgili neler yapabileceğinizi düşünmeli, kararlar alıp güçlü bir irade ile uygulamaya geçmelisiniz. Bekar Terazi’ler, duygusal yakınlaşmalar aşka dönüşebilir ayın son günlerinde.

Mart ayı şanslı günleriniz: 8, 9, 13, 14, 18, 23, 26, 28
Mart ayında dikkat etmeniz gereken günler: 4, 6, 12, 15, 20, 22, 27, 31


AKREP

Gökyüzü sezgilerinizin yoğun ve yol gösterici olduğu bir ayı müjdeliyor sizlere. İş hayatınızda sizin dışınızda yaşanacak finansal problemler, birlikte iş yaptığınız çalıştığınız kişilerin farklı yönlerini görmenize neden olabilir. Bu durum verdikleri sözleri yok sayarak hareket etmelerinin şaşkınlığını yaşamanıza sebep olabilir. Sınavlardan geçiyor, hayatın farklı bilinmeyenlerini öğreniyorsunuz. 11 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile birlikte iş hayatınızdaki kaos ve belirsizlikler netleşmeye başlıyor. Sizler gelişmeleri sezgileriniz doğrultusunda değerlendirip doğru ve isabetli kararlar alabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise sorunlu bir ilişkinin içindeyseniz 27 Mart’ta Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile birlikte kararlar alabilirsiniz. Rest çekerek huzursuzluğunuza sebep olan her şeyi bir kalemde silebilirsiniz. İlişkisi devam eden Akrep’ler, birlikte olduğunuz insanın duygularından bir türlü emin olamaması ve ilişkinin adını koymaktan ısrarla kaçınması karşısında net bir şekilde devam ya da tamam demesini isteyebilirsiniz.

Mart ayı şanslı günleriniz: 1, 2, 7, 10, 11, 14, 16, 19, 21, 29
Mart ayında dikkat etmeniz gereken günler: 5, 6, 8, 12, 20, 22


YAY

Gökyüzü, ayın ilk haftası işinizle ilgili konularda gerginliklerin yaşanabileceğine işaret etmekte. Yaptıklarınız görmezden geliniyor düşüncesine kapılabilir ve kendi kafanızda türlü senaryolar yazabilirsiniz. Kendinize haksızlık etmeyin. 11 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile boşuna kuruntu edip kendinizi üzdüğünüzü anlayacaksınız. Emeklerinizin karşılığını maddi-manevi alacak, belki de terfi alarak taçlandırılacaksınız. Özel yaşamınızda ise sorunlu, kavga ve tartışmaların yoğun yaşandığı bir ilişki içindeyseniz, kendinizi doğru ifade edebilmenin avantajlarını yaşarak eş ya da sevgilinizin haklılığınızı anlaması ile sulh ilan edecek. Birbirinizde daha önce keşfetmediğiniz, farklı ve olumlu yönlerinizi keşfederek ilişkinizi çok daha romantik, renkli bir hale getireceksiniz. Bekar Yay’lar, çalışma arkadaşlarınızdan birinin yoğun ilgisini karşılıksız bırakmayarak duygu dolu bir beraberliğe yol alabilirsiniz.


Mart ayı şanslı günleriniz: 9, 13, 14, 18, 23, 26, 28, 30
Mart ayında dikkat etmeniz gereken günler: 2, 4, 6, 12, 20, 22


OĞLAK

Gökyüzü ayın ilk 10 günü öfkenizi kontrol altına almanız için uyarıyor sizleri. Her şeyi ben bilirim tavrı ile hareket eder yakın çevrenizi, çalışma arkadaşlarınızı, eşinizi haksız eleştirilerinizle kırarsanız derin pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Dünyanın merkezi siz değilsiniz! Dünyanın en mükemmel insanı siz olamayacağınız gibi! En iyisi duygularınızı, ego ve öfkenizi kontrol altına alın. Kendinize tarafsız bir öz eleştiride bulunun. İnanın gördüğünüz tabloyu siz de onaylamayacaksınız. 11 Mart’ta gerçekleşecek Balık burcundaki Yeni Ay enerjisi ile kendinizi daha rahat hissedecek, işinize gereken önemi vererek hareket edeceksiniz. Hukuksal problemleri olan Oğlak’lar, davalarınız istediğiniz şekilde sonuçlanabilir, madden ve manen kazançlı çıkabilirsiniz. 27 Mart’ta Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile trafikte dikkatli olun. Bir anlık dalgınlık kazalara sebep olabilir. Özel yaşamınızda, eş ya da sevgilinizle keyifli paylaşımlarda bulunacak ve ilişkinizi güçlendireceksiniz. Bekar Oğlak’lar, sizler de yeni insanlarla tanışabilir ve ruhunuzu okşayacak keyifli bir beraberliğe adım atabilirsiniz.


Mart ayı şanslı günleriniz: 16, 21, 25, 26, 30
Mart ayında dikkat etmeniz gereken günler: 4, 5, 6, 12, 17, 20, 22, 27, 31




KOVA

Gökyüzü ayın ilk 10 günü, işinizle ilgili konularda oldukça temkinli davranmanız için uyarıyor sizleri. Finansal konularda risk almamalı, kendinize aşırı güvenerek yatırımlarda yeni girişim ve planlamalarda bulunmamalısınız. Ağzınızdan çıkan sözlere dikkat edin, sözlerinizin ağırlığının altından kalkamayabilirsiniz. Hukuksal konularda söylediklerinizden dolayı başınız ağrıyabilir ve buna bağlı sorunlar yaşayarak haksızlığınızı yenilgiyle çevirebilirsiniz, dikkatli olun. 11 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile kendinizi haklı görme dürtünüz daha da artabilir. Yakın çevrenizdeki insanların uyarılarını dikkate alın. 27 Temmuz’da Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile olumsuz enerjiler çıkıp gidiyor yaşamınızdan. Özellikle aşk hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilir, yeni bir ilişkiye adım atarak hayatınızın rotasını farklı bir yöne çevirebilir. Sizi anlayan, tamamlayan özel bir insanla yeni başlangıçlara doğru yol alabilirsiniz.


Mart ayı şanslı günleriniz: 23, 26, 28
Mart ayında dikkat etmeniz gereken günler: 4, 6, 12, 15, 20, 22, 25, 27, 31


BALIK


Ayın ilk 10 günü, iş ve eğitim hayatınızda beklentileriniz üzerinde olumlu gelişmeler yaşayabilir. Daha önce zorlandığınız konularda çevrenizden gelecek destekle kolaylıkla ilerleyebilir, maddi-manevi güçlenebilirsiniz. 11 Mart’ta burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile birlikte düşünceleriniz netlik kazanacak. Ne istediğinizi, ne yapmanız gerektiğini bilerek hareket etmenin avantajı yaşam kalitenizi yükseltecek. Ruhsal olarak kendinizi güçlü ve arınmış hissedeceksiniz. Pozitif ruh haliniz çevrenizde hayranlık uyandıracak. Ayın 15 ve 18’i arasında alerjik reaksiyonlara karşı dikkatli olun. Cildinizle ilgili sağlık problemleri söz konusu olabilir. Maddi anlamda hakkınız olanı almaya başlıyorsunuz. 27 Mart’ta Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi, eş ya da sevgilinizin harcamaları yüzünden sorunlara sebep olabilir. Ay boyunca mümkün mertebe ortak harcamalarınızı dengelemeye çalışmanızda fayda var. Ayın son günlerinde almayı düşündüğünüz ev ya da araba ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilir, aile bireylerinin de desteğini alarak mülk sahibi olabilirsiniz. Bekar Balık’lar, sizler de bugünlerde karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşabilirsiniz.

Mart ayı şanslı günleriniz: 1, 7, 10, 14, 16, 19, 21, 26, 29, 30
Mart ayında dikkat etmeniz gereken günler: 2, 4, 6, 12, 15, 20

HürriyetAile / Astrolog Şenay Yangel



 

Tılsım

Daimi Üye
Katılım
10 Şubat 2013
Mesajlar
8.231
Tepki
6.213
Puan
113
Konum
♥ Dünya ♥
KOÇ
Gökyüzü, ayın ilk 10 günü iş hayatınızda rakiplerden kaynaklanacak problemlere karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Gizliliğe önem verin ve işinizle ilgili plan proje ya da uygulamalarınızı ulu orta paylaşmayın. Merkür’ün 17 Mart’a kadar devam edecek geri hareketi süresince yeni anlaşma, sözleşme, kira kontratı gibi belgelerin altına imza atmamaya özen gösterin. Bu tarihler arasında doğru kararlar alamayabilirsiniz. Dikkatli davranırsanız hiçbir sorun çıkmayacaktır. 11 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi hedeflerinize ulaşmanız için yardımcı olacak sizlere. Finansal anlamda kazancınızda hatırı sayılır bir artış yaşayabilirsiniz. 27 Mart’ta karşıt burcunuz Terazi’de gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile aşk hayatınızda ve ailenizle ilişkilerinizde problemler yaşanabilir. Duygularınızı kontrol altında tutmakta zorlanabilirsiniz. Öfkeli çıkışlar sergileyerek ilişkilerinizi çıkmaza sokabilirsiniz. Bekar Koç’lar, sizler de yeni bir ilişkinin içindeyseniz kırıcı ve baskın tavırlar göstermemeye dikkat edin.


Mart ayı şanslı günleriniz: 9, 13, 14, 16, 18, 23, 28
Mart ayında dikkat etmeniz gereken günler: 5, 6, 12, 15, 20, 22, 27

:bestas::bestas::bestas:
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
TERAZİ

Gökyüzü, ayın ilk 10 günü iş ve özel yaşamınızda gelişen olayların akışına ayak uydurmakta zorlanabileceğinize, buna bağlı umutsuzluklar yaşayabileceğinize işaret etmekte. Yaşadıklarınız sizleri yorsa da mücadele etmekten vazgeçmemeli, moralinizi yüksek tutmak için çaba göstermelisiniz. Aksi halde sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. 11 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi, sizi daha da duygusal bir hale büründürebilir. İş hayatınızda haksızlıklar söz konusu olabilir. Birlikte çalıştığınız insanların akıl oyunları ile karşılaşabilirsiniz. Duygusal davranırsanız istediklerini elde edebilirler. Bunun için kendinizi toparlayın ve uyanık davranın. Parasal konularda alacak-verecek dengesini korumaya çalışın. 27 Mart’ta burcunuzda gerçekleşecek Dolunay enerjisi, sizlere iyi gelecek ve zayıf düşmüş enerjinizi yükseltecek. Bugünlerde iş ve özel yaşamınızla ilgili neler yapabileceğinizi düşünmeli, kararlar alıp güçlü bir irade ile uygulamaya geçmelisiniz. Bekar Terazi’ler, duygusal yakınlaşmalar aşka dönüşebilir ayın son günlerinde.

Mart ayı şanslı günleriniz: 8, 9, 13, 14, 18, 23, 26, 28
Mart ayında dikkat etmeniz gereken günler: 4, 6, 12, 15, 20, 22, 27, 31
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul

KOÇ 21 Mart - 19 Nisan

Gökyüzü ailevi hayatınızın önem kazanacağı ilişkilerinizin bir hayli önem kazanacağı bir aya işaret etmekte. Sorunlarınızı aşmanıza engel olan her türlü davranış ve olaydan uzaklaşacak ve keskin kararlar alıp başarı ile uygulayacaksınız. Sevdiklerinizle huzuru birliği sağlayacağınız ilişkilerinizin güçleneceği birbirinizin eksiğini artınızla tamamlayabileceğiniz çok özel zamanlar. 8 Haziranda Boğa burcunda’ki Yeni ay enerjisi yaşamınızı doğru kararlar alarak kontrol altına almanızı sağlayacak. İş hayatınızda yeni başlangıçlar ve finansal sorunlarınızın bir nebze de olsa çözüme kavuşması ile rahat bir nefes alabileceksiniz. Yeni insanlar tanıyacak ve yeni başlangıçlar yakalayarak başarılı girişimler içinde olacaksınız. 23 Haziran’da Oğlak burcunda ki Dolunay enerjisi ile işinizle ilgili konularda dikkatli davranın. Fırsat göreceğiniz konular kayıplara neden olabilir. Yeni bir yere taşınmayı düşünüyorsanız önümüzdeki ayı beklemeniz yararınıza olacaktır. 26 Haziran - 20 Temmuz tarihlerinde İletişimin efendisi Merkür ‘’R’’ Geri hareketine başlayacak finansal konular yatırımlarda dikkatli olmalı var olan şartları muhafaza ederek yeni bir atılım içinde olmamaya özen göstermelisiniz. Yine Merkür’ün etkisi ile elektronik eşyalarınızda yaşanacak problemlere karşı dikkatli davranın. Merkürün size olumlu olarak katkısı; Hukuksal sorunları olan Koç’lar aleyhinize olan haksız pek çok konu lehinize dönerek haklılığınızın ispatı ile maddi manevi rahatlayacaksınız. Bekar Koç’lar sizlerde bu dönemde elinizde olmayan sebepler yüzünden biten ilişkinizle ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilir ve sevdiğiniz insanla aşkın galibiyetini yaşayaşabilirsiniz.

Haziran şanslı günleriniz: 3 8 13 18 20 22 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 5 7 10 17 23 30


:cay:


BOĞA 20 Nisan - 20 Mayıs

Gökyüzü değerlerinize sahip çıkabilmiş olmanın mükafatını alacağınız özel bir ayı müjdeliyor sizlere. Sizi siz yapan değerleriniz yarınlarınız için maddi manevi şans kapılarını aralıyor sizlere. Şimdi size düşen bu olumlu etkileri olabildiğince iyi değerlendirmek olmalı. 8 Haziran’da İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi finansal anlamda güçlendiriyor sizleri. Geçen ay yaşadığınız zorluklardan sonra emeklerinizin karşılığını fazlası ile almaya başlıyorsunuz. Ay boyunca öğrenme gücünüz oldukça yükselecek parlak fikirleriniz kabul görecek ve kariyer hayatınızda kalıcı işlerin altına imza atabileceksiniz. Bu sure içinde yatırım fırsatları ile karşılaşabilirsiniz cesaretli davranın ve gelen şansı değerlendirin. Unutmayın ŞANS KAPIYI 2 Kere ÇALMAZ. 10 ve 12 Haziran tarihlerinde hiç kimse ile tartışmamaya özen gösterin. Kontrolünüz dışında gerçekleşecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Özel hayatınızda da geçmişin gölgeleri olumsuzluklar çemberini kırabilmiş olmanın gücü ile arkanızda kalıyor. Eş ya da sevgili ile anlayışlı olmanın getirdiği güzelliklerle ruhsal ve fiziksel anlamda da rahatlayacaksınız. Birlikte alınan olumlu kararlar ilişkinizi daha once olmadığı kadar sağlamlaştıracak. Bu duruma üzülen sadece evliliğinizde ki uyumu bozma çabası içinde olan kişi’lerin gayretlerinin boşa gitmesi olacaktır. 23 Haziranda Oğlak burcundaki Dolunay enerjisi ile iş ve eğitim hayatınızla ilgili hayalllerinizi süsleyen bir konu gerçekleşebilir. Düşünmeden evet demeli ve hayallerinizi gerçeğe götüren yolda var gücünüzle çalışmalısınız. 26 Haziran - 20 Temmuz tarihlerinde İletişimin efendisi Merkür ‘’R’’ Geri hareketine başlayacak güvenliğinizle ilgili konularda temkinli olmanız da fayda var. Değerli bir eşyanızı kaybedebilir beklenmedik bir hırsızlık olayı ile karşılaşabilirsiniz. Bu konularda aile bireylerinizi de uyarmalı ve dikkatli olmalarını sağlamalısınız. Bekar Boğa’lar iş yada eğitiminiz gereği çıkacağınız yolculuklar aşkın gönül kapınızı çalmasına vesile olabilir. Üzerinizde kurulan baskıların son bulduğu yaşamı sağlıkla keyifle değerlendireceğiniz bu özel sürecin kıymetini bilerek hareket edin…

Haziran şanslı günleriniz: 3 6 9 11 14 16 20 24 27

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 5 10 12 17 23 30

:cay:

İKİZLER 21 Mayıs - 21 Haziran


Gökyüzü zorlayıcı bir Mayıs ayının ardından yüzünüzü güldüren maddi manevi rahatlayacağınız bir Ayı müjdeliyor sizlere. Özellikle ayın ilk 10 günü yaşamınızı sorgulayacağınız sürekli tekrar eden olumsuzlukların gerçek sebebine ulaşacağınız davranışlarınız başta olmak üzere yaşamınızın yapı taşlarını yeniden yapılandıracağınız kararlar alacağınız özel bir dönem. 8 Haziranda burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi kaosu belirsizliği ve olumsuzlukları söküp atacak adeta hayatınızdan tabi sizlerinde kararları ve tercihlerinin katkısı ile, İş hayatınızda farklı bir alana yönelebilir kendinizi daha iyi imkanlarla ifade edebileceğiniz yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Girişimci olmalı korku ve tereddütten uzak durararak net kararlar alabilmelisiniz. Özel yaşamınızda ise kararlar almadan once son derece iyi düşünmeli kaybedeğiniz ve kazanacaklarınızın manevi dengesini hesaplayarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda vereceğiniz anlık kararlar pişmanlıkları da beraberinde getirebilir. Bekar ve ilişkisi olmayan İkizler Aşkta yüzünüz gülecek yeni insanlar tanımanın ve sosyal olmanın şansı doğru insan olarak karşınıza çıkabilir. 23 Haziranda Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi finansal konularda etkili olacak ve kazancınızda önemli bir artış yeni gelirler yeni imkanlar ve alacakların tahsili ile maddi anlamda güçleneceksiniz. Ay boyunca paranızı biriktirmeli ve yatırım yapmaya yönelmemelisiniz. Burcunuzu yöneten Merkür 26 Haziran - 20 Temmuz tarihlerinde İletişimin efendisi Merkür ‘’R’’ Geri hareketine başlayacak. İletişimin her alanında problemler yaşanabilir. Yeni bir anlaşma alım satım kanuni belgeler de problemler söz konusu olabilir. Yaptığınız işi iki kez kontrol etmelisiniz. İkili ilişkilerinizde de yanlış anlayabilir yanlış anlaşılabilirsiniz. Sözlerinize dikkat edin ve size söylenenleri doğru şekilde anladığınızdan emin olarak hareket edin. Aksi halde üzücü durumlar yaşanabilir.

Haziran şanslı günleriniz: 77 10 11 12 20 22 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 4 6 1 18 21 27

:cay:

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz


Gökyüzü ayın ilk 10 günü iş eğitim ve aile hayatınızda sabırlı davranıp ikili ilişkilerinizde tartışmalardan uzak durmanız konusunda hassas davranmanız için uyarıyor sizleri. Yaşadığınız maddi manevi zorlukların birikimi sevdiğiniz insanlara olumsuz davranışlarla yansımasın. Otokontrolünüzü sağlayın özellikle iş hayatınızda çalışma arkadaşlarınızın ve rakiplerinizin dolduruşuna gelmeyin. Duygusallığınız başınızı ağrıtacak olaylarla karşılaşmanıza sebep olabilir. 8 Haziran’da İkizler burcunda ki Yeni ay enerjisi yeni başlangıçları da beraberinde getirecek sizlere. Uzun bir sure sonra maddi manevi rahata kavuşacağınız enerjisi yüksek ve bereketli bir ay karşılıyor sizleri. Yaşama teslim olmak yerine yaşamla mücadele etmek yaşamın güzellikleri fark etmek ve bununla uyumlanabilmek tamamen sizin elinizde. Siz yeterki isteyin! Özel yaşamınızda eş yada sevgilinizle ilgili konularda gizliliğe önem vermeli hayatınızda ki sorun yada olumlu olayları 3ncü şahıslara yansıtmamaya gayret göstermelisiniz. 23 Haziran da karşıt burcunuz Oğlakta’ki Dolunay enerjisi ile sağlık sorunlarınız başta olmak üzere yaşamınızın her alanında sevgi ve bolluğun hakim olmaya başladığı özel bir sürecin içine giriyorsunuz. Kalıcı beraberliklerin ve işlerin altına imza atacağınız bu güzel dönemin keyfini çıkarın ve kimsenin mutluluğunuzu huzurunuzu bozmasına izin vermeyin. Merkür 26 Haziran - 20 Temmuz tarihlerinde İletişimin efendisi Merkür ‘’R’’ Geri hareketine başlayacak. Elektronik eşyalarınızda yaşanacak problemlere karşı dikkatli olun. Bilgisayarınızın telefonunuzun yedeğini alın. Evinizin su ya da eletkrik tesisatında problem yaşanabilir. Dikkatli davranın.

Haziran şanslı günleriniz: 4 6 9 11 19 20 27

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 7 10 17 22 23 30

:cay:

ASLAN 23 Temmuz - 22 Ağustos

Gökyüzü ayın ilk haftası arkadaşlık ilişkilerinizde dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Arkadaşlarınızın kendi menfaatleri için sizi zor durumda bırakması olası. İş ve özel yaşamınızda gizliliğe önem verin kişisel konular aleyhinize hiç beklemediğiniz şekilde kullanılabilir. Kimsenin sizi yönlendirmesine üzerinizde baskı kurmasına izin vermeyin ve sezgilerinizle ilerleyin. 8 Haziran’da İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile, İş hayatınızda olumlu etkiler söz konusu arkanızdan çevrilen olayların gün yüzüne çıkacağı ve kariyer hayatınızı gölgeleyen etkilerin tamamen ortadan kalkacağı pırıl pırıl bir dönem. Yeni teklifler alabilir cazip fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Değişim enerjisine ayak uydurun ve yeni teklifleri değerlendirmekte elinizi çabuk tutun. 25 Haziran Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi sizleri daha gerçekçi kılacak. Bu gerçekçilik sizi zorlayan hemen her konuda doğru kararlar almanızı sağlayacak. Özel yaşamınızda ise eş yada sevgilinizle ortak arkadaşlarınız yüzünden problem yaşanabilir. Özel yaşamınız size özel olmalı ve başkalarının ilişkinizi bu şekilde sorunlar yaşatmasına izin vermemelisiniz. Bekar Aslan’lar sizlerde özel yaşamınızda yanlızlığa isyan etmek yerine biraz daha sosyal olmayı ve korkularınızı mutsuz olurum endişesini ardınızda bırakmalısınız. Merkür 26 Haziran - 20 Temmuz tarihlerinde İletişimin efendisi Merkür ‘’R’’ Geri hareketine başlayacak ve iş hayatınızda beklentilerinizin istediğiniz gibi gerçekleşmemesine ve işinizda ağırlaşmalara sebep olabilir. Paniğe kapılmadan bu sürecin geçmesini bekleyin ve olaylara müdahale etmeden hareket edin… Kısa bir sure sonra herşey kendiliğinden yoluna girecektir.

Haziran şanslı günleriniz: 3 6 13 18 22 26 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 5 10 12 17 23 30

:cay:

BAŞAK 23 Ağustos - 22 Eylül

Gökyüzü iş hayatınızda yaşanacak olumlu gelişmeler le ayı karşılayacağınızı müjdeliyor sizlere. 8 Haziranda İkizler burcunda’ki Yeni Ay enerjisi ile uzun zamandır beklediğiniz terfi zam yeni bir görev alabilirsiniz. Yine iş arıyorsanız başvurularınızı 8 Hazirana kadar yapın. Maddi olarak şanslı bir süreç karşılıyor sizleri. Bu dönemde evli Başak’lar eşten gelecek olumlu etkiler söz konusu birlikte yatırımlar yapabilir ortak kararlar alabilir ve geleceğinizle ilgili faydalı girişimlerde bulunabilirsiniz. Sağlık sorunları olan Başak’lar bu dönem sağlığınızda hızla iyileşecek ve kısa sure içinde tam anlamı ile sağlık sorunlarınızı aşacaksınız. Dikkat etmeniz gereken konu aşk hayatınız bu ay çevrenizde oluşan etki yanılgılar yaşamanıza pişmanlık duyacağınız ilişkiler deneyimlemenize sebep olabilir. Yönetici gezegeniniz Merkür 26 Haziran - 20 Temmuz tarihlerinde İletişimin efendisi Merkür ‘’R’’ Geri hareketine başlayacak. Evli özellikle sizler elektronik eşyalarınız otomobiliniz arızalanabilir eşinizle bu konular yüzünden tartışmalar yaşayabilirsiniz. Seyahat planlarınız aksayabilir dikkat gerektiren bir işle ilgileniyorsanız gözünüzden kaçacak küçük bir ayrıntı başınızı ağrıtabilir. 23 Haziranda Oğlak burcundaki Dolunay enerjisi arkadaşlık ilişkilerinizi güçlendirirken onların aracılığı ile iş ve özel yaşamınzda süpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Haziran şanslı günleriniz: 1 4 6 9 11 16 20 27

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 3 7 10 12 17 23 30

:cay:

TERAZİ 23 Eylül - 22 Ekim

Gökyüzü iş ve eğitim hayatınız için olumlu gelişmeler yaşanacağı bir ayı müjdeliyor sizlere. Ay’ın ilk 10 günü bu konularda ne kadar aktif olursanız o denli kazançlı çıkacaksınız. Kalıcı işlerin altına imza atacağınız uzun sure sonra emek verdiğiniz konularda başarılı olacağınız bu özel süreci akıllıca değerlendirin. İş birlikleri ve emeğinizi alma konusunda talepkar davranışlar içinde olmaktan çekinmeyin. 8 Mayıs’ta İkizler burcunda ki Yeni Ay enerjisi yeni başlangıçları fırsatları karşınıza çıkaracak. Özel yaşamınızda ise kaos belirsizlik tamamen ortadan kalkıyor. Siz yeterki ne istediğinize karar verin ve kararlarınızın arkasında durun. 26 Haziran - 20 Temmuz tarihlerinde İletişimin efendisi Merkür ‘’R’’ Geri hareketine başlayacak ve geçmişte kaçırdığınız şansları tekrar önünüze getirecek. Sizin hatalarınız ya da yeterli çabayı gösteremediğiniz için biten ilişkinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilir. Aşk küllerinden yeniden doğabilir. 23 Haziranda Oğlak burcundaki Dolunay iş hayatınızda iş birliklerinin getireceği kazançlara işaret etmekte. Adımlarınızı bilinçli attığınız sürece herşey sizin için olumlu olacak…

Haziran şanslı günleriniz: 9 13 18 20 22 26 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 5 7 10 15 17 23 30

:cay:

AKREP 23 Ekim - 21 Kasım

Gökyüzü hayata bakış açınızın değişeceği enerjisi yüksek bir ayı müjdeliyor sizlere. 8 Haziranda İkizler burcunda ki Yeni Ay enerjisi ile özünüzden gelen sese kulak vererek doğru kararlar alıp kendi kişisel devriminizi gerçekleştireceksiniz adeta. Sorunlu bir ilişkinin içindeyseniz sonlandıracak ve yeni başlangıçlara doğru cesur bir adım atarak yol alacak sürüncemede kalan her şeyden bağlarınızı koparacaksınız. İşle ilgili konularda ise var olan şartları korumalı anlık kararlarla yeni atılımlar içine girmemelisiniz. 23 Haziranda gerçekleşecek olan Oğlak burcunda ki Dolunay enerjisi ilişkilerinizi olumlu yönde etkileyecek siz yeni bir ilişkinin içinde iseniz doğru insanla birlikte olduğunuzu hissedeceğiniz keyifli gelişmeler yaşayacaksınız. 26 Haziran - 20 Temmuz tarihlerinde İletişimin efendisi Merkür ‘’R’’ Geri hareketine başlayacak ve sizleri eski eş yada sevgilinizin ailesi ile ilgili gerçeklerle yüzleştirecek. Geçmişte olan biten pek çok konu gün yüzüne çıkacak ve kafanızda ki soru işaretlerinin ortadan kalkması ile keşkelerinizi bir kenara bırakacağınız gelişmelerle karşılaşacaksınız…

Haziran şanslı günleriniz: 1 6 9 11 14 19 20 27

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 4 10 17 18 23 28 30

:cay:

YAY 22 Kasım - 21 Aralık

Gökyüzü 8 Haziranda gerçekleşecek İkizler burcunda ki Yeni Ay enerjisinin maddi manevi rahatlamalar fırsatlarla geleceğini müjdeliyor sizlere. Arkadaşlarınız aracılığı ile iş ve eğitim hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilir ve isteklerinize giden yolda keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geçen ay’ın yorucu ve gergin enerjilerinden sonra gelen bu olumlu etkiyi kimsenin bozmasına izin vermeyin. Bu sure içinde dost ve arkadaşlarınızı tamamen birbirinden ayırt edeceğiniz bu iki kavramın ne demek olduğunu anlayacağınız olaylar deneyimleyebilirsiniz. Finansal konularda ayın 19 ile 24 ü arası uzak durmalı risk gerektiren işlerle ilgilenmemelisiniz. Hayal kırıklıkları ve maddi kayıplar yaşanabilir. 23 Haziranda Oğlak burcunda’ki Dolunay finansal konularda hesaplamalarda bulunmanız paranızı nasıl değerlendirebileceğiniz konusunda iyi bir dönem sizler için. Beklemede kalmalı alım satım yatırımlardan bir sonraki aya kadar uzak kalmalısınız. Bu dönemde bekar Yay’lar aşk hayatınız önem kazanacak geçmişin korku ve kaygılarını bir tarafa bırakmalı ve aşkın sesine kalbinizle cevap vermelisiniz. 26 Haziran - 20 Temmuz tarihlerinde İletişimin efendisi Merkür ‘’R’’ Geri hareketine başlayacak. Fatura kredi gibi ödemlerinizi kontrol etmeli elektronik eşyalarınızla ilgili yaşanabilecek problemlere karşı dikkatli olmalısınız. Yine bu dönemde elektronik eşyalar almaktan uzak durmalısınız.

Haziran şanslı günleriniz: 3 6 9 13 18 20 22 26 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 4 7 10 15 17 23 27 30


:cay:

OĞLAK 22 Aralık - 19 Ocak


Gökyüzü ayın ilk 10 günü iş hayatınızda tartışmalardan uzak durmanız için uyarıyor sizleri. İşiniz gereği muhatap olduğunuz insanlar bilinçli bir şekilde üzerinize gelebilir. Öfkenize yenilirseniz ciddi sorunlarla karşılaşabillir ve hedef noktası haline gelebilirsiniz. Dikkatli davranın. 8 Haziranda İkizler burcundaki Yeni Ay enerjisi iş hayatınızda daha once olmadığınız kadar popular olmanızı sağlayabilir. Şimdi gelenekçi doğanızı törpüleyin ve değişim enerjisine ayak uydurun maddi manevi kazançlı çıkacaksınız. Ortaklıkları olan Oğlaklar için iş hayatlarında zorlayıcı etkiler söz konusu sen ben üstünlüğü içine girecek kişilerle mücadele edebilir ve bu mücadelenin içindeyken pek çok fırsatı kaçırabilirsiniz. 23 Haziranda burcunuzda gerçekleşecek Dolunay enerjisi sizleri her bakımdan rahatlatacak. Evli Oğlak’lar eşinizle bir elmanın iki yarısı gibi olabilmenin kendinizi doğru sözlerle anlayışla ifade edebilmenin büyük mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Emek verdiğiniz aşk size kat kat sevgi olarak geri dönecek bekar Oğlak’lar sizlerde aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilir kalıcı birliktelikler kurabilirsiniz. 26 Haziran - 20 Temmuz tarihlerinde İletişimin efendisi Merkür ‘’R’’ Geri hareketine başlayacak yeni anlaşma ve sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. Yine bu dönemde devam eden yakınlarınızdan kaynaklanan hukuksal sorunlar mahkeme gibi konular var ise dikkatli olmalı kontrolü elden bırakmamalısınız. Beklenmedik kararlar sizi derinden etkileyebilir….

Haziran şanslı günleriniz: 11 16 18 19 20 27

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 5 10 15 17 22 23 28 30


:cay:

KOVA 20 Ocak - 18 Şubat

Aşk ve iş hayatınızda olumlu enerjiler karşılıyor sizleri 8 Haziranda İkizler burcunda ki Yeni Ay enerjisi sevgi ve merhamet dolu yüreğinizin karşılığını fazlası ile alacağınıza işaret etmekte. Yeni insanlar tanıyabilir yeni girişimlerde bulunarak kısa sürede başarılı işlerin altına imza atabilirsiniz. Duygularınızı özgür bırakmanın duyarlı olmanın mükafatı oldukça büyük olacak sizler için. Çalışma hayatınızın fazlası ile önem kazanacağı bu ay içinde her zamankinden biraz daha fazla yorolacak olsanızda kazanımlarınız kariyer açısından oldukça dikkat çekici olacak. 23 Haziranda Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ise sezgilerinizi güçlendirecek bu dönemde göreceğiniz rüyaları da dikkate almanız yararınıza olacaktır. Bekar ve ilişkisi devam eden Kova’lar doğru insanla bir olabilmenin mutluluğu ilişkinize yeni bir boyut kazandırabilir ve hayat arkadaşlığınıza giden yolda ilişkinize söz nişan gibi resmiyet kazandırabilirsiniz. 26 Haziran - 20 Temmuz tarihlerinde İletişimin efendisi Merkür ‘’R’’ Geri hareketine başlayacak; Yeni bir şeyler almaktan kesinlikle uzak durmalısınız alacağınız özellikle elektronik aletlerle ilgili sıkıntılar sizleri bir hayli uğraştırabilir. Yine bu dönemde taşınma kiralama gibi konular la ilgileniyorsanız olası aksaklıkları göz önünde bulundurarak hareket edin.

Haziran şanslı günleriniz: 3 6 9 13 18 20 22 26 27

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 4 5 10 15 17 19 23 30

:cay:

BALIK 19 Şubat - 20 Mart

Gökyüzü haklarınıza sahip çıkmanız ve rahatsızlık duyduğunuz hemen her konuda söyleyeceklerinizi cesur bir dille ifade etmeniz için destekliyor sizleri ‘’Hak istenmez; Alınır!’’ Felsefesinden yola çıkarak hareket ederseniz kazanırsınız. 8 Haziranda İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile enerjiniz yükseliyor iş değişikliğine gidebilir zam ya da terfi alarak statünüzü yükseltecek imkanlara kavuşabilirsiniz. 23 Haziranda ki Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi kendi planlarınızı devreye sokmanız için ruhunuzun güçlü yönlerini ortaya koymanıza yardımcı olacak. Bu dönemde arkadaşlarınızla ilişkilerinize dikkat etmelisiniz özellikle borç alacak meseleleri yüzünden zorlanabilir kıramadığınız bir arkadaşınıza kefil olmanın sorumluluğunu almak mecburiyetinde kalabilirsiniz dikkatli davranın. Merhametiniz başınızı ağrıtmasın. 26 Haziran - 20 Temmuz tarihlerinde İletişimin efendisi Merkür ‘’R’’ Geri hareketine başlayacak eskiden tanıdığınız insanlardan gelecek faydalar söz konusu olacak sizler için. Eski dostluklar arkadaşlıklar size yeni bir dünyanın kapılarını aralayabilir. Siz yeterki girişimci davranın ve olağünüstü güçlü olan sezgilerinize güvenerek ilerleyin. İş ve eğitim hayatınızda yaşanacak bu olumlu gelişmeler kendinize olan güveninizi çok daha güçlü bir hale getirecek. Evli ve ilişkisinde sorunlar olan Balık’lar anlayış ve dürüslük tüm sorunları aşmanızı sağlayacak. Bekar ve ilişkisi olmayan Balıklar ise yanılgılar tam anlamı ile tanımadan başlanacak ilişkileri yüzünden zorlanabilir istemediğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Haziran şanslı günleriniz: 11 16 19 20 27

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 7 10 12 17 21 23 28 30


Astrolog Şenay Yangel

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
KOÇ 21 Mart - 19 Nisan

Gökyüzü ailevi hayatınızın önem kazanacağı ilişkilerinizin bir hayli önem kazanacağı bir aya işaret etmekte. Sorunlarınızı aşmanıza engel olan her türlü davranış ve olaydan uzaklaşacak ve keskin kararlar alıp başarı ile uygulayacaksınız. Sevdiklerinizle huzuru birliği sağlayacağınız ilişkilerinizin güçleneceği birbirinizin eksiğini artınızla tamamlayabileceğiniz çok özel zamanlar. 8 Haziranda Boğa burcunda’ki Yeni ay enerjisi yaşamınızı doğru kararlar alarak kontrol altına almanızı sağlayacak. İş hayatınızda yeni başlangıçlar ve finansal sorunlarınızın bir nebze de olsa çözüme kavuşması ile rahat bir nefes alabileceksiniz. Yeni insanlar tanıyacak ve yeni başlangıçlar yakalayarak başarılı girişimler içinde olacaksınız. 23 Haziran’da Oğlak burcunda ki Dolunay enerjisi ile işinizle ilgili konularda dikkatli davranın. Fırsat göreceğiniz konular kayıplara neden olabilir. Yeni bir yere taşınmayı düşünüyorsanız önümüzdeki ayı beklemeniz yararınıza olacaktır. 26 Haziran - 20 Temmuz tarihlerinde İletişimin efendisi Merkür ‘’R’’ Geri hareketine başlayacak finansal konular yatırımlarda dikkatli olmalı var olan şartları muhafaza ederek yeni bir atılım içinde olmamaya özen göstermelisiniz. Yine Merkür’ün etkisi ile elektronik eşyalarınızda yaşanacak problemlere karşı dikkatli davranın. Merkürün size olumlu olarak katkısı; Hukuksal sorunları olan Koç’lar aleyhinize olan haksız pek çok konu lehinize dönerek haklılığınızın ispatı ile maddi manevi rahatlayacaksınız. Bekar Koç’lar sizlerde bu dönemde elinizde olmayan sebepler yüzünden biten ilişkinizle ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilir ve sevdiğiniz insanla aşkın galibiyetini yaşayaşabilirsiniz.

Haziran şanslı günleriniz: 3 8 13 18 20 22 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 5 7 10 17 23 30

Merkür uzak dur elektronik eşyalarımdan ya :ko
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Aylık Burç Yorumları (Ağustos)

KOÇ 21 Mart - 19 Nisan

Geçtiğimiz ayın gecikme ve aksiliklerinden sonra enerjisi güçlü ve ay boyunca etkili günler karşılıyor sizleri. Özellikle 7 Ağustosta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile yarım kalmış her şey keyifli bir şekilde tamamlanmaya başlıyor. Finansal konularda şans sizden yana. Gelirinizde hatırı sayılır bir artış yaşayabilirsiniz… Özel hayatınızda ise aşk huzur ve coşku sizinle… Evliliğiniz her zamankinden çok daha keyifli bir hal alabilir eşinizle iletişiminiz mükemmeldir bir elmanın iki yarısı gibi tamamlarsınız birbirinizi. 15 20 Ağustos tarihlerinde arkadaşlık ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Özellikle iş arkadaşlarınızla çok fazla yakınlaşmamalı ve sizi ilgilendirmeyen konularda fikir beyan etmemelisiniz. Aksi halde başınızı ağrıcak olayların baş kahramanı olabilirsiniz suçsuz yere! 21 Ağustos ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi evli Koçlar için çocuklarla ilgili konuların önem taşıyacağına işaret etmekte. Hayatlarını yönlendirmeleri için size her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabilirler. İletişim sağ duyu bu dönemin şifresidir sizler için….

Şanslı Günleriniz : 12 6 7 15 16 19 20 23 24

Dikkat etmeniz gereken günler: 11 12 17 18 31


BOĞA 20 Nisan - 20 Mayıs

Gökyüzü ayın ilk haftası beklediğiniz ve sizin için önem taşıyan güzel haberleri alabileceğinizi müjdeliyor sizlere. 7 Ağustosta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi geçen ayın ruh ve bedeniniz üzerinde yarattığı yorgunluğu söküp atacak üzerinizden… Sahip olduğunuz sevdiğiniz emek verdiğiniz herşeyin önemini biliyor olmanız geçmişte yapmış olduğunuz fedakarlıklar sizleri güçlendirecek ve beklemediğiniz güzel olumlu etkileri taşıyacak hayatınıza. Ayın 15i ve 19 arasında süpriz tatil planları yapabilir sevdiklerinizle bir arada olmanın tadını çıkarabilirsiniz. Bu ay sizler için süpriz enerjileri barındırmakta. Uğramış olduğunuz haksızlıklar kalp kırıklıkları ve bunlara sebep olan kişi yada kişilerin yaşayacakları karşısında ilahi adaletin şaşmazlığına şahitlik edeceksiniz. Gücünüzün ve yapabileceklerinizin farkına varıp hayatın size sunduklarını sevgi ile kucaklayın. Sağlık problemleri yaşayan Boğa’lar kendinize değer verin ve sporla ilgilenmeye başlayın. Gökyüzü sizi yaşamınızın her alanında güçlendirip destekliyor. Yine bu tarihler arasında işinizle ilgili konularda gizliliğe önem verin ve her doğruyu her yerde söylemeyin. Gizlilik gerektiren konuların dışarı yansıması başınızı ağrıtabilir. 21 Ağustosta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile kariyer hayatınızda popülarite ve şans sizinle birlikte. Emeklerinizin karşılığını maddi manevi alacaksınız. Hukuksal konularda da aleyhinize görünen her şey lehinize dönecek ve haklılığınız bu yönde ispatlanacaktır. Bu günlerde özellikle girişimci davranın yeni başlangıçlar yeni getiriler ve iş birlikleri sizleri kazançlı çıkaracaktır. Özel yaşamınızda ise, Evli Boğalar eşinizinin kendi yakınları ile yaşayacağı ciddi yüzleşmeler sizin değerinizi çok daha iyi kavramasını sağlayacaktır. Siz sessizliğinizi koruyun ve olayları sadece izleyin. Eş yada sevgiliniz için önemli bir hayat dersi sınavıdır ve herkes sınavını kendisi verir! Yine bu dönemde; Kendinizi geliştirebileceğiniz alanlara yönelebilir farkında olmadığınız yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz. Ayrıca eşinizle iletişiminiz oldukça kuvvetli olacağı için beraber ikinizin de keyif alacağı ortamlar ilişkinize heyecan katacaktır. Bekar Boğalar sizlerde Dolunay enerjisi ile eski sevgilinizle karşılaşabilir ve onunla yeni bir başlangıç yapmaya karar verebilirsiniz….

Şanslı Günleriniz: 3 4 8 917 18 21 22 26 27 31

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 6 7 13 14 19


İKİZLER 21 Mayıs - 21 Haziran

Gökyüzü bu ay kendinizi geliştirmeniz yenilenmeniz ve önümüzde ki ay yapacaklarınızı planlamanız imkanlarınızı genişletmeniz için destekliyor sizleri. Maddi manevi güçleneceğiz bir dönem için alt yapınızı güçlendirebileceğiniz imkanlarla karşılaşacaksınız. Dostluklarınız pekişecek sizi tamamlayacaklar adeta ve daha da güçlenmeniz için seferber olacaklar. 7 Ağustosta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile inancınız güçlenecek ve haklı olduğunuz konularda hakkınızı alacak maddi manevi kazançlı çıkarak. Sizi yoran olay ve kişilere karşı iyi bir ders vereceksiniz. Arkadaş ve dostlarınız ile ilişkileriniz çok daha iyi bir hal alacak ve sizler özel yaşamınızda da onların aracılığı ile keyifli gelişmeler yaşayacaksınız. Ayın 2nci yarısında ise; Finansal konularda şans sizden yana. Gizli meselelerin iç yüzünü öğrenecek ve bunun getirdiği maddi manevi şanlarla karşılaşacaksınız. 21 Ağustosta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile sorumluluklarınız artacak size inanan güvenen insanların yüzünü güldüreceğiniz kalıcı işlerin altına başarı ile imza atacak tüm yeteneklerinizi ortaya koyarak hareket etme imkanını bulabileceksiniz.

Şanslı Günleriniz: 1 2 6 7 11 12 19 20 28 29

Dikkat edilmesi gereken günleriniz: 8 9 15 16 21 22


YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz

Ay’ın ilk 10 günü işinizle ilgili önemli gelişmeler söz konusu. Gelişmelerin gidişatı tamamen sizin tutumunuza göre gerçekleşecek. Diplomatik davranırsanız kazanırsınız. Düşüncelerinizi ulu orta paylaşmadan hareket etmeli ve herkesin eteğinde ki taşları dökmesine izin verdikten sonra yapmanız gerekenleri hızlı bir şekilde uygulamaya geçmelisiniz. 07 Ağustosta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi tüm duygu ve düşüncelerinizi netleştirecek. İş ve eğitim hayatınızda ertelediğiniz her şeyi gündeminize alacak çevrenizdeki insanların da desteğini alarak gerçekleştirebileceksiniz. Özel yaşamınızda da karışık etkiler olabilir eş ya da sevgilinizin iş hayatında yaşanacak finansal aksiliklerin özel yaşamınızı etkilemesine izin vermeyin el birliği ile. 21 Ağustosta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay etkisi ile ailenizle ilişkileriniz önem kazanacak. İlişkilerinizi yeniden yapılandıracağınız keyifl bir dönem. İlişkisi devam eden Yengeç’ler birbirinizi olduğunuz gibi kabullenmenin getireceği huzuru ve mutluluğu yakalayacaksınız.

Ağustos şanslı günleriniz: 5 9 12 14 16 22 27 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 11 17 18 23 25 31


ASLAN 23 Temmuz - 22 Ağustos

Ay’ın ilk 10 günü iş ve aşk hayatınızda gözler sizin üzerinizde olacak. İnsanların üzerinde çok olumlu etkiler bırakacak ve hayranlıklarını kazanacaksınız. Bu dönemde gerek iş gerek özel yaşamınızda pek çok teklif alabilirsiniz. Bu olumlu etkinin büyüsüne kapılmadan gerçekçi hareket eder gelen teklifleri akıllıca değerlendirirseniz kalıcı fırsatlar yakalamış olursunuz. 07 Ağustosta gerçekleşecek burcunuzda ki Yeni Ay enerjisi iç huzurunuzu yakalamanızı sağlayacak. 13 18 Ağustos tarihlerinde kişisel konularda problemler yaşanabilir. Eş ve yakınlarınızla iletişim kurmakta zorlanabilir. İlişkilerinizi çıkmaza sokabilirsiniz. 21 Ağustosta karşıt burcunuz Kovada gerçekleşecek Dolunay ile kendinizi baskı altında ve huzursuz hissetsenizde ilerleyen günlerle birlikte rahatlayacak ve güçlü etkiler almaya başlayacaksınız. Arzu ve isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçin mücadele edin ve kazanın. Bekar Aslan’lar sizler için bu süreç çok güzel etkileri beraberinde getirmekte korkularınızı dünde bırakın ve aşka doğru cesaretle yürüyün..

Ağustos şanslı günleriniz: 2 7 10 12 15 16 24 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 3 4 11 17 18 23 25 31


BAŞAK 23 Ağustos - 22 Eylül

Gökyüzü Ağustos ayının ilk haftasından itibaren yaşama karşı arzu ve isteklerinizin bir hayli yükseleceğine dünya görüşünüzün önemli yönde gelişerek sizi daha kararlı daha güçlü bir hale getireceğine işaret etmekte. Bu dönem sizlere yaşamınızın birçok noktasında önemli değişimler yaşatabilir. 7 Ağustosta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ruhsal olarak kendinizi yenilemenizi adeta geçmişten bugüne uzanan yüklerinizden kurtulmanızı sağlayacak. Yeniden doğmuşçasına hür ve rahatlamış hissedeceksiniz. Bu ay boyunca iş ve özel hayatınızla ilgili önemli gelişmeler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde başkalarının etkisi altında kalmadan sezgilerinize güvenerek kararlar vermelisiniz. 21 Ağustosta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi aşk hayatınızda problemler yaşanmasına sebep olabilir. İlişkinizde ki sorunları kaldıracak gücü bulamayabilir; Aşırı duygusal davranarak sağlıklı kararlar alamayabilirsiniz. Bu süreçte beklemede kalmak ve keskin kararlar almamak yapacağınız en doğru davranış olacaktır. Ailevi olaylar sizi bir hayli yorabilir maddi manevi fedakârlık ettiğiniz insanlardan hiç hak etmediğiniz davranışlar görerek üzülebilirsiniz. Bu dönemde kendinize zaman ayırın meditasyon ibadet gibi konulara yönelerek ruhsal enerjinizi yükseltin ve dışarıdan gelecek etkilere karşı kendinizi güçlendirin.

Ağustos şanslı günleriniz: 7 8 9 10 12 14 22 26 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 3 4 11 13 17 23 25 31


TERAZİ 23 Eylül - 22 Ekim

Ay’ın ilk haftası duygusal konularda önemli kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Kendinizi ifade ederken sözcükleri seçerek kullanmalısınız. 7 Ağustosta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi özel hayatınızı bir hayli etkileyebilir ve ilişkinizi içinden çıkılmaz bir hale getirebilir. Bu dönemde sakinliğinizi korumaya çalışmalı sessiz kalmanın haklılığını yaşayacağınızın bilinci ile hareket etmelisiniz. Ortaklıkları olan Terazi’ler karşı tarafın hatalarından kaynaklanan zararlarla karşılaşabilirler. Son derece dikkatli ve kontrollü olunması gereken bir zaman dilimi. Geçmişten kaynaklanan vergi s.s.k gibi ödemeler gün yüzüne çıkabilir ve ortağınız sorumluluktan kaçarak her şeyi sizin üzerinize yüklemeye kalkabilir. Kesinlikle başınıza geleni kabullenir tarzda hareket etmemeli ve haklarınızı korumalı sorumluluğu tek başınıza yüklenmeden hareket etmelisiniz. 19 Ağustosa kadar iş ve özel yaşamınız sizleri bir hayli yorabilir dengeli ve sakin tavrınızı korumaya başarırsanız bugünleri en az zararla a atlatacak 21 Ağustosta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile tam anlamı ile rahata kavuşarak isteklerinizi kolaylıkla gerçekleştirebileceksiniz. Maddi konularda ve kariyerinizde önemli insanlardan gelecek destekle var olan şartlarınızı hızlı iyileştirerek enerjisi yüksek bir döneme gireceksiniz…

Ağustos şanslı günleriniz: 2 7 9 10 12 15 16 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 3 4 11 17 18 23 25 31


AKREP 23 Ekim - 21 Kasım

Ayın ilk 10 günü iş ve özel yaşamınızla ilgili önemli kararlar vermeden önce gerçekten ne istediğinizi nerede olmak istediğinizi iyi belirlemeli ve kararlarınızı bu doğrultuda vermelisiniz. Geçmişte yaşadığınız ilişkiler arkadaşlıklar borç ve alacaklar bu dönemde yeniden karşınıza çıkabilir ve kendinizi tam anlamı ile baskı altında hissederek yanlış kararlar alabilirsiniz. 7 Ağustosta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi içinizde biriken enerjiyi agresif bir şekilde dışarıya yansıtmanıza sebep olabilir. Öfke kontrolünüzü dengelemekte zorlanabilir sudan sebeplerle hemen herkesle tartışma içine girebilirsiniz. Dikkatli olun bu dönemde kendinizi duygularınızı net bir şekilde ifade edemeyebilir sizi gerçekten seven ve değer veren insanları incitebilirsiniz. İş hayatınızda beklentileriniz istediğiniz hız ve doğrultuda ilerlemeyebilir ve ödemelerinizle ilgili gecikmeler yaşayabilirsiniz. Sabırlı olun ve fevri davranışlarla hakkınızı almaya çalışmayın. Bu dönemde yeni bir iş girişim için beklemede kalmalı var olan şartlarınızı korumaya çalışarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli Akrep’ler eşinizle iletişime önem verin karşılıklı olarak sakinliği koruyarak birbirinizi anlamaya çalışın. Mantığınızla değil sezgi ve duygularınızla hareket edin aşıksanız seviyor ve birlikte olduğunuz insana saygı duyuyorsanız ilişkinizi sürdürmek için mücadele edin. Eğer bu duyguları taşımıyorsanız karar sizin seçiminizi yapın ve ilerleyin. 21 Ağustosta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile yaşamınızın her alanında sizin dışınızda yaşanan gelişmelerle karşılaşabilir ve müdahale edemeden bitiş ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz…

Ağustos şanslı günleriniz: 8 9 12 13 14 22 26 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 5 11 17 18 19 23 31


YAY 22 Kasım - 21 Aralık

Bu ayın sizler için şifresi olabildiğince planlı hareket etmek olmalı. İş hayatınızda açık ara ön plana çıkacağınız bir dönemdesiniz. Şansınızı akıllıca değerlendirmeli ve birinci önceliğinizi işinize vermelisiniz. 07 Ağustosta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni ay enerjisi ile kendinizi çok daha huzurlu ve güvende hissedeceksiniz. Bu sayede daha sağlıklı ve keskin kararlar alacak uygulayacaksınız. Maddi anlamda kazançlı çıkacağınız bu süreçte harcamalarınızı kontrol altında tutun ve paranızı biriktirmeye bakın. 15 18 Ağustos haftası bünyenizin zayıf olduğu günler gribal ve mikrobik enfeksiyonlara karşı tedbirinizi alarak hareket edin. 21 Ağustosta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi kıskanç insanların saldırılarına maruz kalmanıza sebep olabilir. Kimseyle ikili tartışma içine girmeyin bırakın saldırsınlar kim dost kim düşman ayırt edeceğiniz zamanlardasınız. Eş ya da sevgilinizle romantizmin yoğun yaşanacağı paylaşımlarınızın çok daha sıcak ve samimi olacağı zamanlardasınız keyfini çıkarın ve gereksiz kıskançlıklarla ilişkinizi hırpalayacak davranışlar içinde bulunmamaya özen gösterin. Bekar Yay’lar sizlerde özel ve keyifli gelişmelerle kendinizi aşkın içinde bulabilirsiniz…

Ağustos şanslı günleriniz: 2 5 6 7 10 15 16 24 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 3 4 8 11 17 18 23 25 31


OĞLAK 22 Aralık - 19 Ocak

Gökyüzü ayın ilk 10 günü öfkenizi kontrol altına almanız için uyarıyor sizleri. Herşeyi ben bilirim tavrı ile hareket eder yakın çevrenizi çalışma arkadaşlarını eşinizi haksız eleştirilerinizle kırarsanız; Kırdığınız kadar kırılabilir derin pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Dünyanın merkezi siz değilsiniz! Dünyanın en mükemmel insanı siz olamayacağınız gibi! En iyisi duygularınızı ego ve öfkenizi kontrol altına alın. Kendinize tarafsız bir öz eleştiride bulunun. İnanın gördüğünüz tabloyu sizde onaylamayacaksınız. 07 Ağustosta gerçekleşecek Aslan burcunda ki Yeni Ay enerjisi ile kendinizi daha rahat hissedecek işinize gereken önemi vererek hareket edeceksiniz. Hukuksal problemleri olan Oğlaklar davalarınız istediğiniz şekilde sonuçlanabilir madden manen kazançlı çıkabilirsiniz. 21 Ağustosta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile, Trafikte dikkatli olun bir anlık dalgınlık kazalara sebep olabilir. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizle keyifli paylaşımlarda bulunacak ve ilişkinizi güçlendireceksiniz. Bekar Oğlaklar sizlerde yeni insanlarla tanışabilir ruhunuzu okşayacak keyifli bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

Ağustos şanslı günleriniz: 8 9 12 14 21 22 26 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 11 17 18 23 25 31


KOVA 20 Ocak - 18 Şubat

Gökyüzü ayın ilk 7 günü işinizle ilgili konularda oldukça temkinli davranmanız için uyarıyor sizleri. Finansal konularda risk almamalı kendinize aşırı güvenerek yatırımlarda yeni girişim ve planlamalarda bulunmamalısınız. Ağzınızdan çıkan sözlere dikkat edin sözlerinizin ağırlığının altından kalkamayabilirsiniz. Hukuksal konularda söylediklerinizden dolayı başınız ağırabilir ve buna bağlı sorunlar yaşayarak haksızlığınızı yenilgiyle çevirebilirsiniz dikkatli olun. 7 Ağustosta karşıt burcunuz Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile kendinizi haklı görme dürtünüz daha da artabilir yakın çevrenizde ki insanların uyarılarını dikkate alın. 21 Temmuzda burcunuzda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile olumsuz enerjiler çıkıp gidiyor yaşamınızdan özellikle aşk hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilir yeni bir ilişkiye adım atarak hayatınızın rotasını farklı bir yöne çevirebilir sizi anlayan tamamlayan özel bir insanla yeni başlangıçlara doğru yol alabilirsiniz.

Ağustos şanslı günleriniz: 10 12 15 16 24 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 3 4 11 17 23 25 28 31


BALIK 19 Şubat - 20 Mart

Gezegensel enerjiler etkilerini ayın ilk haftası yoğun olarak hissettirmeye başlıyor. Aile ilişkileriniz de üçüncü şahıslardan kaynaklanabilecek problemlere karşı sakinliğinizi koruyarak her duyduğunuza inanmadan hareket etmelisiniz. Kimsenin sizi değerlerinizden uzaklaştırmasına fırsat vermemelisiniz. Özel yaşamınızda gerçeklerden kaçan bir tutum içinde olursanız ilişkiniz işin içinden çıkılmaz bir hal alabilir. 07 Ağustosta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni ay enerjisi rahatlamaları beraberinde getirecek sizlere. Bu dönemde sosyal hayatınızda renklenecek. Pozitif düşünün geçmişte kalması gereken düşüncelerinizden arının. Yeni başlangıçlar için içinizde ki enerjiyi doğru yönlendirin. İşinizle ilgili konularda önemli fırsatlarla karşılaşabilir büyük bir çıkış gerçekleştirebilirsiniz. İlişkisi olmayan Balık’lar ise arkadaşları aracılığı ile romantik bir birlikteliğe adım atabilirler. 21 Ağustosta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile yaptığınız işte hedeflerinizi yüksek tutmalı ve cesur adımlarla ilerlemelisiniz popülaritenizin oldukça yükseleceği bu şanslı süreci iyi değerlendirin.

Ağustos şanslı günleriniz: 3 8 9 12 14 21 22 26 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 5 11 15 17 23 25 28 31

ekolay
 

Ahraz

Daimi Üye
Katılım
7 Temmuz 2012
Mesajlar
2.595
Tepki
2.294
Puan
113
Konum
...
KOÇ 21 Mart - 19 Nisan

Gökyüzü ailevi hayatınızın önem kazanacağı ilişkilerinizin bir hayli önem kazanacağı bir aya işaret etmekte. Sorunlarınızı aşmanıza engel olan her türlü davranış ve olaydan uzaklaşacak ve keskin kararlar alıp başarı ile uygulayacaksınız. Sevdiklerinizle huzuru birliği sağlayacağınız ilişkilerinizin güçleneceği birbirinizin eksiğini artınızla tamamlayabileceğiniz çok özel zamanlar. 8 Haziranda Boğa burcunda’ki Yeni ay enerjisi yaşamınızı doğru kararlar alarak kontrol altına almanızı sağlayacak. İş hayatınızda yeni başlangıçlar ve finansal sorunlarınızın bir nebze de olsa çözüme kavuşması ile rahat bir nefes alabileceksiniz. Yeni insanlar tanıyacak ve yeni başlangıçlar yakalayarak başarılı girişimler içinde olacaksınız. 23 Haziran’da Oğlak burcunda ki Dolunay enerjisi ile işinizle ilgili konularda dikkatli davranın. Fırsat göreceğiniz konular kayıplara neden olabilir. Yeni bir yere taşınmayı düşünüyorsanız önümüzdeki ayı beklemeniz yararınıza olacaktır. 26 Haziran - 20 Temmuz tarihlerinde İletişimin efendisi Merkür ‘’R’’ Geri hareketine başlayacak finansal konular yatırımlarda dikkatli olmalı var olan şartları muhafaza ederek yeni bir atılım içinde olmamaya özen göstermelisiniz. Yine Merkür’ün etkisi ile elektronik eşyalarınızda yaşanacak problemlere karşı dikkatli davranın. Merkürün size olumlu olarak katkısı; Hukuksal sorunları olan Koç’lar aleyhinize olan haksız pek çok konu lehinize dönerek haklılığınızın ispatı ile maddi manevi rahatlayacaksınız. Bekar Koç’lar sizlerde bu dönemde elinizde olmayan sebepler yüzünden biten ilişkinizle ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilir ve sevdiğiniz insanla aşkın galibiyetini yaşayaşabilirsiniz.

Haziran şanslı günleriniz: 3 8 13 18 20 22 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 5 7 10 17 23 30
 

ferah

Daimi Üye
Katılım
2 Ocak 2010
Mesajlar
6.145
Tepki
9.347
Puan
113
Konum
izmir
YENGEÇ: Gökyüzü bu ay oldukça hareketli. 7 Kasım’da iletişimin efendisi Merkür’ün geri hareketine başlaması, 13 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ve 28 Kasım’da İkizler burcundaki Ay tutulmasından oldukça etkileneceksiniz. Ayın ilk haftası yakın çevreniz ve aile ilişkileriniz önem kazanacak. Uzun süredir devam eden arkadaş ilişkileriniz ve kan bağı bulunan 1. dereceden yakınlarınızla aranızı açmak isteyen, sizi yanlış yönlendirerek kırıcı davranışlar içinde olmanıza sebep olabilecek kurnaz insanların oyununa gelmemelisiniz. 17 Kasım’a kadar işinizde gecikmeler ve elektronik eşyalarınızla ilgili problemler söz konusu olabilir. Bilgisayarınızın yedeğini almanız yararınıza olacaktır. İletişimle ilgili hemen her konuda hassas davranmalısınız. Yaşanacak yanlış anlaşılma ve gecikmeler ciddi sorunlar yaşamanıza sebep olabilir. 17 Kasım sonrası etkiler biraz hafifliyor olsa da sorumluluklarınızın bilincinde hareket etmeli ve disiplinli çalışarak ön plana çıkmaya gayret etmelisiniz. Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda göstereceğiniz kararsızlık birlikte olduğunuz insanı yorabilir ve buna bağlı şiddetli tartışmaları tetikleyebilir. Kontrollü olun ve tartışma çıkaracak davranışlardan kaçının. 28 Kasım’daki Ay tutulmasının etkisi ile iş hayatınızda başkalarından kaynaklanan (işverenler, müdürler vb.) zorunlu değişiklikler yaşayabilirsiniz. Bu durumu kabullenmeli ve farklı arayışlar içine girmeden var olan şartları koruyarak hareket etmelisiniz. Yine bu dönemde dikkat edilmesi gereken bir diğer konu da önceden planladığınız yolculuk, seyahat gibi konularda yaşanacak gecikme ve iptaller olmalı.
:huhuu::huhuu:
temmuz ayı çok hareketli maceralı ve yorucuydu ,ağustosta dinlenmek istiyorum:lululu::lululu:
 

Tılsım

Daimi Üye
Katılım
10 Şubat 2013
Mesajlar
8.231
Tepki
6.213
Puan
113
Konum
♥ Dünya ♥

Koç:Geçtiğimiz ayın gecikme ve aksiliklerinden sonra enerjisi güçlü ve ay boyunca etkili günler karşılıyor sizleri. Özellikle 7 Ağustosta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile yarım kalmış her şey keyifli bir şekilde tamamlanmaya başlıyor. Finansal konularda şans sizden yana. Gelirinizde hatırı sayılır bir artış yaşayabilirsiniz… Özel hayatınızda ise aşk huzur ve coşku sizinle… Evliliğiniz her zamankinden çok daha keyifli bir hal alabilir eşinizle iletişiminiz mükemmeldir bir elmanın iki yarısı gibi tamamlarsınız birbirinizi. 15 20 Ağustos tarihlerinde arkadaşlık ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Özellikle iş arkadaşlarınızla çok fazla yakınlaşmamalı ve sizi ilgilendirmeyen konularda fikir beyan etmemelisiniz. Aksi halde başınızı ağrıcak olayların baş kahramanı olabilirsiniz suçsuz yere! 21 Ağustos ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi evli Koçlar için çocuklarla ilgili konuların önem taşıyacağına işaret etmekte. Hayatlarını yönlendirmeleri için size her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabilirler. İletişim sağ duyu bu dönemin şifresidir sizler için….

Şanslı Günleriniz : 12 6 7 15 16 19 20 23 24

Dikkat etmeniz gereken günler: 11 12 17 18 31
 

Tılsım

Daimi Üye
Katılım
10 Şubat 2013
Mesajlar
8.231
Tepki
6.213
Puan
113
Konum
♥ Dünya ♥
KOÇ 21 Mart - 19 Nisan

Gökyüzü ailevi hayatınızın önem kazanacağı ilişkilerinizin bir hayli önem kazanacağı bir aya işaret etmekte. Sorunlarınızı aşmanıza engel olan her türlü davranış ve olaydan uzaklaşacak ve keskin kararlar alıp başarı ile uygulayacaksınız. Sevdiklerinizle huzuru birliği sağlayacağınız ilişkilerinizin güçleneceği birbirinizin eksiğini artınızla tamamlayabileceğiniz çok özel zamanlar. 8 Haziranda Boğa burcunda’ki Yeni ay enerjisi yaşamınızı doğru kararlar alarak kontrol altına almanızı sağlayacak. İş hayatınızda yeni başlangıçlar ve finansal sorunlarınızın bir nebze de olsa çözüme kavuşması ile rahat bir nefes alabileceksiniz. Yeni insanlar tanıyacak ve yeni başlangıçlar yakalayarak başarılı girişimler içinde olacaksınız. 23 Haziran’da Oğlak burcunda ki Dolunay enerjisi ile işinizle ilgili konularda dikkatli davranın. Fırsat göreceğiniz konular kayıplara neden olabilir. Yeni bir yere taşınmayı düşünüyorsanız önümüzdeki ayı beklemeniz yararınıza olacaktır. 26 Haziran - 20 Temmuz tarihlerinde İletişimin efendisi Merkür ‘’R’’ Geri hareketine başlayacak finansal konular yatırımlarda dikkatli olmalı var olan şartları muhafaza ederek yeni bir atılım içinde olmamaya özen göstermelisiniz. Yine Merkür’ün etkisi ile elektronik eşyalarınızda yaşanacak problemlere karşı dikkatli davranın. Merkürün size olumlu olarak katkısı; Hukuksal sorunları olan Koç’lar aleyhinize olan haksız pek çok konu lehinize dönerek haklılığınızın ispatı ile maddi manevi rahatlayacaksınız. Bekar Koç’lar sizlerde bu dönemde elinizde olmayan sebepler yüzünden biten ilişkinizle ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilir ve sevdiğiniz insanla aşkın galibiyetini yaşayaşabilirsiniz.

Haziran şanslı günleriniz: 3 8 13 18 20 22 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 5 7 10 17 23 30


Yine güldürdün beni :kptmya: Haziran ayını niye okuyorsun geçti gitti dün yazılanları okusana ikiz :deli:
 

Ahraz

Daimi Üye
Katılım
7 Temmuz 2012
Mesajlar
2.595
Tepki
2.294
Puan
113
Konum
...
Koç:Geçtiğimiz ayın gecikme ve aksiliklerinden sonra enerjisi güçlü ve ay boyunca etkili günler karşılıyor sizleri. Özellikle 7 Ağustosta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile yarım kalmış her şey keyifli bir şekilde tamamlanmaya başlıyor. Finansal konularda şans sizden yana. Gelirinizde hatırı sayılır bir artış yaşayabilirsiniz… Özel hayatınızda ise aşk huzur ve coşku sizinle… Evliliğiniz her zamankinden çok daha keyifli bir hal alabilir eşinizle iletişiminiz mükemmeldir bir elmanın iki yarısı gibi tamamlarsınız birbirinizi. 15 20 Ağustos tarihlerinde arkadaşlık ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Özellikle iş arkadaşlarınızla çok fazla yakınlaşmamalı ve sizi ilgilendirmeyen konularda fikir beyan etmemelisiniz. Aksi halde başınızı ağrıcak olayların baş kahramanı olabilirsiniz suçsuz yere! 21 Ağustos ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi evli Koçlar için çocuklarla ilgili konuların önem taşıyacağına işaret etmekte. Hayatlarını yönlendirmeleri için size her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabilirler. İletişim sağ duyu bu dönemin şifresidir sizler için….

Şanslı Günleriniz : 12 6 7 15 16 19 20 23 24

Dikkat etmeniz gereken günler: 11 12 17 18 31:Sok :ne: :ne: :ne:
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
KOÇ 21 Mart - 19 Nisan

Gökyüzü ayın ilk 5 günü iş haytınızda destekliyor sizleri önemli görüşme ve projelerinizi girişimciliğinizle birleştirip sunabilir ve istediğiniz hali ile kabul ettirebilirsiniz. 5 Eylülde Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi iş ve eğitim hayatınızda detaylara dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Küçük bir ayrıntı başınızı ağrıtabilir ve buna bağlı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Ay boyunca özel hayatınıza her şey olumlu yönde ilerleyebilir siz yeter ki kimin ne dediğine aldırmadan duygularınızı örselemeden özgür bırakın ve yüreğinizin götürdüğü yere doğru yol almayı bilin… Aşkı sınırlamayın ve başkalarının ilişkiniz üzerinde söz sahibi olmalarına izin vermeyin. Bekar Koç’lar sizlerde ben ne istiyorum sorusunu kendinize sorun ve ilişkinizde rotayı kendinize vereceğiniz cevaba göre belirleyin….

Eylül şanslı günleriniz: 3 6 8 11 12 21 24 25 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz:2 7 9 13 15 16 20 22 27


BOĞA 20 Nisan - 20 Mayıs

Gökyüzü ay’ın ilk 10 günü süpriz gelişmeler yaşayabileceğinize işaret etmekte. Eş ya da sevgilinizin hazırladığı süpriz bir tatil programı işinizle ilgili finansal olarak sizleri rahatlatacak önemli bir teklifin tarafınıza sunulması gibi. Enerjinizi olabildiğince yüksek tutun bu ay sizler için oldukça hareketli geçecek. Yeni girişimler ve fırsatlar sizlerle birlikte. Hukuksal problemleri olan Boğa’lar 15 Eylüle kadar aleyhinize görünen sorunlar lehinize dönecek ve hukuksal konularda maddi manevi haklı çıkacaksınız. Özel yaşamınızda ise son derece kontrollü davranacak ve ilişkinize sahip çıkacaksınız. Sabrınız taştı kimsenin mutluluğunuzu bozmasına izin vermeyecek ve herkese gereken tavrı sergileyeceksiniz. Bekar Boğalar sizlerde fiziksel çekiciliğinizin dorukta olduğu zamanlardasınız.

Eylül şanslı günleriniz: 1 4 5 6 10 17 18 23 26

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 7 9 11 13 20 27 29


İKİZLER 21 Mayıs - 21 Haziran

Gökyüzü ayın ilk haftası ilişkilerinizi yeniden yapılandırmanız ve size zarar veren her türlü alışkanlık ve davranılarınızdan uzaklaşmanız için bir fırsat sunuyor sizlere. 5 Eylülde Başak burcunda ki Yeni Ay kendinize adil davranmanız daha once fark edemediğiniz ayrıntıları fark etmeniz için harekete geçmenizi sağlayacak. İş ve özel yaşamınızda sizin için neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu ayırt edecek ve yeni kararlar alıp uygulamaya geçeceksiniz. Ayın ilk 15 günü iş ve özel yaşamınızda bir çok değişiklikle karşılaşabilirsiniz. Beklentileriniz ve yaşadıklarınız arasında ki dengeyi kurmakta zorlanabilir karar verme aşamasında güçlük çekebilirsiniz. 19 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile iş hayatınızda arkadaşlarınız aracılığı ile olumlu gelişmeler yaşayacak maddi manevi çok daha iyi şartlara kavuşma imkanını elde edeceksiniz. Bu ay yeni bir yerleşim söz konusu olabilir yeni bir eve taşınabilir ya da ofis değişikliği yaşayabilirsiniz...

Eylül şanslı günleriniz: 1 3 6 8 12 16 25 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 7 9 13 14 15 20 27


YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz

Duygusal hayatınızda yaşanan tutarsızlıklar yüreğinizde ki korkuların dengeleyememeniz enerjinizin düşmesine ve gereken performansı sergileyememenize sebep olmakta. Var olan sorunları çözmek için Ay’ın ilk haftasını iyi değerlendirmeli 5 Eylülde Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile birlikte harekete geçmelisiniz. Yüreğinizde biriken her şeyi açıklıkla birlikte olduğunuz insanla konuşmalısınız. Bitirmeniz gereken bir ilişkiyi sürdürmek yaralarınızı derinleştirmekten öteye gitmeyecektir. İşinizle ilgili konularda ise; Yaratıcı yönünüzün ön plana çıktığı bu süreçte kariyer hayatınızda hızlı ve istikrarlı bir başarının içinde olabilirsiniz. Beklediğiniz bir terfi yada başvurudan olumlu sonuç alabilir güçlü bir başlangıç yapabilirsiniz. Bekar ve beraberliği olmayan Yengeç'ler ise 19 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile birlikte aşk hayatınızda duygusal bir yakınlaşma aşka dönüşebilir….

Eylül şanslı günleriniz: 1 3 4 10 15 17 18 23

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 7 11 13 14 16 20 27


ASLAN 23 Temmuz - 22 Ağustos

Gökyüzü ayın ilk haftası duygularınızı kontrol etmekte bir hayli zorlanacağınıza ve kendinizi doğru sözlerle ifade edemeyeceğinize işaret etmekte. Yakınlarınız ve hayatınızda ki özel insana yaklaşımınız duygularınızdan farklı olabilir ve ilişkilerinizi ciddi bir çıkmazın içine sokabilirsiniz. Bu süre içinde işinizle ilgili konulara yönelmeli ve yakınlarınıza ani çıkışlar da bulunmamak için kendinizi sakinleştirmeye çalışmalısınız. 5 Eylülde Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile daha sakin ve duyarlı bir ruh haline bürünecek ve enerjinizi yükselteceksiniz. Fakat özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanın arkadaşları ile vakit geçirmesi sizi ihmal ediyormuş düşüncesinin zihninizde belirmesine ve ona karşı pekte hoş olmayan sözler söylemenize sebep olabilir. Yersiz kıskançlıklar ikinizi üzmekten başka bir işe yaramayacaktır. İşinizle ilgili ise finansal konularda karlı çıkacağınız gelişmelerle moral bulacaksınız. Popülerliğiniz ve tanınırlığınız artacağı bu dönemde sosyal ilişkilerinize bir hayli önem vermeli ve düşüncesizce sarf edilecek kelimelerden kaçınmalısınız. 19 Eylül Balık burcu dolunayında ise işinizle ilgili konularda farklı görüşlere açık olmalı ve yapıcı eleştirilere tepki vermeden hareket etmelisiniz.

Eylül şanslı günleriniz: 3 8 11 12 21 24 25 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 7 9 13 15 20 22 27 29


BAŞAK 23 Ağustos - 22 Eylül

5 Eylülde burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile adeta tepeden tırnağa yenilenecek arınacak ve hürriyetinizi ele aldığınızı hissedeceksiniz. Zihninizi bulandıran sizi ruhsal ve bedensel olarak yoran tüm enerjiler çıkıp gidiyor hayatınızdan eylül ayı sizler için sevindirici gelişmeleri müjdelemekte. Özellikle işinizle ilgili konularda yaptığınız görüşmelerden olumlu sonuçlar alabilir geçmişte yaptığınız fakat beklediğiniz cevabı alamadığınız ikili görüşmelerin önemli faydalarını yaşayabilirsiniz. Bu süre içinde disiplinli davranmayı elden bırakmamalı ve başladığınız her işin sonunu getirmek için gayret göstermekten çekinmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizle ilişkiniz yeni bir boyut kazanabilir fiziksel olarak kendinize biraz özen göstermeniz kaybettiğinizi düşündüğünüz heyecanı size tekrar kazandıracaktır. Bekar Başak’lar sizler ise çekiciliğinizle karşı cinsin üzerinde çok olumlu etkiler bırakacak ve hayranlarınızı arttıracaksınız. Fakat kalbiniz en doğru seçimi yapacak ve heyecan huzur sevgi dolu bir beraberliğe adım atmanızı sağlayacaktır. Bu ay dikkat etmeniz gereken en önemli konu 19 Eylülde karşıt burcunuz Balıkta gerçekleşecek Dolunay enerjisinin sebep olacağı gerginlikler ve daha önceden yapmayı planladığınız uzun yolculuklar. Mümkünse ertelemeli bir sonraki ay gerçekleştirmelisiniz.

Eylül şanslı günleriniz: 1 6 8 10 17 18 26 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 7 9 13 15 16 20 22 27


TERAZİ 23 Eylül - 22 Ekim

Yeniden yapılanacağınız, özünüzde var olan yüksek enerjiyi fiziksel ve ruhsal olarak ortaya çıkarabileceğiniz güzel ve keyifli bir süreç karşılamakta sizleri. Güçlü ve etkili olacağınız bu dönemde kendinize güvenmeli hızlı düşünüp kararlar alarak beklemeden uygulamaya geçmelisiniz. İşinizle ilgili konularda ufak tefek aksaklıklar gecikmeler söz konusu olsa da ayın ikinci haftasından sonra gelişmeler hızlı ve olumlu yönde olacaktır. Korku ve kaygılarınızı bir yana bırakın ve bu yüksek enerjili süreci iyi değerlendirerek hareket edin. 19 Eylül Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ve sonrasında ki günlerde özellikle sigara tiryakisi Terazi’ler uzun süredir ihmal ettiğiniz bir sağlık problemi tekrar edebilir bünyenizin en zayıf olduğu bugünlerde dikkatli olmalı dinlenmeli ve bir an önce zarar veren bu tiryakilikten kurtulmaya çalışmalısınız. Özel yaşamınızda ise aşkın ve tutkunun yoğun olacağı romantik gelişmelerle moral bulup güven tazeleyeceğiniz özel zamanlardasınız.

Eylül şanslı günleriniz: 3 6 8 11 12 18 21 24 25 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 7 9 13 15 16 20 22 27 29


AKREP 23 Ekim - 21 Kasım

Özel ve yeniliklerle dolu bir ay karşılıyor sizleri. İş ve özel yaşamınızda isteklerinizi gerçekleştirebiliyor olmanın mutluluğunu deneyimleyeceksiniz. Bu ayı sizler için özel kılan ise seçimleriniz. Kişisel olarak kendinize vereceğiniz değer ve sezgilerinizin sesine kulak vererek ilerlediğiniz takdirde olumlu sonuçlar alabileceksiniz. Enerjiniz yükseliyor kaybettiğiniz heyecanları coşkuyu yeniden yaşayabileceğiniz bu günleri iyi değerlendirmeli ve kendinize yaptığınız bir yatırım olarak görmelisiniz. Zorluk çektiğiniz hemen her konuda güçlü gezegen etkileri ile başarıya ulaşacaksınız. 19 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile; Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizin baskıcı ben merkezli tavırlarının ilişkinizi özel olmaktan çıkardığını kabullenecek ve kendinizle ciddi bir yüzleşme içinde olacaksınız.. Gizli kalmış bir çok olayı öğrenecek ve yola tek başına devam etme kararı alarak yeni başlangıçlara doğru yöneleceksiniz.

Eylül şanslı günleriniz: 1 4 5 10 17 18 21 23 26

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 7 9 13 14 23 27


YAY 22 Kasım - 21 Aralık

Gökyüzü ayın ilk haftası problem yaşadığınız insanlarla yaşanacak gelişmelere işaret etmekte... Dürüst ve ne istediğini bilen tavrınız, insanların da dürüst davranarak sizinle aynı değerler üzerinde hatalarının farkına vararak kabullenmiş bir tutum içinde olacaklarını göstermekte. Maddi olanaklarınızın kuvvetleneceği bu dönemde kayıp ve riskli işlere karşı dikkatli olmalı, özellikle daha önce iş yapmadığınız insanlarla iş ilişkisi içine girmemeye, finansal birliktelikler kurmamaya özen göstermelisiniz. 5 Eylül Başak burcu Yeni ay ile aile bireyleri arasındaki problemlerde yardımınıza ihtiyaç duyulabilir. Olanca adilliğinizle yanlarında olmalı, onların fark edemediklerini fark ettirmek için çaba göstermeli ve olası yanlış bir sonucun önüne geçebilmek için yardımcı olmaktan vazgeçmemelisiniz. Ayın ikinci yarısında ise; kendinizi hiç olmadığınız kadar güçlü ve kararlı hissedeceksiniz. Bu haliniz size bir çok kapıyı aralayacaktır. Doğru yerde doğru zamanda olmanın getireceği şansları en iyi şekilde kullanacak, özellikle maddi konularda önemli gelişmeler kaydedeceksiniz. Beklentilerinizi ile hedeflerinizi belirleyin ve ilerleyin. Ufak tefek zorluklar söz konusu olsa da kazanan siz olacaksınız. Kendinize olan inancınız sizi şu anda bulunduğunuz noktadan çok daha farklı yerlere taşıyacaktır. Özel yaşamınızda ise 19 Eylül Balık burcu dolunayının etkisi ile cesaretli adımlar atabilir, ilişkinizi istediğiniz duruma getirebilirsiniz. Bekar Yay’ların ise uzun süren zorlu bir dönemden sonra aşkta yüzleri gülüyor…. Arkadaşlarınız ve tanıdıklarınız aracılığı ile tanışacağınız bir insan hayat arkadaşınız olabilir...

Eylül şanslı günleriniz: 3 6 8 10 11 12 17 18 28 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 7 9 13 15 20 22 27 29


OĞLAK 22 Aralık - 19 Ocak

Ayın ilk haftası yıllardır sizi huzursuz eden engelleyen duygu ve düşüncelerinizden uzaklaşmaya başlayacaksınız. Hayatınızı yeniden yapılandırabileceğiniz sessiz çığlıklarınızı duyurarak isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz özel bir aydasınız. İş hayatınızda elinizdekileri akıllıca değerlendirerek kendiniz için daha iyi şartlar oluşturabileceğiniz bir dönem. Bu süreçte zam ya da terfi alabilirsiniz yeter ki cesaretli davranın. Sürekli ertelediğiniz ya da uygun ortamı bulamadığınızdan dolayı ifşa edemediğiniz görüş fikir öneri ve projeleriniz için başlangıç zamanıdır şimdi. Bir an evvel harekete geçin ve gökyüzünden aldığınız gücü yaşamınızın her alanına başarı ile yansıtın. Maddi konularda iş hayatınızda ki girişimleriniz olumlu sonuçlar verirken sizi bir adım daha öteye taşıyacak yeni şartlar yeni oluşumlar içinde bulacaksınız kendinizi. 19 Eylül Balık burcu Dolunay’ı çocuklarla ilgili problemlere sebep olabilir. Otororiter davranmalı, Anne Baba’ya her isteklerini yapamayacaklarını tavır ve davranışlarınızla belirtmelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli Oğlak’lar eşinize adil davranmalı ve sevginizi ifade etmeli ona daha fazla vakit ayırarak yüreğinizde ki yerini ona tüm benliğinizle hissettirmelisiniz. Bekar Oğlaklar hayal ettiğiniz o dürüst insan hiç beklemediğiniz bir şekilde aniden yaşamınıza girebilir.

Eylül şanslı günleriniz: 1 3 6 8 10 17 18 21 23 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 7 9 11 13 16 20 22 27 29


KOVA 20 Ocak - 18 Şubat

5 Eylüle kadar olan süreçte; İş ve özel yaşamınızla ilgili önemli kararlar almamalı ve bu konularda duygusal davranmamaya özen göstermelisiniz. 05 Eylül Başak burcu Yeni Ay’ı ile birlikte Ruhsal ve fiziksel enerjinizin yükselecek ve iş hayatınızda başarılı çıkışlar elde edebileceğiniz fırsatlarla karşılaşacak şansınızı doğru değerlendirerek isteklerinize ulaşacaksınız; Fakat birlikte çalıştığınız fikir ve görüşlerine önem verdiğiniz insanların uyarılarını dikkate almak kaydı ile. Her şeyi ben bilirim tarzında hareket ederseniz beklemediğiniz olumsuz sonuçlarla karşılaşmanız mümkün. Özel yaşamınızda ise bir takım karışıklıklar söz konusu olabilir, Eş ya da sevgilinizin kulağına çalınan çok ta hoş olmayan sözler tartışmalara neden olabilir. Anlamadan empati kurmadan hareket ederseniz ilişkinizi büyük bir çıkmazın içine sokabilirsiniz dikkatli davranın. 19 Eylül Balık burcunun etkisi ile daha sakin ve ılımlı bir ruh haline bürünecek ve bu sayede daha sağlıklı kararlar alacak ilişkilerinizde yeni olumlu deneyimler yaşayabileceksiniz. Aşk hayatınızda süprizlere hazırlıklı olun.. Önemli yatırımlar ve iş anlaşmalarınızı yine bu tarihler arasında gerçekleştirirseniz oldukça kazançlı çıkabilirsiniz.

Eylül şanslı günleriniz: 1 2 6 8 10 12 17 18 21 25 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 7 9 13 15 16 20 22 27 29


BALIK 19 Şubat - 20 Mart

Eylül ayı kariyeriniz açısından bir hayli önem taşımakta. Uzun süredir işsizseniz ya da yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyorsanız ayın 2nci haftasından itibaren harekete geçmeli ve bu konu ile ilgili tüm görüşmelerinizi tamamlamalısınız. 05 Eylülde karşıt burcunuz Başakta gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi sizleri daha gerçekçi düşünmeye yöneltecek sistemli ve planlı hareket edecek sorumluluk almaktan çekinmeden yeteneklerinizi ortaya koyabileceksiniz. Ne kadar sosyal olursanız isteklerinize ulaşmanız o denli kolay olacaktır. İstek ve şartlarınıza uygun gelişmeler yakalayarak uzun süren bir karanlıktan sonra aydınlığa geçiş ve yükselişi deneyimleyebileceğiniz zamanlardasınız. Özel yaşamınızda ise yolunda gitmeyen konuları 19 Eylülde Burcunuzda gerçekleşecek Dolunay’dan sonra ilişkide olduğunuz insanla birlikte gündeminize almalı devam ettirme isteğinde iseniz karşılıklı fedakarlık yapmanız gereken konuları karşılıklı anlayış çerçevesinde konuşmalısınız. Bekar Balık’lar aşktan kaçmanız uzak durmanız yeni tanıyacağınız bir insanla mümkün olmayacak gibi görünüyor…

Eylül şanslı günleriniz: 1 3 4 6 8 10 17 18 23

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 7 9 13 15 16 20 27

Ekolay
 

Tılsım

Daimi Üye
Katılım
10 Şubat 2013
Mesajlar
8.231
Tepki
6.213
Puan
113
Konum
♥ Dünya ♥
Koç

Gökyüzü ayın ilk 5 günü iş haytınızda destekliyor sizleri önemli görüşme ve projelerinizi girişimciliğinizle birleştirip sunabilir ve istediğiniz hali ile kabul ettirebilirsiniz. 5 Eylülde Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi iş ve eğitim hayatınızda detaylara dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Küçük bir ayrıntı başınızı ağrıtabilir ve buna bağlı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Ay boyunca özel hayatınıza her şey olumlu yönde ilerleyebilir siz yeter ki kimin ne dediğine aldırmadan duygularınızı örselemeden özgür bırakın ve yüreğinizin götürdüğü yere doğru yol almayı bilin… Aşkı sınırlamayın ve başkalarının ilişkiniz üzerinde söz sahibi olmalarına izin vermeyin. Bekar Koç’lar sizlerde ben ne istiyorum sorusunu kendinize sorun ve ilişkinizde rotayı kendinize vereceğiniz cevaba göre belirleyin….

Eylül şanslı günleriniz: 3 6 8 11 12 21 24 25 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz:2 7 9 13 15 16 20 22 27
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Ekim Ayı Burç Yorumları

KOÇ 21 Mart - 19 Nisan

Gökyüzü ayın ilk haftası ikili ilişkilerinizde sakin ve sabırlı davranmanız için uyarıyor sizleri. 5 Ekimde karşıt burcunuz Terazi’de gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile iş ve özel yaşamınızda gereğinden fazla hasssasiyet gösterebilir buna bağlı duygusal tepkilerinizi sert bir şekilde ifade edebilirsiniz. Sizlere tavsiyem bu enerjiyi yapıcı yönde kullanmak için iç dünyanıza yönelerek yapmak istediklerinizle mevcut durumu mantık çerçevesinde ele alarak hareket etmek olmalı. Ayrıca finansal yatırımlar kredi başvuruları gibi konularda ilk 10 gün beklemede kalmalısınız. Ay’ın ilerleyen günleri ile birlikte daha iyi şartlar kendiliğinden oluşmaya başlayacaktır. Sağlık problemleri olan Koç’lar bu dönem bedeninize gereken önemi gösterirseniz olumlu sonuçlar alacaksınız. Eğitim hayatı devam eden Koç’lar ayın sizler için şifresi hedeflerini belirle ve liderliğini ortaya koy! Öğrenme ve konsantrasyonunuzun güçlü olduğu bu dönemi akıllıca kullanın. İş hayatınızda ise yetenekleriniz kazanca dönüyor. Siz yeterki olmanız gereken yeri belirleyin ve kendinize güvenin. 21 Ekimde iletişimin efendisi Merkür Akrep burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlıyor ve 10 Kasıma kadar bu konumunu sürdürüyor… Bu sure içinde özellikle finansal konular önem kazanmakta. Alım satımlar ödemelerle ilgili dikkatli olmalı yapabileceğinizden fazlasının altına girmemelisiniz. Özel hayatınızda da gizliliğe önem vermeli her doğruyu her yerde söylememelisiniz. Atalarımızın dediği gibi ‘’Yerin kulağı var’’ sözünü aklınızdan çıkarmayın. Eş yada sevgilinizle aranızda yaşananları kimseyle paylaşmayın kendi aranızdaki özel paylaşımlar konusunda da hassas olmalısınız. Özellikle ayın son günlerinde telefon bilgisayar gibi kişisel elektronik eşyalarınızın başkalarının eline geçmesi sonucu zor durumda kalabilirsiniz! Yine bu sure içinde Merkür etkisi ile evinizin su tesisatında yaşanacak problemler söz konusu olabilir. Bekar Koç’lar 18 Ekimde burcunuzda yaşanacak Dolunay ve Ay tutulmasının enerjisi sizleri güçlendiriyor iş ve özel yaşamınızda şans sizden yana… Yeni bir ilişkiye başlayabilir iş hayatınızda uzun süren belirsizliklerden sonra dikkat çekecek maddi manevi rahatlayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Ekim şanslı günleriniz: 5 9 12 14 16 22 23 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 11 13 17 21 24 27 31


BOĞA 20 Nisan - 20 Mayıs

Gökyüzü ayın ilk haftasında iş ve özel hayatınızda hak etmediğiniz baskılarla karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Özellikle ilk 5 gün sabırlı davranın ne kadar sinirlensenizde tartışmalardan uzak durun. Gerçekten çok uzak suçlamaların baskıların sizi üzmesine izin vermeyin yeter! Ay’ın ilerleyen günleri ile birlikte söylediklerinizden çok yaptıklarınız önem kazanacak ve baskı ile sizi size küstürmeye çalışan insanlara iyi bir cevap vereceksiniz. ‘’Ainesi iştir kişinin lafına bakılmaz!’’ Sözünde olduğu gibi. 5 Ekimde Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ruh ve bedeninizi güçlendirecek. Özellikle 5 ve 9 Ekim tarihlerinde kişisel bakımınızla ilgili konulara yönelmeniz olumlu sonuçlar almanızı sağlayacaktır. İşinizle ilgili bu tarihlerde süpriz gelişmeler yaşayabilir. Haklı zafer galibiyetinizle hem kendiniz hemde sizi gerçekten seven insanları şımartalabilirsiniz.. 21 Ekimde iletişimin efendisi Merkür Akrep burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlıyor ve 10 Kasıma kadar bu konumunu sürdürüyor. Bu sure içinde başta elektronik eşyalarınızın arızalanması olmak üzere yanlış anlaşılmalara karşı çok dikkatli olmalısınız. Kelimelerinize ve size söylenenlere çok önem verin ve doğru anladığınızdan emin olun. Böylelikle buna bağlı problemlerin önüne geçebilirsiniz. Eğitim hayatı devam eden Boğa’lar sizlerde bu dönemde gerçekleşen sınavlarınızda zorlanabilir bildiğinizden emin olduğunuz konularda tereddüt ederek başarınızı gölgeleyebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise özellikle evli Boğa’lar eşiniz bu dönemde ondan beklemediğiniz davranışlar sergileyebilir ve sizden gizlediği finanasal bir takım konular ortaya çıkabilir. Kendi yaşadığı zorluğu size yansıtmak istememiş olabileceğini de göz önünde bulundurarak uzlaşmacı davranın ve ilişkinize zarar veren taraf siz olmayın! Bekar Boğalar sizlerde yeni bir ilişki içindeyseniz ne acele kararlar almalı ne de ön yargı ile kendinizi geri çekmelisiniz. Akışa ayak uydurup ilişkiyi hayatınızın temel noktası haline çevirmeyin yeter. 18 Ekimde Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay tutulmasının enerjisi gizli düşmanlarınızın ortaya çıkmasını ve zarar görmenizi engelleyecek. Sizler için arınma ve yenilenme zamanı. Hayatınızda radikal kararlar alıp başarı ile uygulayabileceksiniz ayrıca yaşananlar eşinizle ilişkinizi de çok daha keyifli ve özel bir hale getirecek birbirinize kenetlenecek ve çok daha iyi anlayabileceksiniz… Doğru her zaman kazanır bunu hiç unutmayın…

Ekim şanslı günleriniz: 3 7 12 15 16 19 25 30 31

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 6 11 13 14 17 24 27

İKİZLER 21 Mayıs - 21 Haziran

Gökyüzü ayın ilk 5 günü arkadaş ilişkileriniz konusunda duyarlı olmanız ve tartışmalardan uzak durmanız için uyarıyor sizleri. Özellikle de mesai arkadaşlarınızla yaşanacak en ufak bir tartışma meslek hayatınızda zarar görmenize neden olabilir. 5 Ekimde Terazi burcuna gerçekleşecek Yeni ay enerjisi finansal konularda yüzünüzü gülderecek etkilere işaret etmekte. İşinizde duygularınızı bir yana bırakıp mantığınızla hareket etmeli ve hak ettiğinizi düşündüğünüz konuma gelmek için zamanı doğru ve hızlı kullanmalısınız. 9 Ekimden itibaren evinizi ilgilendiren konular gündeme gelebilir taşınma yeni bir düzen dekarasyon gibi… Yenileneceksiniz baştan ayağa mekandan hayata! Eğitim hayatı devam eden İkizler ay boyunca sınavlarınızda göstereceğiniz başarı öğretmenlerinizin dikkatini çekmenizi ve desteklerini almanızı sağlayacak. Aile içinde problemleri olan İkiz’ler ay boyunca yaşanan gelişmeler sorunları zorlanmadan çözüme kavuşturacağınıza işaret etmekte. Özellikle evli ve eşinin ailesi ile sıkıntılı süreçlerden geçen İkizler hak yerini bulacak. Siz yeterki sağ duyulu davranmayı elden bırakmayın ve zaten baskı altında olan eşinizi sık boğaz ederek haklılığınızı ispat çabası içine girmeyin. Herşey doğal akışında sizin hayrınıza gelişecek. 21 Ekimde iletişimin efendisi Yönetici gezegeniniz Merkür Akrep burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlıyor ve 10 Kasıma kadar bu konumunu sürdürüyor. Sizler de gezegenin bu konumundan bir hayli fazla etkileneceksiniz. Özellikle bu tarihler arasında hesapta olmayan harcamalarla karşılaşabilir birden fazla elektronik eşyanızın arızalanması ile buna bağlı problemler yaşayabilirsiniz. Yine bu tarihler arasında otomobilinizle ilgili konularda sorunlar yaşanabilir. Ayın 24 28 ve 29 da kişisel güvenliğinizle ilgili konularda dikkatli olmalısınız. İnternet üzerinden alışveriş yapmaya düşkünseniz bu tarihleri fazlası ile önemsemeniz yararınıza olacaktır. 18 Ekimde Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay tutulmasının enerjisi ile bekar İkizler doğru yerde doğru zamanda olmanın getirilerini maddi manevi deneyimleyebileceksiniz. Yeni insanlar tanıyacak ve onların yardım ve öneri ile yeni başlangıçlar içinde olacaksınız. Duygusal hayatınızda gerçekçi davranmanız ve dürüst olmanız sağlam temeller üzerine kurulacak bir beraberliğin AŞK kapısını aralayacak sizlere….

Ekim şanslı günleriniz: 5 7 9 12 16 23 28 31

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 4 8 11 17 19 24 29

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz

Gökyüzü ay’ın ilk 5 günü karamsar ruh halinizin duygusal patlamalara neden olup ailevi ilişkilerinizde pişmanlık duyacağınız tepkiler verebileceğiniz konusunda uyarıyor sizleri. Özellikle ailenizle ilişkilerinizde yapıcı bir tutum içinde olmanız fazlası ile önem taşımakta. Sizler aile kavramına çok önem veren insanlarsınız bunun bilinci ile hareket edin ve her zaman yaptığınız gibi yüreğinizin sesine kulak vererek davranışlarınızı belirleyin…İş ve eğitim hayatı devam eden Yengeç’ler bu ay sizler için oldukça olumlu enerjilere sahip uzun süredir kimsenin dikkatini çekemediğinizi düşünüyorsanız o dönem ardınızda kalıyor. Popülariteniz fazlası ile artacak. Süpriz teklifler eğitim hayatında burs başarılı sınav sonuçları…Özel yaşamınızda ise yeni bir ilişkiye başladıysanız bugünlerde başkalarının etkisi altında kalarak doğru kararlar veremeyebilirsiniz dikkatli davranın. 21 Ekimde iletişimin efendisi Merkür Akrep burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlıyor ve 10 Kasıma kadar bu konumunu sürdürüyor. Bu tarihlerde çocuk sahibi Yengeç’ler onların iş özel ve eğitim hayatları ile her zamankinden daha fazla ilgilenmeniz daha once farkına varamadığınız olumsuzlukları fark etmenize doğru iletişim ve yaklaşımla çözüme kavuşturmanıza yardımcı olacaktır. Yine bu tarihler arasında borç vermekten kefil olmaktan uzak durun. Yerine getirilmeyecek sözler yüzünden finansal yükümlülüklerin altına girebilirsiniz. 18 Ekimde Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay tutulmasının enerjisi kariyer hayatınızda yeni başarılı ve kazançlı bir dönemin kapılarını aralıyor sizlere. Yeteneklerinizi sergilemekten çekinmeyin ve ön planda olmaktan korkmayın. İş arıyorsanız bu dönemde girişimci davranın. Hz. İSA’nın söylemindeki gibi ‘’Kapıları çalın’ki size açılsın! Özel yaşamlarınızda ise Evli Yengeç’ler sizlerde eşinizden gelecek güzel haberlerle sevineceksiniz. Özellikle maddi konularda yaşanacak gelişmeler ödeme sıkıntılarınızı da sona erdirecek…

Ekim şanslı günleriniz: 2 3 6 7 15 16 20 25

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 4 8 11 14 17 21 24

ASLAN 23 Temmuz - 22 Ağustos

Gökyüzü ayın ilk 10 günü duygusal hayatınızda ve ilişkilerinizde yaşanacak olumlu gelişmelerle enerjinizin yükseleceğine yeni heyecanlarla ruhunuzun özgürleşeceğine işaret etmekte. 5 Ekimde Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi evli Aslan’lar için 3ncü şahıslardan kaynaklanan sorunları aşarak küllenen aşkınızı yeniden alevlendirecek. Bekar ve hayatlarında uzun zamandır kimse olmayan Aslan’lar olabildiğince sosyal olun. Size unuttuğunuz heyecanları yeniden yaşatacak hayat ve sevgi dolu o özel insan gönül kapınızdan içeri AŞK’la girebilir… Duygusal yaşamınızda taşlar yerli yerine otururken arkadaşlık ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Yakın bir arkadaşınız ya da uzun zamandır tanıdığınız birinin yaşacağı ciddi bir olaya şahitlik etmeniz ilginiz olmayan bir konuda hedef tahtası haline getirebilir sizleri. Yine bu dönemde arkadaşlarınızın özel yaşamları ile ilgili gerçeği yansıtmayan anlatımları ile duygusal davranabilir arkadaşınıza destek olmaya çalışırken hiçbir suçu olmayan bir insana haksızlık edebilir bunun vicdan azabınızı çok uzun bir zaman yüreğinizde taşıyabilirsiniz. DİKKATLİ davranın! 21 Ekimde iletişimin efendisi Merkür Akrep burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlıyor ve 10 Kasıma kadar bu konumunu sürdürüyor. Bu sure içinde ev eşyalarınızda arızalar günlük hayatınızı etkileyebilir. Kendi başınıza tamir yapmaya kalkışmayın astarı yüzünden pahalıya gelebilir. Yine bu dönem içinde harcama isteğinizi kontrol altında tutmalısınız. Siz dikkat gerektiren bir işte çalışıyorsanız yaptıklarınızı iki kez kontrol edin ve birlikte çalıştığınız insanları da bu konuda dikkatli davranmaları için uyarın. 18 Ekimde Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay tutulmasının enerjisi ile öğrenci Aslan’lar başarılı olmaya odaklanın ve bu olumlu enerjiyi disiplinli çalışmanızla bütünleştirin. Tutulmanın enerjisi tüm Aslanları ruhsal olarak güçlendirecek omuzlarınızda yüreğinizde ağırlık yapan sorun alışkanlık ve takıntılarınızdan ARINACAK. Kendinizi geliştirebileceğiniz yenileyebileceğiniz aktivitelere yöneleceksiniz. İçinden çıkamadığınızı düşündüğünüz pek çok konuya çözüm bulacak yaşamış olduğunuz onca zorluğa rağmen hayata tutunabilmenin mücadele edebilmenin şükrü ile HAYATA Kendinize bir ŞANS daha verecek… Karşılığınıda fazlası ile alacaksınız…

Ekim şanslı günleriniz: 5 7 9 12 22 23 25 26 28 31

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 6 10 11 13 17 24 27 29

BAŞAK 23 Ağustos - 22 Eylül


Ay’ın ilk haftası parasal konularda dikkatli olmalısınız. Alacaklarınızı tahsil etmekte zorlanabilir beklediğiniz ödemeleri zamanında alamayabilirsiniz. 5 Ekimde Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile başta finansal konular başta olmak üzere yatırımlardan uzak durmalısınız. İş hayatınızda yeni girişimler ve başvurular için beklemede kalmalı var olan şartları muhafaza etmelisiniz. Öğrenci Başak’lar bu sure içinde eğitmenlerinizle iletişime önem vermeli takıldığınız noktalarda kendi içinizde çözüm aramaktansa iş birliği içinde olmalısınız. ! 21 Ekimde iletişimin efendisi yönetici gezegeniniz Merkür Akrep burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlıyor ve 10 Kasıma kadar bu konumunu sürdürüyor bu durum sizleri araç kullanırken dikkatli olmanız için uyarıcı. Beklenmedik kazalar yaşanabilir. Aracınız ve kişisel elektronik eşyalarınızla ilgili problemler söz konusu olabilir. Kişisel eşylarınızın güvenliği ile ilgilide dikkatli olmalsınız. Bu dönemin avantajı ise uzun zaman once yeterince iyi değerlendiremediğiniz bir iş projesi daha iyi şartlarla karşınıza çıkabilir ve bu kez kazançlı çıkacağınız girişimlerde bulunabilirsiniz. 18 Ekimde Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay tutulmasının enerjisi kendinize yapılmasını istemediğiniz davranışları eş yada sevgilinize yapmamanız için uyarıcı. Tutulma enerjisi ile özel hayatınız fazlası ile önem kazanmakta. Duygularınızı ifade ederken kırıcı sözler sarf etmemeye özen göstermelisiniz. Özellikle evli Başak’lar eşinize kendisini değersiz hissettirecek sözlerden kesinlikle kaçının. Bekar ve ilişkisi devam eden Başak’lar sizlerde şüpheci davranışlarınız sonucu ani bitişler yaşayabilirsiniz.Tutulmanın etkisini olumlu yönde kullanmak istiyorsanız sağ duyulu davranmalı ve takıntılarınızdan uzaklaşmak için kendinizle mücadele etmelisiniz. Kırdığınız yerden kırılmak istemiyorsanız ruhunuzdaki Melek şeytanınızı yensin…

Ekim şanslı günleriniz: 3 6 7 12 15 16 20 25 26

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 8 10 11 14 17 19 24

TERAZİ 23 Eylül - 22 Ekim


Özel ve keyifli bir ay karşılıyor sizleri. 5 Ekim’de burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile yaşamınızda değiştirmekte zorlandığınız hemen her şeyde yaşanacak olumlu gelişmelerle adeta yeniden nefes almaya başlayacak ve neredeyse unuttuğunuz yaşama sevincini yeniden kazanaksınız. Başta sağlık sorunları olmak üzere yaşanan olumlu gelişmelerle Yarım kalmışlıklarınızı tamamlama fırsatı yakalayacak sadece kendi sorunlarınızı değil sevdiklerinizin de sorunlarını çözebileceksiniz. İş ve eğitim hayatınızda son derece aktif ve girişimci davranmanız gereken bir aydasınız. Fikir ve projelerinizi beklentilerinizi ayın ilk 10 günü ifade edin. 18 Ekimde karşıt burcunuz Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay tutulmasının enerjisi ile özel yaşamınızda arınma dönemi başlıyor. Hayal kırıklarınız kalbinizin kanayan yarası kapanıyor ve yenileniyorsunuz. Sorunlu ilişkilerden sebepsiz bitişlerden yorgun düşmüş ruhunuz Aşk enerjisi ile yapılanmaya başlıyor. Evli Terazi’ler eş ya da yakınlarınız aracılığı ile gelirler elde edebilirsiniz. Uzun süredir devam eden bir davanız sonuçlanabilir ve yüklü bir kazanç elde edebilirsiniz. 21 Ekimde iletişimin efendisi Merkür Akrep burcunda ‘’R’’ geri hareketine başlıyor ve 10 Kasıma kadar bu konumunu sürdürüyor. Bu dönemde geçmişle ilgili ödemeler gündeme gelebilir faturalar krediler ödendiği halde hesaba yansımayabilir ve kısa sureli bir panik yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde evdeki elektronik eşyalar tv bilgisayar çamaşır makinesi aniden bozulabilir. Yine bu dönemde ev alım satım yerleşim değişikliği gibi konularda acele etmemeli ve işinizle ilgili detaylara önem vermelisiniz. İmza attığınız belgeleri iyice okuyup anladığınızdan emin olun.

Ekim şanslı günleriniz: 5 7 9 12 15 22 23 25 26 28 31

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 6 8 11 13 17 19 20 24 27 29

AKREP 23 Ekim - 21 Kasım

Gökyüzü ayın ilk 5 günü yakın çevrenizde yaşanacak gerginliklerle karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Gizli düşmanlıklar ve aile bireylerinde yaşanacak sağlık problemleri söz konusu olabilir. Bugünlerde yaşamın zorluklarına isyan etmek yerine elinizden geleni fazlası ile yapmaya çalışmalı burcunuz ruhunuza yansıyan güçlü yanlarını tam anlamı ile ortaya koymalısınız. 5 Ekimde gerçekleşecek Terazi burcundaki Yeni Ay enerjisi konsantre olmanızı engelleyebilir .Araç kullanırken ayrıntı gerektiren bir işle ilgilenirken tüm dikkatinizi yaptığınız işe verin. Özel yaşamınızda da sorunlu bir ilişkinin içindeyseniz siz ne kadar umut etseniz de birlikte olduğunuz kişi aynı tutumunu devam ettirmeye devam edecektir. Daha fazla yıpranmamak için gerçekleri görmeli ve sizin adınıza karar verilmeden siz kendi kararınızı vermelisiniz. 18 Ekimde Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay tutulması ile iş ve eğitim hayatınıza önem verin. Sosyal olun kendinize olan güveninizi ortaya koyun. Hiç kimsenin duygularınızla oynamaya hakkı yok siz izin vermediğiniz sürece. Hayatta olumsuz ilişkilerden ibaret olmadığına göre; Aynı yerden değil farklı yerlerden bakın hayata. İş arıyorsanız yada iş değişikliğine gitmek istiyorsanız bu dönemi değerlendirin. Yeteneklerinizi kazanca dönüştürün. Bu dönemde yeni tanıyacağınız insanlardan beklemediğiniz faydalar görebilir hayat rotanızı bambaşka bir yöne çevirebilirsiniz. Siz yeterki değişimden korkmayın kırgınlıklarınızın korkularınızın fırsatları değerlendirmemenize neden olmasına izin vermeyin. Can Yücel’in söyleminde olduğu gibi Gavura kızıp oruç bozulmaz bir kemik aynı yerden iki kere kırılmaz! 21 Ekimde iletişimin efendisi Merkür burcunuzda ‘’R’’ geri hareketine başlıyor ve 10 Kasıma kadar bu konumunu sürdürüyor. Belirsiz düşünceleriniz netleşecek iş ve özel yaşamınızda kendi doğrularınıza sahip çıkacak. Net kararlar alıp uygulayabileceksiniz. Öfkeniz dinecek sağlıklı düşünecek doğru yerde doğru kararlar verebilmenin mükafatını alabileceksiniz.

Ekim şanslı günleriniz: 7 12 15 16 19 23 25 26

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 6 11 13 17 24 27

YAY 22 Kasım - 21 Aralık

Sezgilerinizin yoğun ve oldukça güçlü olduğu bir ay karşılıyor sizleri. Ay’ın ilk haftası ruhsal enerjinizi yükseltecek çalışmalara yönelin kendinize zaman ayırın ruhunuza bedeninize özen gösterin. 5 Ekimde Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile Hayatınızda yolunda gitmeyen her ne varsa bunları ele alın ve kendinizi herşeyden soyutlayıp gözlemleyin siz değilde bir başkasının hayatına göz atarmışçasına… Gördüğünüz tabloda yolunda gitmeyen ne varsa çözüm arayın bilinçaltınızda yer etmiş korku ve karanlıkları söküp atın hayatınızdan kararlılıkla inançla. Vazgeçemediklerinizi ise sahiplenin kabullenişe geçin ve hayatın size sunduklarının farkına varın. 18 Ekimde Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay tutulması ile özel hayatınızda güzel gelişmelerle moral depolayacaksınız. Yeni Ay enerjisinde kendinizle yaptığınız yüzleşmenin tohumları ilk meyvelerini aşkla verecek sizlere. İlişkinize sahip çıkabilmiş olmak eş yada sevgilinizin size olan aşkını ilgisini tüm kalbi ile ortaya koymasını sağlayacak. Tutulmanın enerjini öğrenci Yay’ları da olumlu etkileyecek bu dönemde daha çabuk öğrenecek ve adapte olacaksınız buda başarıyı beraberinde getirecek sizlere. 21 Ekimde iletişimin efendisi Merkür ‘’R’’ geri hareketine başlıyor ve 10 Kasıma kadar bu konumunu sürdürüyor ve iş hayatınızda yaşanacak problemler konusunda uyarıyor sizleri. Bu tarihler arasında mesai arkadaşlarınızla iş yoğunluğundan tartışmalar yaşanabilir sakinliğinizi koruyun aşırı stres ciddi çıkışlar sergilemenize ve beklemediğiniz tepkiler almanıza neden olabilir. Ayrıca bu dönemde yatırımlardan ve yeni iş anlaşmalarından uzak durmanızda fayda var. Var olan işleri tamamlamaya bakmalı biri bitmeden bir diğer işle ilgilenerek dikkatinizi dağıtmamalısınız. Kişisel güvenliğinizle ilgili konularda da dikkatli olmanızda fayda var. Hırsızlıklar ve kayıplar yaşanabilir….

Ekim şanslı günleriniz: 5 7 9 12 16 23 25 26 28 31

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 2 4 6 11 17 19 21 24 27

OĞLAK 22 Aralık - 19 Ocak

Gökyüzü ayın ilk 5 günü iş hayatınızda yaşanabilecek beklenmedik olaylara işaret etmekte. Ani bir kararla pozisyonunuz değişebilir müdür ya da işverenlerinizin görev değişikliği ile beklemediğiniz bir final yaşayabilirsiniz. Bugünlerde oldukça sabırlı ve uyumlu olmalı değişimin kısa sureli olduğunun bilincinde hareket etmelisiniz. Haksızlığa uğradığınız düşüncesi ile sert çıkışlar sergilerseniz zaten zor olan durumu daha da zor bir hale getirebilirsiniz. 10 Ekime kadar harcamalarınızı kontrol altında tutmalı geleceğine güvendiğiniz paraya güvenerek yeni harcamalar içinde olmamalısınız. 18 Ekimde Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ve Ay tutulması özel yaşamınızla ilgili konularda geçmişte yaptığınız hataları tekrar etmemeniz için uyarıyor sizleri. Size değer veren seven o özel insanı kırmakta ısrar eder bencilce davranışlar içinde olur kendinizi haklı onu haksız konuma sokma çabası içine girerseniz Bilin’ki geçmişte ki kadar şanslı değilsiniz! Toprak yağmurun kıymetini anlayacak fakat o gün yağmur yağmayacak diye bir söz vardır! Geç kalınmışlıkların son pişmanlığın fayda etmeyeceği zamanlarda ektiğinizi biçebilirsiniz! Bekar Oğlaklar sizlerde kuşku ve kıskançlık duygunuzu kontrol altına almalı. Sevgilinizin her sözünde her davranışında farklı bir mana çıkarmamalısınız. Kendi kafanızda kurguladığınız düşüncelerin sorumlsusu sizsiniz sevgiliniz değil! Mutlu olmak istiyorsanız adil olmalı sevgiye aşka değer vermeyi yaşamınızın bir parçası haline getirmelisiniz. 21 Ekimde iletişimin efendisi Merkür ‘’R’’ geri hareketine başlıyor ve 10 Kasıma kadar bu konumunu sürdürüyor. Bu enerjiyi ruhsal olarak kendinizi yenilemek için kullanabilirsiniz. Kendinizle baş başa kalın ve zihninizi arındırın meditasyon yapın dua edin yaşanmışlıkların ağırlıklarından arının. Hiç bir savaşta yara almadan GALİP gelinmez! Sözünde olduğu gibi kendi içinizdeki keşkeleri nedenleri niçinleri soruları cevaplayın adilce affedin kendinizi pişmanlıklarınızı dünde bırakın Şevkat gösterin yüreğinize. Kendinizi sevinki başkalarını sevebilin…

Ekim şanslı günleriniz: 2 3 6 7 12 15 16 23 25

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 4 10 11 13 17 19 24

KOVA 20 Ocak - 18 Şubat


Gökyüzü ay’ın ilk 10 günü iş hayatınızda yeni girişimlerde bulunurken aceleci davranmamanız konusunda uyarıyor sizleri. Aynı anda birden fazla yerde olabilme yeteneğiniz olmadığına göre zamanla yarışmayın. Aceleciliğinize bağlı sağlık sorunları ev ve iş kazaları yaşamak istemiyorsanız eğer. 5 Ekimde Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi sizleri olumlu yönde etkileyecek geçen aydan beri zorlandığınız konularda yardımcınız olacaktır. Özellikle aile bireyleri ile ilgili sevindirici gelişmeler yaşayabilir kaybetme korkusunu ardınızda bırakmanın şükrü ile sevdiklerinizle daha iyi ve sağlıklı ilişkiler kurabilirsiniz. 18 Ekimde Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay tutulması kazancınızı arttıracak. Ailenizden alacağınız maddi destek ve güvenle yeni bir ev yada araba alabilirsiniz. Tutulma enerjisi özel yaşamınızda da etkili olacak özellikle geçmişte canınızı çok yakan bir evlilik yada ilişkinin ağırlığını acısını yüreğinizde yaşıyorsanız! Yapılan ve yaşatılan hiç bir şeyin karşılıksız kalmadığını deneyimleyecek belki de şahitlik edeceksiniz. Buda sizin içsel dönüşümünüzü gerçekleştirebilmenizin keskin bir virajı olacak ve yaşamınıza yeni bir yön verecek. Seçimlerinizi kızgınlık kırgınlık isyanla değil gerçekçi bir şekilde yapmalı ve yeniliklere açık olmalısınız ki hayatın size sunduğu güzelliklerin farkına varın ve değerlendirebilin…Bekar ve ilişkisi olmayan Kova’lar sizlerde bugünlerde yeni tanışacağınız birinin yakın ilgisi ile karşılaşabilir ve yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. 21 Ekimde iletişimin efendisi Merkür ‘’R’’ geri hareketine başlıyor ve 10 Kasıma kadar bu konumunu sürdürüyor ve iş hayatınızda etkili olacak yoğun enerjilere dikkat çekiyor. Bu dönemde gerginliklere dikkat etmeli yaptığınız işi başkalarının yönetimine teslim etmeden kendi kontrolünüz altında tutmalısınız. Aksi halde başkasının hatası yüzünden maddi manevi kayıplar yaşayabilirsiniz….

Ekim şanslı günleriniz: 5 7 9 12 16 18 22 23 25 26 28 31

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 4 6 8 11 13 17 19 24 27 29


BALIK 19 Şubat - 20 Mart

Gökyüzü ayaklarınızın yere sağlam basması gereken bir ayda olduğunuzun vurgusunu yapmakta. Özellikle ayın ilk 10 günü kiminle nerede ne konuştuğunuza dikkat edin. Bülbülün çektiği dil belası; Atasözünde olduğu gibi bir anlık kızgınlıkla sarf edilen sözler bahsettiğiniz kişinin kulağına gidebilir ve dilinizin zararını maddi manevi zorluklarla karşılaşarak görebilirsiniz. 5 Ekimde Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi isyan duygunuzu yükseltebilir ve hemen herşeyi kontrol altında tutmaya çalışabilir çevrenizde bulunan insanları incitebilirsiniz. Sizler duyguları yoğun insanlarsınız. Öfkenin ve egonun sizi değerlerinizden uzaklaştırmasına izin vermeyin. Özellikle öğrenci Balıklar 10 ve 17 Ekim tarihlerinde sınıf arkadaşlarınızın yanlış yönlendirmelerine karşı dikkatli olun ve mantığınıza sığmayan hiç bir olay ve davranışın içinde olmayın. 18 Ekimde Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay ve Ay tutulmasının etkisi ile iş hayatınızda finansal konularda dikkatli olun ve sorumluluğunu aldığınız işlerde güven duygunuzun suistimal edilmesine izin vermeyin. Mesai arkadaşlarınızdan biri hiçte tahmin etmediğiniz bir davranış sergileyebilir ve sizi oldukça zor bir durumla baş başa bırakabilir. Eğriyi doğrudan ayırt edeceğiniz zamanlardasınız. Sezgilerinize güvenin başkalarına değil! 21 Ekimde iletişimin efendisi Merkür ‘’R’’ geri hareketine başlıyor ve 10 Kasıma kadar bu konumunu sürdürüyor. Bu tarihlerde seyahatlerinizde karışıklar ve iptaller yaşanabilir. Bunu olağan karşılayın ve ayın son günlerinde uzun seyahatleriniz varsa mümkünse erteleyin ve ısrarcı olmayın. Sağlık sorunları olan Balık’lar bu dönemde ruh ve beden sağlığınıza her zamankinden daha fazla önem vermeniz yararlı olacaktır. Özel yaşamınızda ise yaşanan Ay tutulması ve Merkür geri hareketi eşinize daha yakın olmanızı sağlayacak gelişmelere işaret etmekte. Birbinizin önemini daha iyi kavrayacağınız sizi yakınlaştıracak etkiler söz konusu. Bekar Balıklar sizler uzun süren bir ilişkinin içindeyseniz bu dönemde yaşanacak gelişmeler ilişkinizin bundan sonraki seyri açısından fazlası ile önem taşımakta… Birlikte olduğunuz insanla açık açık konuşun beklentilerini ve sizin ondan beklediklerinizi aldığınız cevaplar samiyetten uzak ve tereddütlü ise durup düşünmenizde fayda var…

Ekim şanslı günleriniz: 3 7 12 15 16 23 25 26

Dikkat etmeniz gereken günleriniz:4 8 10 11 17 19 24 27


ekolay
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
KOÇ 21 Mart - 19 Nisan

Gökyüzü ayın ilk haftası yaşamınızda ki yanlış anlaşılmaların çözüme kavuşacağını müjdeliyor sizlere. İletişimin temsilcisi Merkür’ün 10 Kasıma kadar devam edecek geri hareketi. Bu alanlarda problemler yaşamanıza neden oldu ve kendinizi ifade ederken zorlandınız. Hepsi arkanızda kalıyor. Şansınızı doğru ve pozitif sözlerle yükseltin ve kendinizi her alanda ifade edin ve maddi manevi kazançlı çıkın. 3 Kasımda Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması finansal konularda etkili olacak. Miras geçmişten gelecek alacakların tahsilatı bu dönemin getirileri arasında. Beklenmedik gelirler sayesinde borçlarınızı ödeyecerek rahatlayacaksınız. Ay boyunca ilişkilerinizi yeniden yapılandırabilir iş hayatınızda işbirlikleri ile şarlarınızı çok daha iyi bir hale getirebilirsiniz. Finansal konularda olabildiğince az risk almalı ve gerçekçi davranarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise sorunlu ve yorucu bir ilişki içindeyseniz ilişkinizi bitirmeden once bir kez daha düşünün ve kesin kararınızı 10 Kasım dan sonraki bir tarihe kadar erteleyin. Bekar ve ilişkisi devam eden Koç’lar kimin ne dediğini önemsemeden iç dünyanıza yönelin ve kalbinizin sesini dinleyerek ilişkinize sevdiğiniz insane değer verin kazanan AŞK olsun… 17 Kasımda Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile kendinizi ruhsal ve bedensel olarak çok daha güçlü ve huzurlu hissedeceksiniz. Yaşamınızı gerçekçi bir şekilde gözlemleyecek ve yolunda gitmeyen herşeyle mücadele etmeye başlayacak mücadelenizin karşılığını da uzun vadede almaya başlayacaksınız. Kendinizi sevin ve aldığınız her nefesin kıymetini bilerek hareket edin. Şükredecek ne kadar çok fazla şeyin hayatınızı taçlandırdığını fark ettikçe yaşama bakış açınız olayları değerlendirme tarzınızda değişecek. Daha doğrusu özünüzü bulmuş olmanın gelişimini deneyimleyeceksiniz…

BOĞA 20 Nisan - 20 Mayıs

Gökyüzü ruhsal bedensel fiziksel olarak yeniliyor sizleri. İnandığınız gibi yaşamanın değerlerinize sahip çıkmanın mükafatı oldukça büyük ve etkili olacak yaşamlarınızda. 3 Kasımda karşıt burcunuz Akrepte gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ve Güneş tutulması, Köklü ve olumlu değişimleride beraberinde getiriyor sizlere. Tükendiğini düşündüğünüz umutlarınız yaşama sevinciniz güçlü bir şekilde diriliyor ve siz yaşama çok daha sıkı bağlarla sarılmaya başlıyorsunuz. İş ve eğitim hayatınızda zekanızı ortaya koyacağınız imkanlar söz konusu kendinize aklınıza bilginize güvenin ve her imkanı değerlendirin. Finansal konularda oldukça şanlısınız. İşbirlikleri yeni fikir ve projelere açık olun ve iş hayatınızda kendinizi yenileyerek kazancınızı arttırın. Tutulma enerjisi ile 1 yıl boyunca yapacaklarınızı planlayın ve harekete geçin. Bu arada diyete başlayabilir bedeninizi daha güçlü ve sağlıklı hale getirecek aktivitelere de yönelebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise geçmişten bugüne süregelen kronikleşmiş sorunları eşinizle birlikte anlayışla kökünden çözüme kavuşturmuş olmanız ilişkinizi daha once olmadığı kadar mükemmel bir hale getiriyor. Birbinize olan sevgi ve saygınız maddi manevi şansları da beraberinde getiriyor sizlere. Birbirinizi sevin ve birlikte daha fazla vakit geçirin. 17 Kasımda burcunuzda gerçekleşecek Dolunay enerjisi uğramış olduğunuz haksız bir olaydan zaferle çıkmanızı sağlayabilir. Hukuksal yada duygusal bir konuda yaşanacak bu gelişme DOĞRU’nun her ne olursa olsun kazanacağının gerçekliğini yaşatacak sizlere. Bekar Boğa’lar sizlerde dolunay enerjisi ile söz nişan gibi kararlar alıp aile bireylerininde desteği ile evliliğe ilk adımı atabilirsiniz.

İKİZLER 21 Mayıs - 21 Haziran

3 Kasımda Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması sağlığınızla ve iş hayatınızla ilgili yaşanacak yenilenmelerin güçlü bir dönemin müjdecisi sizler için… Geçmişte yaşadığınız acı tatlı olayların farkındalığı ve değerlendirmesini adil bir şekilde yapabilmeniz kaydıyla… Kendinize dürüst davranıp yaşadığınız olumlu ve olumsuz olayların gerçek sebebini anlamaya çalışarak size yaşatılan olumsuzluklara nasıl tepkiler verdiğinizi adil bir şekilde değerlendirerek başarılı olabilirsiniz. Ay’ın ilk haftası iş hayatınızda çalışma arkadaşlarınız arasında yaşanacak sıcak gelişmelerden uzak durun. Ektiklerini biçecek sizi de içine almaya çalıştıkları oyunlarının içine kendileri düşecekler. Siz işinize odaklanın ve baska bir şeyle ilgilenmeyin. Bu tavrınız takdir toplayacak ve işinizle ilgili süpriz gelişmeler yaşayacaksınız. İş arayan ve iş hayatında uzun süredir problemler yaşayan İkizler tutulmanın enerjisi ile yeni bir iş bulabilir iş değişikliğine gidebilirsiniz. Ay’ın ilk 10 günü kişisel eşyalarınıza ve güvenliğinize her zamankinden daha fazla dikkat edin. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün 10 Kasıma kadar geri hareketine devam ediyor olması bu konularda tadsız gelişmelere neden olabilir. Özel yaşamınızda ise arzularınızın esiri olmadan gerçekçi davranmalısınız. Sorunları görmezden gelirseniz daha ciddi sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Eş yada sevgilinizin yakın çevresinin ilişkiniz üzerinde etkili olmasına sessiz kalması kontrolü başkalarına bırakması anlamına gelir’ ki buda sevgiyi hırpalar ve birbirinizden uzaklaşmaya başlarsınız ve ilişkinizi kördüğüm haline gelir. Yapmanız gereken rahatsızlıklarınızı ifade etmek ve sevdiğiniz insana hayatının neresinde ne şekilde yer aldığınızı sormak ve alacağınız cevap doğrultusunda tamam ya da devam kararı vermeniz olmalı… 17 Kasımda Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi eğitim hayatı devam eden İkizlerin başarı çıtasını arttıracak. Bekar İkizler de aile bireyleri ve akrabalarınız aracılığı ile tanışacağınız biri ile duygusal bir yakınlaşma yaşamınızda süpriz gelişmelere neden olabilir…

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz

Gökyüzü AŞK hayatınızı yeniden yapılandıracağınız özel ve gizemli bir ayı karşıladığınızı müjdeliyor sizlere. 3 Kasımda gerçekleşecek Akrep burcunda ki Yeni Ay ve Güneş tutulması ile özel yaşamınız bir hayli önem kazanacak eş yada sevgilinizle ilişkiniz hakkında kararlar alacak ve cesaretle uygulayacaksınız. Uygulamalısınız! Aşk hayatınız seçimleriniz ve cesaretinizle bambaşka bir boyut kazanacak. İçinize yönelin ve sezgilerinizin sesini dinleyerek kararlar alın… Haksızlık ettiğinizi düşünüyorsanız özür dileyin, Haksızlığa uğradığınızın farkına vardıysanız buna bir son verin. Yaşadıklarınız ve yaşattıklarınızı sorgulayın. Sizler özel yaşamınızda huzursuz olduğunuzda hayatınızın her alanına yansıtan ve adapte olmakta zorlanan duygusal insanlarsınız. Bunun bilinci ile hareket etmeyi başarmalısınız. Bekar ve ilikisi olmayan Yengeç’ler uzun zamandır kilitli olan gönül kapınızı AŞK’la açacak o özel insanla karşılaşabilir huzur dolu bir beraberliğe adım atabilirsiniz. İş hayatınız da da uyumlu davranışlarınız ve yapıcı tutumunuz sayesinde ayın ilerleyen günlerinde terfi alabilir fakrlı bir pozisyona yükselebilirsiniz. 17 Kasımda Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi beklenmedik harcamalara neden olabilir. Finansal konularda dikkatli olmalı ve kazancınızı har vurup harman savuracak gerekli olmayan harcamalarda bulunmamalısınız. Boğa burcunda ki Dolunay enerjisi sağlık sorunları olan Yengeç’lerin bünyelerini güçlendirecek ve uzun süredir tedavi gördüğünüz rahatsızlığınızda hızlı ve olumlu bir iyileşme kaydedeceksiniz. Ay sonuna doğru eş yada sevgilinizden alacağınız olumlu bir haberle uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir isteğinizi hayata geçirebilirsiniz…

ASLAN 23 Temmuz - 22 Ağustos

Gökyüzü ayın ilk haftası düşüncelerinizi ve kelimelerinizi kontrol altında tutmanız için uyarıyor sizleri. Korkular kaygılar olumsuz düşünceler negatif enerjileri yoğun bir şekilde kendinize çekmenize neden olabilir! Olumsuzluklar zincirine davetiye çıkarmak istemiyorsanız; Dikkatli davranın 3 Kasımda Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması aileyi temsil eden 4ncü evinizde gerçekleşecek ve ailevi konularda yaşanacak bitiş ve başlangıçları beraberinde getirecek. Tutulmayı takip eden 1 hafta boyunca aile bireylerinin her türlü sorunu ile uğraşabilir sorunlu ilişkileri çözüme kavuşturabilir ya da radikal kararlar alarak ilişkilerinize sınırlamalar getirebilirsiniz. Yine bu dönemde gizli düşmanlıklar iş hayatınızda sorunlara neden olabilir. İşinizle ilgili önemli kararları toplantı ve görüşmeleri 10 Kasıma kadar gerçekleştirmemeniz yararınıza olacaktır. Sinirlerinize hakim olun ve birlikte çalıştığınız insanların sözlerini takıntı haline getirip tartışmalardan uzak durun. Ayın ilerleyen günleri ile birlikte rahatlamalar başlayacaktır. Sizlere tavsiyem ay boyunca keskin çıkışlar yapmaktan ve her doğruyu her yerde söylemekten uzak durun. Ayrıca ay boyunca uzun seyahat ve yolculuklarda aksaklıklar iptaller ve problemler yaşanabilir. Araç kullanırken dikkatli davranın ve uzun seyahatlerinizi çok gerekli olmadıkça bir sonraki aya erteleyin. Özel yaşamınızda ise ısrarla unutmak istemediğiniz olumsuz anıların zihninizde çarpışmasına izin verdiğiniz sürece mutlu olmanız ve mutlu etmeniz oldukça zor! Alışkanlıklarınızı zihninizde ki çok sesliliği karamsarlığı tamamen silmek sizin iradenizde! Ya geçmişe takıp kalmaya devam edecek yada iyi güzel olumlu olanı düşünerek ruhunuzu zihninizi berrak ve duru bir hale getireceksiniz seçim sizin! 17 Kasımda Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi bekar Aslanların sosyal hayatını renklendirecek. Popülerliğiniz artarken size ilgi duyan birden fazla insanın yakınlık kurma çabalarını görmezden gelmeyin. Aşk kapıyı 2 kere çalmaz!

BAŞAK 23 Ağustos - 22 Eylül

Gökyüzü ay boyunca yaşadığınız olaylara isyan etmek şikayetçi olmak yerine çözüm odaklı hareket etmeniz yönünde harekete geçiriyor sizleri. 3 Kasımda Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması ile iç dünyanıza yönelin ve sürekli şikayet ettiğiniz konuları nasıl çözümlerim yaşamıma yeni bir yön verebilirmiyim ait olmadığım kimlikten nasıl sıyrılır nasıl BEN olabilirim her şeyden önemlisi kendimi özel ve değerli hissetmem için neler yapabilirim diyerek hareket etmelisiniz. Güneş tutulmasının enerjisi ile sezgileriniz oldukça güçlenecek ruhunuzu beslemeyi öğrenmelisiniz. Ruh bizi yaşama bağlayan hayat enerjimizi veren kutsal bir armağandır. Ruhunuzu ibadet meditasyon müzik aşk ve sevgi ile güçlendirebilirsiniz. 10 Kasıma kadar olan süreçte işinizle ilgili enteresan gelişmeler ve teklifler alabilirsiniz. Daha once yapmadığınız bir işe başlayabilir yeni bir oluşumun içinde şu anda bulunduğunuzdan çok farklı bir göreve getirilebilirsiniz. Ruhunuzu besleyin ve yenilenin! Yeni bir iş yeni insanlar farklı ve olumlu başlangıçları da beraberinde getirecek sizlere. Özel yaşamınızda da eş ya da sevgilinizle iletişime önem verin. Onun adına kararlar alıp kendi kafanızda kurguladıklarınızla korku ve kaygılarınıza aşkı mahkum etmeyin. Anlatın dinleyin ve eş yada sevgilinizle ‘’BİR’’ olmak için çaba gösterin. Emin olun bunu yaptığınızda ilişkinizi iyileştirebilir ve birbirinizi gerçek anlamda tamamlayabilirsiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Başaklar iş ya da eğitim hayatınızda ki arkadaşlarınızdan birinin size duyduğu aşkı itiraf etmesi ile aşk hayatınız hareketlenebilir heyecan ve güzelliklerle dolu bir beraberliğe adım atabilirsiniz. 17 Kasımda Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi sizleri uzun zamandır beklediğiniz denge ve uyuma kavuşturacak. Siz yeterki çaba gösterin her zorluğun arkasından bir kolaylık olacağının farkında olarak hareket edin…

TERAZİ 23 Eylül - 22 Ekim

Gökyüzü psikolojik ve bedensel rahatsızlıklara ayın ilk 10 günü dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Beklentilerinizin gerçekleşmemesi verilen sözlerin yerine getirilmemesi sizleri oldukça yordu. Haklısınız fakat yaşananlar zor olsa da olumsuz düşüncelere saplanıp kalmamalısınız aksi halde ruhsal ve bedensel rahatsızlıklarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. 3 Kasımda Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ve Güneş tutulması finansal konuları gündeme getirebilir. Aileden kalan bir miras iş hayatınızda süpriz bir zam yada uzun zamandır tahsil edemediğiniz bir alacağınızın süpriz bir şekilde ödenmesi aile bireylerini de ilgilendiren uzun zamandır elden çıkarmak için uğraştığınız bir mülkün satışı gibi. Bu dönemde tamamen işinize yönelmeli ve yakaladığınız finansal şansı akıllıca değerlendirmelisiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almalı ve ileriye dönük yatırı planları yaparak birikimlerinizi doğru bir şekilde değerlendirmek için araştırmalar yapmalısınız. Ay boyunca beklenmedik harcamalar evdeki hesabın çarşıya uymamasına neden olabilir. Sizin için neyin gerekli neyin gereksiz olduğunun bilincinde olduğunuz takdirde olası pek çok krizin önüne geçebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizin baskıcı ve ısrarlı bir şekilde sürdürdüğü kırıcı tavırlarını sıklıkla tekrar etmesi tahammül sınırlarınızı zorlayabilir ve anlık kararlarla evliliğinizi sonlandırma eğilimi içinde olabilirsiniz! Dikkatli olun. Konuşmadan ilişkiye bir şans vermeden birlikte neler yapabilirizi düşünmeden tek taraflı verilecek bir karar pişmanlıklara neden olabilir. Duygusal hayatınızda 17 Kasımda Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisine kadar kararlar almamalısınız. Yine bu dönemde arkadaşlarınızla ilişkileriniz önem kazanmakta arkadaşlarınız bencilce davranışlar sergileyebilir ve sizi yapmadığınız söylemediğiniz bir konu ile ilgili haksız bir şekilde suçlayabilirler. Bu dönemde geri planda kalın ve birinci önceliğiniz kendiniz sağlığınız ve aile hayatınız olsun… Bekar Terazi ler devam eden bir ilişki içindeyseniz acele kararlar vermemeli ufak meseleleri büyük sorunlar haline getirmeden birlikte olduğunuz insandan yüksek beklentiler içine girmemelisiniz. Anı yaşayın anda kalın ve hayatın akışına ayak uydurarak hareket edin….

AKREP 23 Ekim - 21 Kasım

Gökyüzü aşk ve iş hayatınızda yeni bir dönemin kapılarını aralıyor sizlere. 3 Kasımda burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması esaretten özgürlüğe giden uzun keyifli yeniliklerle dolu bir başlangıcın dönüm ve değişim noktasının müjdesi sizler için. Son 2 yıldır yaşadıklarınızı düşünün. Hedefler belirleyin yapmanız uzaklaşmanız yakınlaşıp sahip çıkmanız gerekenlerin farkına varın ve harekete geçin. İş hayatınızda sonlanmalar yaşayabilir çok daha iyi şartlarda yeni başlangıçlar ve fırsatlara erişebilirsiniz. Korkmayın değişim enerjisi sizleri girdap gibi içine çekerken direnmek yerine uyumlu olun ufak tefek zorluklarla karşılaşsanızda mücade edin yeteneklerinizi ortaya koyun ve başkalarına değil kendinize güvenerek hareket edin…Özel yaşamınızda evli Akrepler ilişkinizde fedakarlık eden sorumluluk alan taraf sürekli sizseniz ve buna rağmen eşiniz sizden şikayetçi ise fedakarlığın tek taraflı olamayacağını eş olmanın sorumluluğun bilincine varması gerektiğini ona açık bir şekilde anlatın. Anlamamakta ısrar ediyor ve sizi suçlamaya devam ediyorsa gerçekleri kabul edin ve sizi üzen kıran yoran sürekli olarak sorunlarla uğraştıran bu beraberliğe son noktayı koyun ve kendinize yeni planlar belirleyerek yola tek başına ama huzurlu bir şekilde devam etme kararı alın. Bekar ve ilişkisi devam eden Akrep’ler sizlerde bu dönemde ilişkinize resmiyet kazandırabilirsiniz. Özlemler geçmişle yapılan hesaplaşmalar kendi doğrularınızı bulabilmenin doğru seçimler yapabilmenin huzurunu taşıyacak yaşamınıza. Kalbinize AŞK varsa ve yaşam şartları sizi sevdiğiniz insanla bir araya gelme şansından alı koyduysa şartları iyileştirin iletişim kurun ön yargılarınızı söküp atın zihninizden reddedilmeyi kabul görmeme endişesini bırakın gitsin. Sözleriniz aşkınızın gücünü duygusunu yansıtsın sevdiğinize ve yaşam aşkla başka bir boyut kazansın sizler için…

YAY 22 Kasım - 21 Aralık

Farkındalığınızın olağanüstü yüksek olduğu kendinize ve çevrenize her zaman olduğunuzdan daha farklı ve anlayışlı davranacağınız bir ay karşılıyor sizleri. 3 Kasımda Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması ile yaşamınızda emek verdiğiniz iş aşk çocuk eş herşeyin olumlu yönde mükafatını almanızı sağlayacak. Adil olabilmenin yüreğinizdeki saflığı muhafaza edebilmenin mucizelerini deneyimleyeceğiniz çok özel zamanlar başlıyor… Ektiğinizi biçecek yaşattığınızı yaşayacak size yaşatılan olumlu yada olumsuz olaylara şahitlik edeceksiniz. Hassas gelişmeler ay boyunca etkili olacak sizler için. Ay’ın ilk 15 günü sağlığınıza önem vermeli strese bağlı sorunlar yaşamamak için sakin olmak için elinizden geleni yapmalısınız. İş hayatınızda ise var olan şartları muhafaza etmeli yeni bir oluşum ya da girişimin içine girmeden once neyi kazanıp neyi kaybedeceğinizi hesaplayarak kararlar almalısınız. Sorumluluk almaktan korkmayın emin olun kısa sure içinde mucizeler olmasa da ilerleyen zamanla birlikte yaptığınız hiç bir çabanın boşa gitmediğini göreceksiniz. Özel yaşamınızda da evli ve uzun süredir ilişkisi devam eden Yay’lar geçmişte yaşanan olaylar eşiniz ya da başkaları tarafından tekrar gündeme gelebilir. Fevri davranışlar ben haklıyım düşünce ile baskın davranmak ilişkinizde ciddi sorunlara neden olabilir duyarlı olun ve geçmişte yapılan hataların tekrar edilmesine izin vermeyin. 17 Kasımda Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi iş ve eğitim hayatınızda olumlu gelişmeler ve fırsatlar yakalamanızı sağlayacak. Burs alabilir size değer veren insanların el birliği ile finansal destek alabilirsiniz. Bekar Yay’lar sizlerde hiç bir şeyi ertelememeli ilk adımı daima ilgi duyduğunuz insandan beklememelisiniz. Zaman akıp gidiyor tutup durduramayacağınıza göre zamana ayak uydurun ve duygularınızı özgür bırakın. Aşk gideceği yolu bilir siz yeterki izin verin…

OĞLAK 22 Aralık - 19 Ocak

Demir parmaklıkların üzerinizden kalktığı yıllardır omuzlarınıza yüklenen ağırlıklardan kurtulduğunuz arınıp içsel dünyanıza yönelip kendinizi baştan aşağı yenileyeceğiniz güçlenip farkına varamadığınız güzelliklerin farkına varıp sahip çıkacağınız çok özel bir ay karşılıyor sizleri. 3 Kasımda Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması ile kişiliğinizi duygularınızı tam anlamı ile ortaya koyacak ve uzun süren başarısızlıklardan sonra başarıya doğru emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Evli Oğlaklar eşinizin sevgisi ve size olan inancı sizin ona adil yaklaşımınızla farklı bir boyuta taşınan ilişkiniz çok daha iyi bir hale gelecek ve her ikiniz içinde yaşamın her alanında fayda getirecek. Kendinize güvenin sevdiğiniz insana güvenin ve el ele verip yaşamınızı yeniden şekillendirmek için harekete geçin… Bu hayat sizin patron sizsiniz yüreğinizde Aşk ruhunuzda heyecan şekillendirsin bir çocuğun bitmez tükenmez enerjisi gibi hayatınızı. Bekar Oğlaklar sizlerde şanslı bir dönemdesiniz sosyal olmalı ve yenilikleri kabullenmelisiniz. Huzursuzluklar kuşkular daima ben haklıyım herşeyi ben bilirim hata yapmam yapmamalıyım baskıları kendinize yaptığınız haksızlıklar sizi size uzaklaştıran yoran kıran herşey ve gölgeler GÜNEŞ in parlak ışıkları arasında uçup gidiyor hayatınızdan… Gökyüzü kendinizle yaptığınız yüzleşmenin olumlu etkilerini iş ve özel yaşamınızda göreceğinizi müjdeliyor sizlere. İş hayatınızda yeni fikir ve önerilere açık olmalı kendinizi geliştirebileceğiniz hemen her fırsatı değerlendirmelisiniz. Mesleki becerinizi ortaya koyarak pek çok insanın dikkati çekebileceğiniz önemli bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Kimsenin etkisi altında kalmadan hemen kabul edip yeteneklerinizin hakkını vermelisiniz. Finansal anlamda rahatlamalar yeni bir ofis ya da taşınmayıda gündeminize alabilir. Değişim yenilik= kazanç…. 17 Kasımda Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile aile büyükleri ve akrabalarla ilgili konular yaşayabilir ve başkaları için yaşamamayı başkalarını sevebilmek sevilebilmek için öncelikle insanın kendisini sevmesi gerektiğinin önemini çok daha iyi anlayacağınız HAYAT DERSLER’ini deneyimleyebilirsiniz..

KOVA 20 Ocak - 18 Şubat

Gökyüzü ay boyunca başkalarına değil kendinize sezgilerinize güvenerek hareket etmenizin gerekliliğini vurgulamakta. 3 Kasımda Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması iş ve özel yaşamınızda aniden gelişen kontrol edemeyeceğiniz olaylarla karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Sakin olmalı ve akışa ayak uydurmalısınız. Karşı çıkışlar fevri davranışlar başkalarını savunmaya çalışmak taraf olmak zararlı çıkmanıza neden olacaktır. Bir anlık öfke yanlış aktarılan sözlere itibar etmeniz yaşamınızda çok özel bir yeri olan kişiyi kaybetmenize sebep olabilir. Sağ duyulu davranmalı ve duyduğunuz her şeyin gerçekliğini araştırmadan hareket etmemelisiniz. Tutulma enerjisi sürekli hayalini kurduğunuz fakat imkanlarınız el vermediği için gerçekleştiremediğiniz bir işi hiç beklemediğiniz bir şekilde karşınıza çıkarabilir ve bir anda kendinizi bambaşka bir çalışma ortamının içinde yer almış bulabilirsiniz. Tutulma enerjisi ile arkadaşlık ilişkileriniz farklı bir boyut kazanacak. Samimiyetten uzak çıkara dayalı ilişkiler çıkıp gidiyor hayatınızdan sizi gerçekten seven ve değer veren insanlar daha doğrusu kalması gerekenler kalacak hayatınızda siz yeterki akışa ayak uydurun ve gidenlere KAL demeyin! Özel yaşamınızda da evli Kova’lar eşinizin hatalarının farkına varması sizin onun hayatının vazgeçilmezi olduğunu kabullenmesi ile ilişkinizde ki sorunları birlikte aşabilir. Ortak kararlar alıp yerleşim değişikliği yapabilirsiniz. Bekar Kova’lar sizlerde iş ve eğitim hayatınıza önem vermeli bitmiş ilişkinizin kalp sızısını yaşarken yeni bir ilişkiye adım atmak için aceleci davranmamalısınız. 17 Kasımda Boğa burcunda yaşanacak Dolunay enerjisi süpriz bir karşılaşmaya ve kalbinizi ruhunuzu geçmişin kanayan yarasını AŞK’la iyileştirebilecek özel bir insanla yeni bir başlangıça vesile olabilir…

BALIK 19 Şubat - 20 Mart

Gökyüzü ayaklarınızın yere sağlam basması gereken bir ayda olduğunuzun vurgusunu yapmakta. Gökyüzünün sizlere mesajı: Sığ sularda yüzenler ENGİNLERE Açılamaz. Yaşamdan beklentilerinizi amacınızı sahip olduklarınızı ve sahip olmak istediklerinizi netleştirip gideceğiniz yolu belirleyip kararlar alıp uygulamaya geçmeniz gereken bir aydasınız. 3 Kasımda Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması finansal konularda rahatlamaları beraberinde getirecek uzun zamandır satmak için çabaladığınız mülk ya da taşınmazınız iyi bir fiyata alıcı bulabilir. İş değişikliği yapabilir uzun zamandır beklediğiniz işe kabul haberini bu süreçte alabilirsiniz. Başkalarının düşünce ve yönlendirmelerine takılıp kalmadan yanlızca kendi istek ve sezgilerinize güvenerek hareket edin. Rehberiniz sezgileriniz olsun. Olsun ki başarılı olun. Olsun ki kendiniz olun. Özel yaşamınızda da yeni bir insan tanıyabilir kısa sure içinde uzun yıllardır tanıyormuşçasına birbirinizi tamamlayabilir ve özel hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz. Tutulma enerjisi kendi içsel dönüşümünüzü gerçekleştirmeniz için büyük bir fırsat sizler için. Alışkanlıklarınız yaşam tarzınız köklü bir değişime uğrayabilir. Siz cesur ve istekli olabilirsiniz eğer. Yaşamınızı iyileştirmek kalitesini arttırmak tamamen sizin iradenizde, İnsan evrenin en akıllı ve donanımlı varlığı olduğuna göre, İnanın adım atın ve sabırla ilerleyin… 17 Kasımda Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi öğrenci Balıkların başarılı sınavlar geçireceğine işaret etmekte. Eğitim hayatınızda önemli bir atak gerçekleştirebilir bir anda eğitmenlerinizin dikkatlerini üzerinizde toplayarak istediğiniz zaman neler yapabileceğinizi herkese gösterebilir sizden yaşça büyük insanların takdirini kazanarak kendinizi daha da geliştirip başarınıza başarı katabilirsiniz. Evli Balık’lar ayın bu günlerinde eşinizle daha fazla ilgilenmeli ona yaşamınızın merkezinde olduğunu hissettirmelisiniz. Bunu yaptığınızda ondan beklentinizin çok üstünde yaklaşımlar görmek sizleri şaşırtmamalı sevgi emek sabır değer bilen bir insan tarafınan hiç bir zaman karşılıksız bırakılmaz…

Astrolog Şenay Yangel / ekolay
 

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
BALIK 19 Şubat - 20 Mart

Gökyüzü ayaklarınızın yere sağlam basması gereken bir ayda olduğunuzun vurgusunu yapmakta. Gökyüzünün sizlere mesajı: Sığ sularda yüzenler ENGİNLERE Açılamaz. Yaşamdan beklentilerinizi amacınızı sahip olduklarınızı ve sahip olmak istediklerinizi netleştirip gideceğiniz yolu belirleyip kararlar alıp uygulamaya geçmeniz gereken bir aydasınız. 3 Kasımda Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş tutulması finansal konularda rahatlamaları beraberinde getirecek uzun zamandır satmak için çabaladığınız mülk ya da taşınmazınız iyi bir fiyata alıcı bulabilir. İş değişikliği yapabilir uzun zamandır beklediğiniz işe kabul haberini bu süreçte alabilirsiniz. Başkalarının düşünce ve yönlendirmelerine takılıp kalmadan yanlızca kendi istek ve sezgilerinize güvenerek hareket edin. Rehberiniz sezgileriniz olsun. Olsun ki başarılı olun. Olsun ki kendiniz olun. Özel yaşamınızda da yeni bir insan tanıyabilir kısa sure içinde uzun yıllardır tanıyormuşçasına birbirinizi tamamlayabilir ve özel hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz. Tutulma enerjisi kendi içsel dönüşümünüzü gerçekleştirmeniz için büyük bir fırsat sizler için. Alışkanlıklarınız yaşam tarzınız köklü bir değişime uğrayabilir. Siz cesur ve istekli olabilirsiniz eğer. Yaşamınızı iyileştirmek kalitesini arttırmak tamamen sizin iradenizde, İnsan evrenin en akıllı ve donanımlı varlığı olduğuna göre, İnanın adım atın ve sabırla ilerleyin… 17 Kasımda Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi öğrenci Balıkların başarılı sınavlar geçireceğine işaret etmekte. Eğitim hayatınızda önemli bir atak gerçekleştirebilir bir anda eğitmenlerinizin dikkatlerini üzerinizde toplayarak istediğiniz zaman neler yapabileceğinizi herkese gösterebilir sizden yaşça büyük insanların takdirini kazanarak kendinizi daha da geliştirip başarınıza başarı katabilirsiniz. Evli Balık’lar ayın bu günlerinde eşinizle daha fazla ilgilenmeli ona yaşamınızın merkezinde olduğunu hissettirmelisiniz. Bunu yaptığınızda ondan beklentinizin çok üstünde yaklaşımlar görmek sizleri şaşırtmamalı sevgi emek sabır değer bilen bir insan tarafınan hiç bir zaman karşılıksız bırakılmaz…

Teşekkürler canım
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
KOÇ 21 Mart - 19 Nisan

Gökyüzü maddi konularda yaşanacak gelişmelerle rahatlamalara işaret etmekte. Hiç aklınızda yokken dostlarınız aracılığı ile mülk edinebilirsiniz. 3 Aralıkta Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi düşüncelerinizi netleştirecek ve sizler ağırlıklarınızdan sizi yoran enerjilerden uzaklaşabileceksiniz. Özellikle Yeni Ay günü meditasyon yapabilir ev yada iş yerinizi Ay ve Jüpiterle ilişkili olan Adaçayı yaprakları ile tütsüleyerek Yeni Ay enerjisinin olumlu yansımasını yaşam alanlarınıza doldurabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş yada sevgilinize olan kırgınlığınızı aşmak için gereken gücü kendinizde bulamayabilir iç dünyanıza yönelerek yaşadıklarınızı ve yaşattıklarınızı adil bir değerlendirmeye alabilirsiniz… 17 Aralıkta İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile kendinizi yeteneklerinizi beklentilerinizi rahatlıkla ifade edeceğiniz ortamlar yakalayabileceksiniz. Bu dönemde iş değişikliği düşünüyorsanız beklemede kalmalı yeni bir yatırım yada iş değişikliğine gitmemelisiniz. Dolunayı takip eden bir kaç gün içinde çalışma arkadaşlarınızla fikir ayrılıkları yaşayabilir isyankar bir tutum içine girebilir anlık kararlar verme eğiliminde olabilirsiniz DİKKATLİ olun. Ayın son günlerine doğru herşey yoluna girmeye başlayacak sabırlı olun. Özel yaşamınızda da eş yada sevgilinizle heyecanlı ve keyifli gelişmeler yaşayacaksınız.

Aralık şanslı günleriniz: 1 5 9 14 22 26 27

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 10 11 18 25 30


BOĞA 20 Nisan - 20 Mayıs

Gökyüzü 3 Aralıkta Yay burcuncunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile ruhsal ve bedensel olarak güçlendirecek yenileyecek sizleri… Bugün kendinize zaman ayırın tamami ile size özel bir zaman hayattan beklentilerinizi bembeyaz bir kağıda yazın ve denize bırakın tüm inancınız ve içtenliğinizle kendiniz sevdikleriniz ve insanlık için ruhunuzu zihninizi dinlendirin. Dua edin ruhunuzu okşayacak bir müzik dinleyin ama kesinlikle kendinizle baş başa olun.İş hayatınızda beklediğiniz haberler gelişmelerle ilgili stress yapmayın zafer daima inananlarındır. Siz yaptığınız işe inanın gerisi gelecektir. Özel yaşamınızda ise sizin hayatınızda ki istikrar ve olumlu etkiler eş yada sevgilinizede olumlu olarak yansıyacaktır….17 Aralıkta İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile iş hayatınızda süprizler beklenmedik gelirler elde edebilir. Büyük anlaşmaların süreklilik arz edecek kazançların altına imza edebilirsiniz. Ay’ın son günlerinde uzun seyahat ve yolculuklardan uzak durmanızda fayda var. Özellikle kendiniz direksiyon başına geçmeyin bir anlık dikkatsizlik olumsuzluklara neden olabilir. Uzun seyahat ve yolculukları bir sonraki aya ertelemeniz olası pek çok problemin önüne geçecektir…

Aralık şanslı günleriniz: 1 3 5 9 14 19 24 27

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 8 10 11 18 21 25 28

İKİZLER 21 Mayıs - 21 Haziran

Gökyüzü hafta boyunca duygusal hayatınızda yaşanacak olumlu gelişmeleri müjdeliyor sizlere 3 Aralıkta Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay enerjisi ilişkinizde aşkı sevgiyi bağlılığı güçlendirecek. Bekarsanız hayatınızı paylaşıp birlikte yaşlanacağınız o özel insanla tanışabilir, Devam eden bir ilişki içindeyseniz söz nişan gibi evliliğe giden yolda ilk adımı atabilirsiniz. Yeni Ay günü biraz toz misk alıp az miktarda suyla karıştırarak cennet bahçesini andıran o özel kokunun tüm evinizi ruhunuzu sarmasını sağlayabilir. Yaşam alanınızda ve kendinizde oluşan tüm negatif enerjilerden uzaklaşabilir. Yeni başlangıçlar yapmak için gereken gücü toplayabilirsiniz. Ne duruyorsunuz öyleyse hayat enerjisini doğru kullanmak için harekete geçin mücadele edin ve dileklerinizi gerçekleştirmek için mücadele edin… 17 Aralıkta burcunuzda gerçekleşecek Dolunayla birlikte son derece istikrarlı ve başarılı bir süreç başlıyor sizler için. Bu dönemde yaşamınızın her alanında çözüm odaklı hareket etmeli ve iş birliklerine açık olmalısınız. İşinizle ilgili ayrıntılara önem vermeli finansal olarak harcama ve ödemelerinizi kontrol etmelisiniz. Zamanında gerçekleşmeyen ödemeler vergi ssk gibi resmi konularda başkalarından kaynaklanan problemler yaşayabilirsiniz…

Aralık şanslı günleriniz: 5 6 7 11 15 26 28 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 3 4 10 18 20 25 27

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz

Gökyüzü ayın ilk 3 günü duygusal hayatınızda yaşanabilecek yanlış anlaşılmaların gerginliklere sebep olarak psikolojik olarak yorgun düşebileceğiniz konusunda uyarıyor sizleri. İlişkinizde çözüm odaklı davranın ve sürekli tekrar eden olumsuz alışkanlıklarınızdan uzaklaşarak yenilikçi davranın. Kendinizi yenilemeniz olumlu alışkanlıklar kazanmanız sadece özel yaşamınızda değil hayatınızın her noktasında sizlere fayda sağlayacaktır. 3 Aralıkta Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile iç dünyanıza yönelin bilinçaltınızda yatan sürekli rahatsızlık duyduğunuz kendinize itiraf etmekte zorlandığınız herşeyi tüm çıplaklığı ile ele alın… Kendi gerçeklerinizle yüzleştiğiniz an hayatınızda yeni bir sayfa açar karanlıktan aydınlığa yürüyebilirsiniz. Dua edin meditasyon yapın derin derin nefes alın ve dileklerde bulunun… 17 Aralıkta İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile devam eden bir ilişkiniz varsa resmileştirmek için karar almakta acele etmeyin.. 21 Aralıkta Venüsün geri hareketine başlaması ile özel yaşamınızda 3ncü şahısların etkisinde kalabilir sağlıklı kararlar alamayabilir pişmanlık duyacağınız mutsuz olup mutsuz edeceğiniz deneyimler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda ise şans sizden yana iş bulabilir kredi terfi başvurunuzla ilgili olumlu haberle alarak yeni başlangıçlar gerçekleştirebilirsiniz. Ay’ın son günleri dikkat etmeniz gereken en önemli konu yaşanabilecek ev kazaları… Evli Yengeçler sizlerde bu dönem içinde duygularınızı ifade etmekte zorlanabilir ve bunun stresi ile psikolojik rahatsızlıklarla karşı karşıya kalabilirsiniz…

Aralık şanslı günleriniz: 1 5 9 13 14 19 23 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 3 4 10 15 18 25 29

ASLAN 23 Temmuz - 22 Ağustos

Geçen ay’ın yorucu ve stresli günlerinden sonra yüzünüzü güldürecek gelişmelerle iş hayatınızda istikrarlı bir hafta karşılıyor sizleri. Zam terfi yada yeni bir pozisyon söz konusu olabilir. 3 Aralıkta Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi kendinize olan güveninizi arttıracak. Bu enerjiyi daha güçlü bir hale getirebilmek için bir adet beyaz mum alın ve Ay’ı görecek bir yerde yakın muma odaklanarak beyazın gücünü saflığını ruhunuzun derinliklerinde hissedin ve yanan mumla birlikte tüm olumsuz düşüncelerinizden uzaklaştığınızı hissedin dua edin ve ruhunuzu besleyin. Özel yaşamınızda ise uzun zaman sonra keyifli gelişmeler yaşayabilir eş yada sevgilinizin yoğun ve samimi davranışları karşısında şaşırabilirsiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Aslan’lar doğru yerde doğru zamanda sizin için doğru insanla karşılaşabileceğiniz bir haftadasınız davetleri karşılıksız bırakmayın… 17 Aralıkta İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile araç kullanırken dikkat gerektiren işlerle ilgilenirken her zamankinden daha özenli ve dikkatli davranın. Günlük hayatınızı fazlası ile etkileyecek zorluklar yaşanabilir! Dolunay enerjisi ve Venüs’ün 21 Aralıkta ‘’R’’ Geri hareketine başlaması ikili ilişkilerinizde ön planda olmadan tartışmalardan kaçınarak hareket etmeniz gerektiğine işaret etmekte. Bu dönemde iş hayatınızda beklentileriniz artarken isteklerinize ulaşmanız da bir hayli kolaylaşır. İşinize odaklanın ve sistemli bir çalışma içinde yer alarak şartlarınızı iyileştirmek için çaba gösterin…

Aralık şanslı günleriniz: 7 9 11 14 15 20 26

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 3 4 6 10 18 21 25 27 30

BAŞAK 23 Ağustos - 22 Eylül

Gökyüzü Ay’ın iki günü aile arasında yaşanabilecek tartışmaların başrol oyuncusu olmamanız için uyarıyor sizleri. Küçük bir konuyu büyütebilir pire için yorgan yakmaya kalkabilir ve sonunda üzen ama daha çok üzülen taraf siz olabilirsiniz dikkatli davranın. 3 Aralıkta Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile duygularınız dengelenir ve kendinizi daha huzurlu hissedersiniz. Yeni Ay Yeni başlangıçlarla ilişkilidir. Tohumları ekme zamanıdır. Sizlerde Yeni Ay günü ibadet dua ve meditasyon yapabilir Adaçayı yaprakları yakarak tüm negatif enerjiyi temizlemekle kendinize ödül verebilirsiniz. Ruhsal geçişleriniz dengelenir daha sağlıklı düşünerek hareket edebilirsiniz. İş hayatınızda gecikmeler iptaller yaşanabilir KORKMAYIN! Her şey sizin müdahaleniz olmadan yoluna girecektir…17 Aralıkta İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi kariyerinizle ilgili konularda etkili olacak. Elinizden geleni fazlası ile yapın eleştirileri yapıcı olarak değerlendirin ve önceliğiniz iş hayatınız olsun… 21 Aralıkta Güzellikler ve Aşkın gezegeni Venüs ‘’R’ Hareketine başlıyor duygusal konularda nahoş gelişmeler yanılgılar yaşanabilir bu ay özel hayatınızda belirsizlikler tartışmalar yaşanabilir dikkatli davranın ve olayları büyütmeden hareket edin. Beraberliği olmayan Başak’lar yeni bir ilişkiye başlamak için aceleci davranmayın…

Aralık şanslı günleriniz: 5 9 13 14 19 23 24 27

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 6 10 18 20 21 25 30

TERAZİ 23 Eylül - 22 Ekim

Bu hafta sezgilerinize güvenerek hareket ederseniz hayatınızın her alanında başarılı ve mutlu olabilirsiniz. 3 Aralıkta Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile kendinizi çok güçlü huzurlu ve hayata karşı cesur adımlarla ilerlemeye hazır hissedeceksiniz. Yeni Ay günü kendinize zaman ayırın ruh ve beden sağlığınızı daha iyi hale getirecek aktivitelerle ilgilenin. Dua meditasyon niyet istek ve yeni kararlar için en uygun zamanlardır Yeni Ay günleri. Aşk sevgi bereket tohumları ekin ve inançla büyütün yetiştirin…. Göreceksiniz ki ilerleyen günlerle birlikte kazanan siz olacaksınız… Hırsı öfkeyi geçmişin ağır yükünü ardınızda bırakın… Siz sevgiye saflığa huzura yönelin ve unutayın RÜZGAR EKEN FIRTINA BİÇER… 17 Aralıkta İkizler burcunda yaşanacak Dolunay enerjisi ile ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Yakınlarınız kardeşler eş yada sevgilinizle sorun yaşamak istemiyorsanız size söylenenleri doğru anladığınızdan emin olun. Dolunay enerjisi beklenmedik harcamaları da beraberinde getirebilir size. Ay ın son günlerinde ekonomik anlamda zorluklar yaşanabilir. Bu dönemde yatırım yapmak yeni bir şeyler almak uygun değildir. Yönetici Gezegeniniz Venüs ‘’R’’ hareketine başlıyor. Aşk hayatınızda ani bitişler söz konusu olabilir eş yada sevgilinizle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Bekar yada ilişkisi yeni başlayan Terazi’ler duygularıızdan emin olmadan kararlar vermemelisiniz…

Aralık şanslı günleriniz: 6 9 11 15 19 26 27

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 5 10 18 21 25 30

AKREP 23 Ekim - 21 Kasım

Gökyüzü geçen ay burcunuzda yaşanan Güneş tutulmasından sonra bu ayda yüzünüzü güldürmeye devam ediyor özünüze sadık kalarak değişiyor gelişiyor yeni başlangıçlara doğru emin adımlarla yol alıyorsunuz. 3 Aralıkta Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile finansal konularda rahatlayacak işinizle ilgili süpriz gelişmeler yaşayacaksınız. Yeni Ay da tüm ağırlıklarınızı geçmişle hesaplaşmayı isyanlarınızı ardınızda bırakın nefes teknikleri ile bedeninizi dua ve meditasyon ile ruhunuzu güçlendirin. Biri Beyaz biri Mavi birer mum yakın hayattan beklentilerinizi arzu ve isteklerinizi sınırlama olmadan bir kağıda yazın az bir adaçayı ile tütsü yakın ve dileklerinizi yazdığınız beyaz kağıdı denize bırakın. Bu hayat sizin ve bir kere geldiniz! Farkına varın ve hayatı daha geniş bir perspektiften ele alarak yaşamaya başlayın… 17 Aralıkta İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile gizli düşmanlıklarla karşılaşabilir, Gizli saklı pek çok şeyin kendiliğinden ortaya çıkması ile büyük bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz. Yine bu dönemde araç kullanırken dikkalti olun ve sporla ilgileniyorsanız sakatlanmalara dikkat edin kendinizi fazla yormaktan uzak durun. 21 Aralıkta Güzellikler ve Aşkın gezegeni Venüs ün ‘’R’’ geri hareketine başlıyor olması duygusal hayatınızda aile ve çevrenin baskısı ile karşılaşabileceğiniz yönünde uyarıyor sizleri. Duygusal konulara 3ncü şahısları karıştırmamalı ve başkalarının ilişkiniz üzerinde söz sahibi olmalarına izin vermemelisiniz. İlişkisi olmayan Akrep’ler bu dönemde karşısınıza çıkan insanlara karşı temkinli davranın ve yeni bir ilişkiye adım atmadan once 2 kez düşünün….

Aralık şanslı günleriniz: 1 5 9 12 14 19 23 24 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 10 18 20 21 25 31

YAY 22 Kasım - 21 Aralık

Gökyüzü yeniliklerle dolu bir haftayı müjdeliyor sizlere. 3 Aralıkta burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi maddi manevi güçlendiriyor sizleri. Kendiniz bir kumbara alın ve demir paralarla bolluk bereket istikrar ve başarıya niyet ederek kumbaranıza doldurun. Yeni Ay tohumlama zamanıdır. Sizde bolluğa berekete ilk tohumu atın bu zamanda. İş hayatınızda popülerliğiniz artıyor uzun zamandır görmezden gelinen emekleriniz fark ediliyor ve siz kariyer hayatınızda hızla ve doğru bir şekilde ilerlemeye başlıyorsunuz. Bu hafta olabildiğince sosyal olun yeni insanlar aşk hayatınızda süpriz ve keyifli gelişmeler yaşamanızı sağlayabilir. Evli Yay’lar eşinizin saygı ve sevgi dolu yaklaşımı ilişkinizi bambaşka bir seviyeye taşıyacak etkiye sahip… 17 Aralıkta İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi özel hayatınızla ilgili konularda etkili olacak yeni bir birlikteliğe adım atabilir, Devam eden ilişkinizde evliliğe giden ilk adımı atabilirsiniz. 21 Aralıkta Güzellikler ve Aşk’ın gezegeni Venüs’ün ‘’R’’ Hareketine başlayacak olması finansal konularda etkili olacak. Harcamalarınıza dikkat etmeli yatırımlardan borç alacak gibi konularda gereğinden fazla cömert davranmaktan uzak durmalısınız. Ay sonuna kadar kişisel güvenliğinizle ilgili konularda dikkatli olun ve araç kullanırken hız yapmaktan uzak durun…

Aralık şanslı günleriniz: 5 7 11 15 20 26 27

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 3 4 6 8 10 18 25

OĞLAK 22 Aralık - 19 Ocak

Gökyüzü haftanın ilk 2 günü öfke ile söyleyeceğiniz sözlerin yıkıcı etkileri ile karşı karşıya kalabileceğiniz yönünde uyarıyor sizleri. Daima siz haklı olamaz ya da her şeyi herkesten çok siz bilemezsiniz. 3 Aralıkta Yay burcunda gerçekleşecek Yeni ay enerjisi ile kendinize ruhunuzun derinliklerine karanlık ve aydınlık yönlerinize yönelin ve değerlendirmelerde bulunun. Ayı görecek bir konuma outrun mavi bir mum yakın ve Ay’ın enerjisinin ruhunuzu iyileştirmesine izin verin… Her insanın ruhunda yaşayan bir iyi bir kötü tarafı vardır. Ruhumuzda benliğimizde Bir Meleğimiz Bir de Şeytanımız! Öncelikle vermeniz gereken karar Meleğinizimi güçlendirecek Şeytanınıza teslim olup başta sizi sonra sevdiklerinizi yıkıp geçmesine izinmi vereceksiniz tercihte seçimde sizin! İş hayatınızda aktif ve girişimci davranmalı iş birlikleri ile var olan şartları iyileştirmek için çaba göstermelisiniz. Özel yaşamınızda da sürekli Ben Ben Ben diyerek karşınızdaki insanın düşüncelerini görmezden gelmemeli ilişkinize saygı duymuyorsanız birey olarak ona saygı duymanız gerektiğini hatırlayarak hareket etmelisiniz. 17 Aralıkta İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi sağlığınızla ilgili konularda etkili olabilir bu dönemde ruh ve beden sağlığınıza özen göstermeli ve öfke kontrolünü yapmayı başarmalısınız. Kariyer hayatınızda ise yükselen enerjiniz ve başkalarından gelecek olumlu teklifler söz konusu olabilir, Bu dönemde aktif ve girişimci davranın hızlı düşünüp hızlı kararlar almalı şans ayağınıza kadar gelmişken akıllıca değerlendirmeyi bilmelisiniz. 21 Aralıkta; Güzellikler ve Aşkın gezegeni Venüs’ün ‘’R’’ Hareketine başlaması ile duygusal hayatınızda ektiğinizi biçeceksiniz. Yaptıklarınızdan hoşnut değilseniz şu anda sergileyeceğiniz olumlu ve yapıcı tutumunuz olası pek çok sorunu aşmanıza yardımcı olabilir hayata aşka yeni bir sayfa açabililirsiniz…

Aralık şanslı günleriniz: 1 5 9 12 13 14 19 23 24 27

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 3 4 6 10 18 20 25 30 31

KOVA 20 Ocak - 18 Şubat

Bu haftanın enerjisi yüksek ve verimli sizler için. 3 Aralıkta Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi iş hayatınızda pek çok fırsatla karşılaşmanıza yardımcı olabilir. Yeni Ay enerjisini güçlendirmek için çiçek toprağı alın evinizin güneyine mavi yada yeşil bir saksıda çiçek tohumları ekin. Bu tohumlar hayatınızın zenginlikleri olsun…Yeni bir işe başlayabilir yaptığınzı işte ön plana çıkarak maddi manevi olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise geçmişte kalan olumsuz ilişkinizin karamsarlığını yüreğinizden ruhunuzdan söküp atarak yaşama sevincinizi yeniden kazandıracak özel bir insanı tanıyabilir kısa sure içinde yılllardır tanışıyormuşçasına onun yanında kendinizi huzurlu ve güvende hissederek sağlam temeller üzerine yeni bir birlikteliğe adım atabilirsiniz…17 Aralıkta İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile özel hayatınız fazlası ile önem kazanacak yeni insanlar tanıyacak birden fazla kişinin duygusal yaklaşımı ile karşılaşacaksınız. Ruhunuz AŞK’la okşanıyor, Seçimleriniz fazlası ile önem kazanmakta Sezgilerinizin sesine kulak verin seçimlerinizi bu doğrultuda yapın ve aşka yürüyün. İş hayatınızda da finansal anlamda kazançlı çıkacağınız iş birlikleri söz konusu. 21 Aralıkta Güzellikler ve Aşkın gezegeni Venüs’ün ‘’R’’ geri hareketine başlaması ile sarsıcı hayatınızı baştan aşağı değiştirebilecek ama olumlu ama olumsuz kontrol dışı gelişmeler yaşayabilirsiniz….Konsantrasyon problemi dikkat dağınıklığı sonrasında pişman olacağınız kelimelerin kontrolsüzce ağzınızdan dökülmesine sebep olabilir dikkatli davranın….

Aralık şanslı günleriniz: 1 6 7 9 11 15 16 26

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 3 4 8 10 18 21 25 30

BALIK 19 Şubat - 20 Mart

Gökyüzü haftanın ilk iki günü gizli kalmış bir konunun süpriz bir şekilde açığa çıkmasına sebep olabilir. Bu durum sizler için olumlu da olabilir olumsuz da her iki durumda da yaşanabilecek bu durum karşısında sakin ve duyarlı davranmalı yaşamın size sunduklarını değiştirmeye yönelmeden isyan etmeden vakur bir tavır içinde bulunmalısınız. 3 Aralıkta Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile iş hayatınızda hak ettiğiniz kazancı almaya başlayacaksınız. Sizin adınıza mücadele verecek insanlar size doğru ve dürüst olmanın dost sahibi olmanın önemini yeniden hatırlatacak. 3 nde gerçekleşecek Yeni Ay enerjisinin olumlu yansımasını birebir yaşamınıza çekmek için Ay’ı gören bir yerde beyaz bir mum yakın ve sadece odaklanın beyazın gücünü hissedin karanlıkları nasıl da aydınlattığını dağıttığını fark edin ve yaşamınızda sizi yoran üzen enerjinizi düşüren karanlıkları belirsizlikleri inançlarınızla ışık olup dağıtın… 17 Aralıkta İkizler burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile sevdiklerinizden süpriz hediyeler alabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız iyi davranışlarınızın mükafatını alacaksınız. İş hayatınızda gecikmeler son anda yaşanan iptaller söz konusu olabilir bu gelişmeler karşısında sakin kalmalı ve akışa ayak uydurmalısınız. 21 Aralıkta Venüs ‘’R’’ hareketine başlıyor ve özel yaşamınızda etkili oluyor. Geçmişte kalan bir ilişki uzun zaman sonra tekrar gündeminize gelebilir bu dönemde ilişkiye tekrar başlamak daha büyük hayal kırıklıklarına neden olabilir… DİKKATLİ davranın. Yine bu dönemde adım atacağınız yeni bir ilişki söz konusu olabilir ilişkiniz size özel olmalı hiç kimse özel hayatınız hakkında paylaşımlarda bulunmamalısınız…

Aralık şanslı günleriniz: 1 5 9 12 13 14 19 23 27 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 3 4 6 8 10 18 20 21 25 30

ekolay


 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.661
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
İKİZLER 21 Mayıs - 21 Haziran

Gökyüzü hafta boyunca duygusal hayatınızda yaşanacak olumlu gelişmeleri müjdeliyor sizlere 3 Aralıkta Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay enerjisi ilişkinizde aşkı sevgiyi bağlılığı güçlendirecek. Bekarsanız hayatınızı paylaşıp birlikte yaşlanacağınız o özel insanla tanışabilir, Devam eden bir ilişki içindeyseniz söz nişan gibi evliliğe giden yolda ilk adımı atabilirsiniz. Yeni Ay günü biraz toz misk alıp az miktarda suyla karıştırarak cennet bahçesini andıran o özel kokunun tüm evinizi ruhunuzu sarmasını sağlayabilir. Yaşam alanınızda ve kendinizde oluşan tüm negatif enerjilerden uzaklaşabilir. Yeni başlangıçlar yapmak için gereken gücü toplayabilirsiniz. Ne duruyorsunuz öyleyse hayat enerjisini doğru kullanmak için harekete geçin mücadele edin ve dileklerinizi gerçekleştirmek için mücadele edin… 17 Aralıkta burcunuzda gerçekleşecek Dolunayla birlikte son derece istikrarlı ve başarılı bir süreç başlıyor sizler için. Bu dönemde yaşamınızın her alanında çözüm odaklı hareket etmeli ve iş birliklerine açık olmalısınız. İşinizle ilgili ayrıntılara önem vermeli finansal olarak harcama ve ödemelerinizi kontrol etmelisiniz. Zamanında gerçekleşmeyen ödemeler vergi ssk gibi resmi konularda başkalarından kaynaklanan problemler yaşayabilirsiniz…

Aralık şanslı günleriniz: 5 6 7 11 15 26 28 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 3 4 10 18 20 25 27

tesekkürler bacımda :D Devam eden bir ilişki içindeyseniz söz nişan gibi evliliğe giden yolda ilk adımı atabilirsiniz. bu ne kadar dogru bilemedim :hihi:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst