Aydınlık gözler için makyaj tüyosu

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Aydınlık gözler için makyaj tüyosu

İyi bir makyajın püf noktası kusursuz ten makyajı ve tabii ki göz makyajında gizlidir.

attachment.php



Yorgunluk, uykusuzluk ya da cilt yaşınızın büyük olması makyajınızı olumsuz yönde etkiler.Aydınlık bir yüze sahip olmak isteyen herkes bu minik makyaj tüyosuyla çok daha iyi görünecek, şüphesiz. İşte size aydınlık gözlere nasıl ulaşmanız gerektiğiyle ilgili basit bir yöntem...


Göz makyajında aydınlatıcı ve kapatıcı kullanımı

Göz makyajının vazgeçilmezi tabii ki kapatıcılar ve aydınlatıcılardır. Kapatıcı ve aydınlatıcılardan en iyi sonucu almak için cilt bakımınızı ihmal etmeyin.


Aydınlık gözler için makyaj tüyosu

Göz kreminizi sürdükten sonra cildinizin emmesini bekleyin ve daha sonra göz altı base'ı kullanın.Bu hem kapatıcının daha yoğun ve aydınlık durmasını sağlar, hem de göz altlarınıza mükemmel bir aydınlık verir.


Aydınlık gözler için makyaj tüyosu

Base kullandıktan sonra kapatıcıları fırça yardımı ile uygulayın. Böylece tüm göz altınıza eşit miktarda dağıtmış olursunuz. Ayrıca göz altı kapatıcınızı uygularken kabiliyetinize güveniyorsanız parmak uçlarınızı da kullanabilirsiniz. Parmak uçlarınızla göz altınıza minik minik dokunarak kapatıcıyı iyice yedirin.


Aydınlık gözler için makyaj tüyosu

Daha sonra aydınlatıcı kullanın. Bu aydınlatıcıyı göz pınarlarınıza elmacık kemiklerinize doğru olan kısıma rahatça uygulayabilirsiniz. Ayrıca aydınlatıcıları yüzünüzde ön plana çıkartmak istediğiniz yerlere de sürebilirsiniz. Elmacık kemikleri, burun, göz altlarına hafif dokunuşlarla rötüş yapabilirsiniz.



kadin&kadin

 

Ekli dosyalar

  • aydinlik_gozler_icin_makyaj_tuyosu_1.jpg
    aydinlik_gozler_icin_makyaj_tuyosu_1.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 41

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst