Astroloji EL Kitabı
Daimi Üye
Astrolojide Ay Düğümleri (Kuzey Ay Düğümü ve Güney Ay Düğümü), ruhsal yolculuğumuzun pusulası gibidir. Güney Ay Düğümü, geçmişten getirdiğimiz alışkanlıkları, konfor alanımızı ve önceki hayat deneyimlerimizi temsil ederken; Kuzey Ay Düğümü, bu yaşamda öğrenmemiz gereken dersleri, gelişim yönümüzü ve ruhumuzun olgunlaşmak için seçtiği yolu gösterir.
Evler, hayatın farklı alanlarını simgelediği için Ay Düğümleri’nin düştüğü ev, kişinin hangi yaşam sahnesinde sınavlar yaşayacağını ve nerede dönüşüm geçireceğini işaret eder.
Bu ev bilgilerini, merhum Jan Spiller’ın değerli notlarından esinlenerek, özgün bir şekilde hazırladım. Onun ışık tutan bilgeliğine teşekkür ediyor, yolumuzu aydınlattığı için Allah’tan rahmet diliyoruz.
Evlerde Genel Etkiler
1. Ev: Kendi kimliğini bulmak, bağımsızlık geliştirmek.
2. Ev: Maddi güvenlik, öz değer, üretkenlik.
3. Ev: İletişim becerileri, yakın çevre, öğrenme.
4. Ev: Aile, kökler, duygusal güvenlik.
5. Ev: Yaratıcılık, aşk, kendini ifade etme.
6. Ev: Çalışma disiplini, sağlık, hizmet.
7. Ev: İlişkiler, ortaklıklar, denge kurma.
8. Ev: Derin dönüşüm, krizler, paylaşımlar.
9. Ev: İnançlar, eğitim, uzak yolculuklar.
10. Ev: Kariyer, toplum önünde rol, sorumluluk.
11. Ev: Topluluk, arkadaşlık, idealler.
12. Ev: Ruhsal derinlik, bilinçaltı, teslimiyet.
Ay Düğümleri’nin evlerdeki konumu, ruhun “nereden geldiğini” ve “nereye gitmesi gerektiğini” gösterir. Güney Ay Düğümü, kişinin geçmişte ustalaştığı alanı; Kuzey Ay Düğümü ise henüz gelişmesi gereken yönü anlatır. Bu yolculuk, zaman zaman zorlayıcı olabilir ama her adımda ruhu olgunlaştırır ve kişinin yaşamına daha derin bir anlam katar.
Evler, hayatın farklı alanlarını simgelediği için Ay Düğümleri’nin düştüğü ev, kişinin hangi yaşam sahnesinde sınavlar yaşayacağını ve nerede dönüşüm geçireceğini işaret eder.
Bu ev bilgilerini, merhum Jan Spiller’ın değerli notlarından esinlenerek, özgün bir şekilde hazırladım. Onun ışık tutan bilgeliğine teşekkür ediyor, yolumuzu aydınlattığı için Allah’tan rahmet diliyoruz.
Evlerde Genel Etkiler
1. Ev: Kendi kimliğini bulmak, bağımsızlık geliştirmek.
2. Ev: Maddi güvenlik, öz değer, üretkenlik.
3. Ev: İletişim becerileri, yakın çevre, öğrenme.
4. Ev: Aile, kökler, duygusal güvenlik.
5. Ev: Yaratıcılık, aşk, kendini ifade etme.
6. Ev: Çalışma disiplini, sağlık, hizmet.
7. Ev: İlişkiler, ortaklıklar, denge kurma.
8. Ev: Derin dönüşüm, krizler, paylaşımlar.
9. Ev: İnançlar, eğitim, uzak yolculuklar.
10. Ev: Kariyer, toplum önünde rol, sorumluluk.
11. Ev: Topluluk, arkadaşlık, idealler.
12. Ev: Ruhsal derinlik, bilinçaltı, teslimiyet.
Ay Düğümleri’nin evlerdeki konumu, ruhun “nereden geldiğini” ve “nereye gitmesi gerektiğini” gösterir. Güney Ay Düğümü, kişinin geçmişte ustalaştığı alanı; Kuzey Ay Düğümü ise henüz gelişmesi gereken yönü anlatır. Bu yolculuk, zaman zaman zorlayıcı olabilir ama her adımda ruhu olgunlaştırır ve kişinin yaşamına daha derin bir anlam katar.