Avşar'ın Modacısından 'Mezuniyet' Tüyoları

Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
8.210
Tepki
8.216
Puan
113
Konum
istanbul
fft2mm628142.jpg


Hülya Avşar'ın da modacısı olan Gülen Yalçın da mezuniyet balolarında giyilebilecek, birbirinden şık ve ışıltılı kıyafetler tasarlıyor. Mezuniyet gecesinde genç kızlar, göz alıcı sadeliği keşfediyor.

Türkiye’de “Swarovski Elements” etiketini kullanan tek moda tasarımcısı olan Gülen Yalçın, özel olarak hazırladığı mezuniyet kıyafetleri ile abartıdan uzak ve etkileyici bir şıklık sunuyor. Mezuniyet gecesi için hazırlanmış kıyafetler arasında özellikle, Swarovski taşlarla detaylandırılmış mini elbiseler, kendine güvenen ve özgür kızların tercihi olacağa benziyor. Tamamı el işçiliğiyle üretilen kıyafetlerde canlı renkler ön plana çıkıyor.

Hülya Avşar’ın show programı ve sahne kıyafetlerini de tasarlayan ünlü tasarımcı, ilk kez topuklu ayakkabı giyecek olan genç kızların rahat modelleri tercih etmesinden yana olduğunu belirtiyor. Adım atamayan bir genç kız, ne kadar güzel giyinirse giyinsin hoş bir görüntü vermeyeceğini sözlerine ekleyen Yalçın, genç kızların, yaşlarına uygun tasarımlar giymeleri gerektiğini vurguluyor.

Mezuniyet koleksiyonunda, birbirinden şık straplez ve mini elbiselere ağırlık veren Yalçın, tasarımlarının genç kızların kişiliğini ortaya çıkaracağını belirtiyor.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst