Avrupa Yakası'nı özlüyor musunuz?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Avrupa Yakası'nı özlüyor musunuz?

2009 yılında ekrana veda eden dizinin yeniden çekilmesi isteniyor

597001_detay.jpg

2004-2009 yılları arasında yayınlandığı dönemde, Türk televizyonlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan 'Avrupa Yakası'nın, bir reklamda yeniden canlandırılması, dizinin takipçilerini çok sevindirdi.

Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı dizinin reklam filmi; Engin Günaydın'ın oynadığı 'Burhan Altıntop'u, Birsel'in hayat verdiği 'Aslı'yı ve Sarp Apak'ın canlandırdığı 'Tanrıverdi' karakterini yeniden bir araya getirdi. Büyük beğeni toplayan bu reklam, sanal alemde heyecan yarattı. Sabah'ın haberine göre bazı izleyiciler 'Avrupa Yakası'nın yeniden ekrana geldiğini sandı. Görüntülerin sadece reklamdan ibaret olduğunu anlayan 'Avrupa Yakası' tutkunları, internetteki forumlarda morallerinin çok bozulduğunu, dizinin yeniden başlamasını çok istediklerini dile getirdi.

'Avrupa Yakası' fanatikleri YouTube'da duygu ve düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:
"Tek kelimeyle müthiş! 'Avrupa Yakası'nı çok özledim. İçimdeki hasret öyle büyük ki; televizyonda ilk gördüğümde ağlayacaktım neredeyse... Ne olur Gülse Birsel yazmaya devam etsin.
'Avrupa Yakası' bu eziyeti bize çektirme! Lütfen geri dön..."
"Dizi yeniden başlamalı..."
"Özlemiştim çok güzel oldu bu... Hiç değilse 'Avrupa Yakası'nı reklamlarda izleriz..."
"Burhan performansından birşey kaybetmemiş. Adam sanki evde arkadaşıyla konuşuyor."

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
geçen günreklamda gördüm üçünü.
avrupa yakasından bir enstantane sunmuşlar. özlemişim dedim diziyi. olsa iyi olurdu tekrar...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Bu zamanlarda da eski dizileri yeniden çekme adeti çıktı. İlk başlarda izliyordum, sonradan izlememeye başladım. :dertli:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
69.021
Ben şahsen özlüyorum :eek:
Ama yalan dünyayıda seviyorum bence yalan dünya azda olsa avrupa yakasını özlettirmiyor :findik:

EmetliEmine

Daimi Üye
Tepki
325
Insallah cekilir,cok severek izliyordum.Birde ailenle diger kanallara zaplamadan rahatca izliyebilecegimiz bir diziydi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar