Avokado Form

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
Avokado Form

Kim derdi ki bir gün hem kilo vereceksiniz hem cildiniz güzelleşecek hem de kalça, göbek, basen bölgelerinizdeki biriken yağlardan kurtulacaksınız.

Avokado-FORM Tabletleri ile bu mucizeye sizde tanık olacaksınız. Pek çok kişi yazın hâlâ istediği formda olamamaktan şikâyetçi. Zayıflamış olanlar da istediği yerlerden (göbek, bel, basen) incelememekten yakınıyor. Sizlere 3 haftada, özellikle göbek-bel bölgesinden incelmeyi de sağlayacak özel bir kapsül sunuyoruz. 21. günün sonunda inceldiğinizi göreceksiniz.

Avokado kapsülleri içersindeki Triptofan vücutta serotonin oluşmasında ve hücrelere taşınmasında önemli bir görev alır. Serotonin de iştah hissini azaltır. Özellikle avokado kapsülü içeriğindeki etken maddelerle iştah kapatma konusunda serotonin hormonunu tetikler ve açlık hissini bastırır.Serotonin hormonu tetiklendiğinde mutluluk hormonunuzda tetiklenir ve her gün kendinizi Paket paket çikolata yemiş gibi hissedersiniz.

Avokado: Avokado orijin olarak Meksika bitkisidir. Aztekler, üç özgün cinsinden Meksika’da yetişenine erkek yumurtalığı anlamına gelen ahuacatl demişler. Avokado’nun en çok bilmemiz gereken özelliğinden biri yüzde 30 civarında yağ ile bol miktarda protein içermesi. Böylelikle zengin bir besleyici ve enerji kaynağı.

Avokado kapsüller; Lif, A, C, E vitamini ve bazı B vitaminleri açısından oldukça zengindir. Ayrıca potasyum yüklüdür. Potasyum eksikliği depresyona ve yorgunluğa yol açar.. Kalp için yararlı olan avokado aynı zamanda cildi de besler. Uzmanlar avokadoyu cildin kırışıksız olmasında önemli rol oynayan kolajen’in üretimini sağlayan bir depo olarak değerlendiriyorlar.

İçeriğinde ki bol miktarda ki E vitamini hücrelerinizi dışarıdan gelebilecek zararlara karşı koruyan bir antioksidandır.

E vitamini, kötü kolesterolün (LDL) arter duvarlarına bağlanmasını önler, kalp krizi riskini azaltır. E vitamini ayrıca, kanı incelterek pıhtılaşma olmasını engeller.

Avokado karışım, içindeki bitkilerle, vücuttaki fazla suyu atıcı (diüretik) etkisinin yanı sıra bazı bölgelerdeki ısrarlı yağların da erimesine yardımcı oluyor. Düzenli kullanan kişilerde kısa süre içinde vücudun sindirim sisteminde rahatlamaya yol açmakta ve vücudun yakma mekanizmasını hızlandırıcı bir etki yapmaktadır.Buna bağlı olarak bayanların önemli sorunlarından biri olan selülit i de önemli oranda azaltıcı etki göstermektedir.

Yan Etkileri

Avokado form kullanmanın faydaları geçmişte olduğundan çok daha önemlidir. Avokado tabletleri, kilo kaybında etkili olacak şekilde zenginleştirilmiştir.

Besin Değerleri

167 kalori: 2,1 gr. protein; 6,3 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; 26,3 gr. yag: 3 gr. lif: 42 mgr. fosfor; 10 mgr. kalsiyum; 0,6 mgr. demir; 4 mgr. sodyum; 604 mgr. potasyum; 45 mgr. magnezyum; 290 IU A vitamini: 0,11 mgr. B1 vitamini; 0,2 mgr. B2 vitamini; 1,6 mgr. B3 vitamini; 0,42 mgr. B6 vitamini; 56.7 mgr. folik asit: 14 mgr. C vitamini ve 1,2 mgr. E vitamini.
(100 gr. taze avokado baz alınarak hazırlanmıştır.)

Avokado : Kolesterolü düşürücü etkiye sahiptir. Hücre koruyucudur antioksidant özelliğe sahiptir.E vitamini açısından zengindir. Potasyum ve B-6 diğer ihtiva edicileridir. Kolajen deposu olarak da ünlüdür. Kolajen cildin pürüzsün olmasında önemli rol oynar. Bunlara ek olarak depresyon engelleyici özelliğe sahiptir.

Hibisküs : Kabızlığa karşı etkilidir. Göğüs yumuşatıcı olarak da kullanılmaktadır.

Biberiye : Bağırsak uyarıcı ve idrar söktürücüdür. Kan dolaşımını hızlandırarak yağ yakımın da etkin rol oynar.

Rezene : Rezene midedeki gazı giderici, süt çoğaltıcı ve yatıştırıcı olarak kullanılır.

Kullanım Şekli

1 kutu 50 kapsüldür. Bir adet sabah kahvaltısından önce, bir adet akşam yemeklerinden önce günde iki kez öğünlerden yaklaşık 15 dakika önce en az iki bardak su ile kullanınız. Düzenli olarak 12 saat aralık vermeye özen gösteriniz.

Tarım Bakanlığı onayı bulunmayan, üretim-son kullanma tarihi üzerinde yazmayan, plastik şişede teslim edilen ürünleri teslim almayınız.

Önemli Not : Tarım ve Köy işleri Bakanlığı' nın 25.09.2006 tarih ve G34 -1543 - 00034-3 sayılı izni ile Türk Gıda Kodeksi' ne uygun olarak üretilmiştir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst