Atv yeni sezonda da bomba gibi

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.383
848705325563.jpg

Atv yeni sezonda da bomba gibi

Yeni sezon için tüm hazırlıklarını yapan atv kanalı iddialı dizileri, farklı yarışma programları ile izleyiciyi yine ekrana kilitleyerek zirvedeki yerini koruyacak

Geçen sezon seyirciyi ekrana kilitleyen dizileri, yarışma programları ve birbirinden iddialı özel yapımları ile Türk televizyon izleyicisinin zirveye oturttuğu atv yeni sezonda daha dinamik, daha atak ve cesur projerle yine gönüllere taht kuracak. Artık dizi izlemenin bir numaralı adresi olarak gösterilen atv 2011-2012 sezonunda iki bomba diziyi görücüye çıkaracak.

KAHKAHA TUFANI SÜRECEK
Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, dünya edebiyatının mihenk taşlarından Cengiz Aymatov'un 'Kırmızı Eşarp' adlı romanından uyarlanan Al Yazmalım önümüzdeki izleyici ile buluşacak. Aşk ile kendisine aşkın bile veremediği emek arasında kalan bir kadının , kalbi sonsuza kadar kırık dahi kalsa, emeği, güveni, bambaşka bir hayatı seçişinin öyküsünü anlatan dizinin başrollerini Barış Falay, Özga Özpirinçi ve Seçkin Özdemir paylaşıyor. Yeni sezonda dizi fırtınası bir başka iddialı yapım 'Bir Günah Gibi' ile devam edecek. Çok yakında ilk bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin çekimlerine tarihi Pera Palace Oteli'nde başlandı. 1940'larda İstanbul'da yaşayan orta halli bir ailenin aldıkları kararla kaderlerini belirledikleri tutku dolu dramını konu alan dizide başrolleri Burak Hakkı, Özge Borak, Hande Soral ve Serkan Altunorak paylaşıyor. atv'de halen yayınlanan 'Reis' ve 'Seni Bana Yazmışlar' dizileri seyirciye duygu dolu anlar yaşatmaya devam edecekken 'İstanbul'un Altınları', 'Yahşi Cazibe' ve 'Aşağı Yukarı Yemişliler' isimli komedi dizileri de kahkaha tufanını sürdürecek.

849084077987.jpg

Spor kıyafetlerle tanıtım filmi çekildi

atvyeni sezonda liderlik serüveni için izleyicisine bir önceki yoldan daha fazlasını vaat ediyor. Kanal yetkilileri atv'nin daha cesur, daha atak, daha tutkulu, daha heyecanlı ve daha komik projelerle reyting yarışında daha iddialı olduğunu söylüyor. atv yeni sezon tanıtım filmi için ekran yüzlerini Maslak Darüşşafaka Life Gym'de bir araya getirerek beş gün boyunca farklı bir konsept üzerine çalıştı. Her karakterine farklı bir spor yaptırdı. Ve sonunda her tür spora uygun, Rocky filminin ölümsüz şarkısı "Eye Of The Tiger"ı kullandı. oldukça neşeli geçen çekimlere televizyon kanalının dizi oyuncuları, deneyimli sunucuları ve program yapımcıları katıldı.

Sabah

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
ben bunların içinden hiçbirini izlemeyi düşünmüyorum.bitek yahşi cazibeyi izliyordum yine izlerim.ben bu sezon star ve kanal d de olucam sanırım-ciko-ciko-ciko

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Ben Atv de sadece İstanbul'un Altınlarını ve Kim milyoner olmak ister isimli yarışmasını izliyorum diğerlerini izliyeceğimi sanmıyorum:panter::panter:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar