Atlas Dergisi'nden gezginler için 150 uygulama

Çilekli Sakız

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Katılım
1 Şubat 2009
Mesajlar
4.185
Tepki
5.840
Puan
113
Yaş
33
Konum
İzmir/ Tokat
Atlas dergisi, Ağustos sayısını teknolojiyi kullanmayı seven gezginlere yönelik hazırladı. Dergi, bütün okurlarına “Gezginler İçin iPhone, iPad, Android Uygulamaları” eki veriyor.

spacer.gif

Bu özel kitap, mobil cihazlara yüklenen ve yolculuklarınızı kolaylaştırıp zenginleştiren toplam 150 uygulamaya yer veriyor. Ulaşım ve konaklama bilgileri, haritalar, hava durumu, eğlence, iletişim, rehber bilgileri ve daha birçok başlıktaki uygulamalar tatillerde en yakın yol arkadaşlarınız olacak.

Ayrıca, derginin bu ayki kapak konusu “Kentsel Dönüş” ise dev emlak yatırımlarının coğrafya, geleneksel mimari ve sosyal doku üzerindeki etkilerini inceliyor; rezidans ve AVM inşaatlarında dünyada ilk sırlarda yer alan İstanbul’a mercek tutuyor.

Anadolu’nun ortasında kadim bir geleneği yaşatan Koçgiri aşiretine konuk olan Atlas bunun yanında “Yeryüzüne Umut: Gezi” başlığında Gezi Parkı protestolarının ruhuna kulak vermeyi sürdürüyor.

Türkiye’nin milli parkları, doğanın anlaşılması ve korunmasında engin bir birikime sahip yerli toplulukları, Artvin’in Yusufeli ilçesi de Atlas’ın konuları arasında.

20956817.jpg
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst