Atkuyruğunu kullanmanın en trendy 9 yolu

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.535
Puan
113
Konum
İstanbul
pony292-0206_292.jpg


Atkuyruğunu kullanmanın en trendy 9 yolu

Uzun saçlı kadınların en çok kullandığı saç modeli herhalde atkuyruğu olsa gerek. Kim istemez ki 5 dakikada sadece bir lastik toka yardımıyla harika görünmeyi? Bu haberimizde size bunun sırrını veriyoruz...

Retro
Siz de Penelope Cruz gibi içinizdeki pin-up kızını ortaya çıkarın ve atkuyruğunuzu sıradanlıktan uzaklaştırıp, vintage bir görünüm kazandırın. Cruz, kuyruğunun uçlarını kıvırarak daha kısa ve dolgun görünmesini sağlamış. Kaküllerinin asimetrik uçları ise oldukça sofistike bir görünüm sağlamış.

Önerimiz
Bu saç modelini denemek için en ideali uzun saçlar. Saç uçlarınızı içe doğru kıvırın ve saçınızı çok yukarıdan olmamak kaydıyla toplayın. Saçınızın bozulup kaymaması için tel toka kullanabilirsiniz.

062311_Amy_400.jpg


Pürüzsüz
Amy Adams, düz saçların her zaman başınıza yapışmış gibi görünmesi gerekmediğini kanıtlıyor. Bu saç modeli aynı zamanda hem sofistike, hem de seksi görünüyor. Bazen basit bir atkuyruğu, en iyi elbisenizi bile kusursuz bir şekilde tamamlayan bir modeldir.

Önerimiz
Bu modeli kullanırken kısa saçlarınızın asi bir şekilde elektriklenmesini istemezsiniz. O yüzden saçlarınızı iyice fırçalayın, ya da fönleyin. Saçlarınızı çok yukarıdan toplamayın ve çok sıkmamaya gayret gösterin. Biliyoruz çekik gözler hoşunuza gidiyor ama, doğal haliniz çok daha güzel olacaktır.
062311_Blake_400.jpg


Karışık
Blake Lively’nin bu saç modelini tekrar ve tekrar kullanmasının iyi bir nedeni var. Bu saç modeli saçınıza hiç özenmemişsiniz, toplayıp çıkmışsınız gibi görünüyor ama yine de çok seksi. Üstelik günlük elbiselerle olduğu gibi, gece elbiseleri ve abiyelerle de çok iyi duruyor. Eğer hazırlanmak için zamanınız azsa, düzleştiricinizle saçınızın birkaç yerini kıvırın ve toplayın.

Önerimiz
Saçlarınızın yağlı olmamasına özen gösterin ve üst kısım çok düzgün olmayacak şekilde tarayın. Saçlarınızı orta yükseklikte, hafif gevşek olarak toplayın. Daha sonra kuyruğunuzdan ikiye ayırıp hafifçe çekerek saçlarınızı sıkın. Böylece dağınık ama seksi bir görünüme sahip olacaksınız.

062311_Carrie_400.jpg


Yandan
Saçınızı yandan toplayın derken 80’lerin modasına yine yeni yeniden geri gidin demiyoruz. Onun yerine daha modern bir versiyon deneyin. Saçlarınızı Carrie Underwood gibi geniş dalgalar halinde yana doğru çekin ve bolca toplayın.

Önerimiz
Yüzünüzü saçlarınızla çerçevelemeyi ihmal etmeyin. Saçlarını aldığınız yere doğru alnınızdan geçirerek, uzun kaküller gibi çekin. Diğer tarafta da biraz saç bırakmayı unutmayın!

062311_Jamie_Lynn_400.jpg


Örülmüş
Kuyruğunuzun ucuna küçük bir örgü eklemek, atkuyruğu modelini ilginç hale getirmenin iyi yollarından biridir. Jamie Lynn Sigler da yandan ördüğü atkuyruğuyla oldukça güzel görünüyor.

Önerimiz
Saçınızı bir omzunuzun üzerine alın ve bol bir şekilde örün. Sıkı örerseniz hareket ederken saçınızda bir sopa varmış gibi görünebilir.

062311_Jessica_400.jpg


Düşük
Dümdüz, güçlü görünen ortadan ayrılmış saçlar ve ensede toplanmış bir atkuyruğu. Basit ama ektili bir saç modeli, Jessica Alba’da da çok zarif durmuş.

Önerimiz
Saçınızın volümsüz ve güçsüz görünmemesi için, sağ, sol ve arka olmak üzere üç parçaya ayırın ve öyle toplayın. Saçınız daha kabarık görünecektir, bu da dizi basit görünmekten kurtarır.

062311_Kim_400.jpg


Kabarık
Eskiden dolma dediğimiz saç modellerini hatırlıyor musunuz? Bu da biraz onları andırıyor. Kim Kardashian’ın saç stilisti Roy Sceppy, atkuyruğu modelinin bazen kadınları çok sert gösterebildiğini ve bu yüzden saçları kabartarak daha yumuşak bir görünüm verdiklerini söylüyor.

Önerimiz
Saçınız kuruysa bir sorun yok, ama yeni yıkandıysa biraz şekillendirici krem sürün ve iyice kurutun. Saçınızın ön kısmını düzgünce tarayın ve başınızın arka kısmına doğru bol bir şekilde getirip, tel tokalarla sıkıca tutturun. Kalan saçlarınızı ise atkuyruğu şeklinde gevşek olarak toplayın. Saçınızın ön tarafının uzun kısımlarını saç lastiğinizin üzerine dolayın.

062311_Nicole_400.jpg


Yüksek
Amigo kız görünümlü yüksek atkuyruğu modelindense, Nicole Kidman saçlarını daha dağınık bir şekilde toplamayı tercih etmiş. Güzel oyuncu yanlardan çıkardığı saçları ve kakülleriyle genç bir görünüme kavuşmuş.

Önerimiz
Saçlarınızı yukarıdan toplamak isterseniz, çene kemiğinizin hizasını takip edin, yüz hatlarınızın sert görünmemesi için ise, yanlardan birkaç tutam saç ayırabilirsiniz.

062311_Sienna_400.jpg


Salaş
Sienna Miller’ın atkuyruğu, salaş görünümü ile oldukça modern görünüyor. Özellikle bohem bir tarzınız varsa, bu saç sizin için biçilmiş kaftan. Bu saçı spora giderken de, gece dışarı çıkarken de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Önerimiz
Saçlarınızın kafanıza yapışmasını istemiyor musunuz? O zaman saç diplerinize daha kabarık durmadı için biraz sprey sıkın ve saçlarını hafifçe geriye doğru çekin. Bu işlemi yapmadan önce saçınızı tutamlar halinde ayırıp, elinizde döndürerek spreylerseniz, bu etkiyi kolaylıkla yakalayabilirsiniz.
ekolay
 

enise_

Daimi Üye
Katılım
9 Mayıs 2011
Mesajlar
2.128
Tepki
1.923
Puan
113
Konum
Bursa
teşekkürler canım bende toplayamıyorum henüz tam:lilav:
boncuğum senn saçların upuzun değilmiydi yaaaa :dertli:
 
G

guzelcem

Misafir
Çok şükürler olsun ALLAHIMA saçlarım sağlıklı büyüdü şu an topluyorum saçlarımıekim ayında alanyada çok kısa kesdirmişdim 10 aydan beri saçlarım büyüdü ayrıca at kuyruğu çok yakışıyor yüzüme emeğine sağlık tatlım...
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst