Athena'nın en "PİS" albümü...

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Ülkemizde birçok ilke imza atmış, büyük bir dinleyici kitlesine sahip Gökhan ile Hakan Özoğuz'un oluşturduğu ATHENA'nın, 2006 tarihli EP'si "İT"ten sonraki 8.stüdyo albümleri yayımlanıyor. 7 Mayıs Cuma günü Pasaj Müzik etiketiyle raflarda yerini alacak albümün adı: PİS

29icee.jpg


Üstünde durarak ve irdeleyerek değil tamamiyle içlerinden geldiği gibi yazdıkları 12 şarkıdan oluşan albüm, Londra'da ki çalışma döneminde ortaya çıktı. 2 aşamalı hazırlık dönemi sonucunda oluşan şarkılar, verilen kısa bir aranın ardından son şeklini aldı.

ATHENA ska, punk ve garage etkilerinin yansıtıldığı bu albümün tüm aranjelerini Alp Ersönmez ile birlikte yaptı. Alp Ersönmez'in bas gitarlarını çaldığı albümün davullarında ise Volkan Öktem imzası var. Londra'da Soundmasters Stüdyoları'nda masteringi yapılan albümün prodüktörlüğünü, Jamiroquai'ın "Emergency on Planet Earth" ve "Return of the Space Cowboy" albümlerini hazırlayan Mike Nielsen yaptı.

İT'ten sonra Hakan'ın askere gitmesi ve Gökhan'ın Londra'ya yerleşmesiyle ilk kez ayrı kalan ikili, bu ayrılık sonrası tekrar biraraya gelmesiyle oluşturdukları fikir ve duygu bütünlüğünden çıkan PİS'i, kariyerlerinin en önemli albümü olarak nitelendiriyorlar.

Albümün ilk video klibi "Serseri Mayın" şarkısına Bertan Başaran yönetmenliğinde çekildi. 10 Mayıs'ta Edirne'den başlayıp tüm ülke çapında devam edecek, 12 konserlik üniversite turnesi için ATHENA, bu yaz Vodafone ile anlaştı.

Alıntıdır!
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Athena'ya yakışır bir isim olmuş:dil:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst