Asyalı ve Kızılderili kadınların Göğüs Büyütme Sırları

rabia007

Yeni Üye
Katılım
9 Eylül 2014
Mesajlar
2
Tepki
0
Puan
1
Konum
Antalya
gogus_olcusu_yasam_kalitesini_etkiliyor_mu_3.jpg
Göğüs büyütmek için yapılan araştırmaların başlangıcı, yüzlerce yıl önce yaşamış Asyalı ve Kızılderili kadınlara dayanmaktadır. Asyalı ve Kızılderili kadınlar genetik yapıları gereği ağırlıklı olarak küçük göğüslüdürler ve Mucize göğüs büyütme sırlarını araştırmışlardır. Günümüz modern kadınının kendine güven, güzel gözükmek, dikkat çekmek ve sağlıklı gözükmek gibi hedefler için göğüslerini büyütme ihtiyacı benzer sebeplerden dolayı geçmişte de istenmekteydi. Laboratuvarlarda oluşturulmuş doğal olmayan ilaçlar ya da silikon gibi tekniklerin olmadığı dönemlerde doğal göğüs büyütme teknikleri Asyalı ve Kızılderili kadınlar tarafından araştırılmıştır.
kızılderili kadınların mucize göğüs büyütme sırlarıDoğal olmayan göğüs büyütücü kremler ve göğüs büyütme ameliyatların yan etkilerinden yakınan insanların artması nedeniyle, eskiden kullanılan yöntemler tekrar gündeme gelmiş ve başarı ile uygulanmaktadır. Özellikle kimyasal maddelerin ağırlıklı olarak kullanıldığı haplara çok dikkat etmek gerekiyor. Günümüzde birçok markanın isimleri bile kullanılarak hiç çekinmeden sahte ilaçlar üretilip farklı patenler altında piyasaya sürülebiliyor. Bu nedenle ilaç kullanımında son derece dikkatli olmak gerekir. Doktorunuza ya da bir uzman hekime danışmadan böyle bir ilaç tedavisine başlamamanız önerilmektedir.

Kızılderili Kadınlar göğüslerini büyütmek için nasıl bir yöntem izlemişler?

Kızılderili kadınlar tarafından göğüslerini büyütmek için kullanılan teknik ve yöntemler aynı topluluklarca başka hastalıkların tedavisinde de kullanılmıştır. Bu tür yöntemlerin yaygın olarak kullanıldığı bu kabilelerde aşağıda örnekleri verilen durumlarda başarılı çözümler üretilmiştir.

  • İdrar sorunları
  • Emzirme sorunları
  • İştah sorunları
  • Miden sorunları
  • Öksürük ve Soğuk algınlığı
  • Yaralanmalar
  • Kısırlık ve ürüme sorunları
  • Ve tabi küçük göğüsler


Özellikle son satırda yazılana dikkat etmek gerekiyor. Çünkü “Asyalı ve Kızılderili kadınların mucize göğüs büyütme sırları” bu kabilelerin geliştirdikleri yöntemlerde gizli. Modern laboratuvarların yaptığı araştırmalar sonucu göğüslerin büyümesi için belirli şartların oluşması gerekir.

  • Hormonların dengelenmesi (Ostrogen artmalı, testosteron azalmalı)
  • Büyüme hormonunun tetiklenmesi
  • Prolaktini arttırmak

Kızılderili ve Asyalı kadınlar ise göğüs büyütme yöntemini hormon dengesi olarak ele almasalar da bu dengeyi sağlamış ve başarılı olmuşlardır. Peki bu nasıl başardılar? Küçük göğüslü olmaktan nasıl kurtuldular?

Mucize Göğüs Büyütme Sırları e-kitap


Mucize göğüs büyütme sırları isimli e-kitap’ta Asyalı ve Kızılderili kadınların kullandıkları yöntemlerle beraber günümüz modern yöntemlerine de yer verilmiş. Göğüslerin doğal büyüme süreci anlatılmış. Büyüme durduktan sonra tekrar nasıl ivme kazandırılabileceği detayları ile verilmiş. Hormon dengesinin sağlanması, büyüme hormonunun tetiklenmesi, egzersizler, günlük programlar, Asyalı ve Kızılderili kadınların yüzyıllar önce kullandıkları mucize göğüs büyütme yöntemlerinin anlatıldığı kitapta 6 aylık ve 1 yıllık programlara yer verilmiş. Mucize Göğüs Büyütme Sırları e-kitabını incelemek için BURAYA TIKLAYIN
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst