Asya Medicana Hospital - Neslihan ŞEKER

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Pendik bölgesine ilk yerleştiğimde hastahane ve doktor konusunda çok acemilik yaşadım.Bölge bana yabancı idi ve her hastahanenin Kadın doğum bölümünü gezdim diyebilirim.Ama içime sinen evet bu doktor benim için gerçekten iyi bir doktor diyebileceğim kimse olmadı:gitme:
Hamileliğimin 6.ayında o zamanlar Nenehatun Hospital olarak bildiğimiz şimdiki adı ile Asya Medicana hast.önünden geçerken eşim ile haydi birde bu hastahaye bakalım dedim.
Gittim ve gişedeki kızlardan ve hastahanenin bilgi servisinden Kadın Doğumdaki doktorların isimlerini ve kaç yıllık doktorluk yaptıklarının bilgisini alırken Neslihan Şeker hanımın ismi hemen beni resmen kendine çekti.
Hemen kaydımı yaptırdım ve hemen muayene olmak ve Neslihan hnm ile tanışmak için sıraya girdim.
Tanıştığımda gülen yüzü,samimi tavırları ve bilgi,deneyimleri çok hoşuma gitti.Gebelik döneminde olan hastasına çok özverili ve çok mütevazi içinde davranıyor ve hastasını resmen motive ediyordu.
Doğumumu 21 Mayıs olarak düşündük ve ona göre hazırlık yaptık ancak oğlum 2 gün önce gece geldiği için doğumumda olamadı ama ertesi gün beni odam da ziyaret etti.
O yüzden şimdi yine gözüm kapalı Neslihan Şeker diyorum.
Pendik bölgesinde oturup,doktor tavsiyesi isteyen arkadaşlarım için bence bulunulmaz bir doktor.
Not:Neslihan hnm'ın hastası belki çok olabilir,yada gittiğinizde çok bekliyor olabilrisiniz ama odasından içeriye girdiğiniz an o tüm stresi resmen sizden alıyor-ayse
 

anneyimben

Daimi Üye
Katılım
9 Eylül 2008
Mesajlar
628
Tepki
598
Puan
93
Konum
istanbul
evet danos dr secımı ınanılmaz onemlı :)
yahu benım drumda super bı hatundu..
ınanırmısın kadını ozluyorum ..esıme dıyorumkı doktorumuzu ozledım zıyarete gıdelıımmı hehehe..her ay gıtmeye alıstım dıyom :D:D:D:Dhastanenın onunden gecerkn uzuluyom zor gunlerımız aklıma gelıyo..ama rabbıme sukurler olsunkı yavrumun yuzune bakınca cook sukurr edıyorum rabbıme ......Cok sukurler olsun ALLAHım yavrumunu bana sağsalım kavusturdugun ıcın...:)
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst