Aslı Enver Saç Rengi ve Modeli.

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.685
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
00.jpg


Aslı Enver Saç Rengi ve Modeli.

Bazı oyuncular vardır izlediğinizde bir gülüşüyle içinizi ısıtıp, sempatikliği ile öne çıkıp içinizi eritir. Saç rengine, modeline her şeyine hayran kalırsınız. Oynadığı ilk diziden beri Türkiye’nin en güzel çilli bayanlarından olan İstanbullu Gelin Süreyya’dan bahsediyoruz yani nam-ı diğer Aslı Enver.

Aslı Enver’in daha önceki yıllarda daha doğal görünen kendi doğal saç rengi olan Açık kumral saç rengini 2019 yılında daha ışıltılı ve dore ( Altın ) renklerinde kullandığını görüyoruz.

Aslı Enver’in oynadığı Dizide Sürreyya Karakteri ile canlandırdığı saç rengi

6.jpg


2019 Yılında Aslı Enver’in saç renginin çok hoş bir kahverengi olduğunu görüyoruz. Neva Color’un 7.65 Saç rengi bu saç tonuna yakın. Altın Parıltı dediği saçlarda dore yani altın rengi ışıltıların olduğu anlamına geliyor. Ancak Evde bu saç rengini elde etmek için en az iki saç boyasını karıştırmanızı öneriyorum.

Saçlarınız açık kahverengi ise %40 9.3 Açık Altın sarısı + %60 7.65 Altın Parıltılı Kahverengi ve 30’luk oksidanı karıştırabilirsiniz.

Sadece 9.3’ü kullanırsanız karamele yakın bir saç rengi elde edersiniz.

0.jpg


Aslı Enver genç yaşlarda dizi sektörüne atılıp, oynadığı ilk diziden beri güzelliğini konuşturan, son zamanlarda oyuncu kariyerinde büyük başarı sağlayan oyunculardan birtanesi.Sempatik tavrıyla, doğal güzelliğiyle ve saç modelleri ile dikkat çeken başarılı oyuncu, güzelliğini nelere borçlu? Bakalım neymiş Aslı Enver saç modelleri ve Aslı Enver saç rengi;

1.jpg


2.jpg


Aslı Enver Saç rengi


Saçlarının rengini nadir değiştiren güzel oyuncuyu en başından bu yana küllü kumral, ışıltılı veya sarı küllü kumral ile tanıdık. Aslı Enver’in şuanki saç rengi yoğun bir şekilde tercih ettiği küllü kumraldır. Farklı renkleri denemeyi tercih etmeyen oyuncu, saç rengi olarak genellikle Küllü sarı ve küllü kumralı tercih ediyor.


Küllü Kumral Saç Boya Markaları ve Numaraları
–Loreal Excellence 6.1 koyu küllü kumral saç boyası ( Fiyatı : 16.52 TL )

-Natural Colors 7C orta küllü kumral saç boyası ( Fiyatı : 15.90 TL)

-Loreal Excellence 7.1 küllü kumral saç boyası ( Fiyatı : 16.40 TL )

–Koleston Set 7.1 küllü kumral saç boyası (Fiyatı : 12.04 TL )

-Garnier Color Naturals 7/1 küllü kumral saç boyası (Fiyatı : 6.85 TL )

-Palette Deluxe 7-1 küllü kumral saç boyasu (Fiyatı : 10.16 TL)

-Palette Deluxe 8-01 açık küllü kumral saç boyası ( Fiyatı : 11.20 TL)


Aslı Enver’in En Güzel Saç Rengi

bana sorarsanız Aslı enver’in daha önceki seneler’de en çok kullandığı ve gerçekten kendisine çok yakışan saç rengi budur. Bu saç rengi Bakır ve kahverengi’nin bir karışımı olup soğan kabuğu ile kahverengi saç boyalarının karışımından elde edilmektedir.



Aslı Enver Saç Modelleri

Aslı Enver saç modeli denince akla gelen doğal saç modelleri olmalıdır. Aslı Enver kullandığı kahkül ve perçemler ile dikkat çeken ve kahkülü çok iyi taşıyabilen bir oyuncudur. Kavak Yelleri Mine karakteriylede saç modeli kahkülle başlamıştır. Ardından perçemli saç modelleri kullanıp, yaşı büyüdükçe kısa saça dönmüştür. Kahkül kullanmadığı dönemlerde, öndeki kısa saçlarını toplayıp yüzünü açığa çıkaran saç modelleri tercih etmiştir.Kahküllü saçlar kendisine her daim yakışıyor diyoruz ve kahküllü uzun saçlardan vazgeçmesin diyoruz.Siz ne dersiniz?

4.jpg


5.jpg
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst