Aslan Burcuna Göre Diyet

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
İyi yaşamın kralı, güzel lokantalarda yemek yemek sizin için gözde davranış tarzlarınızdan biridir. Bol yemek ve kaliteli bir şarap, genç ve güçlü bir midede sindirimi bir parça kolaylaştıracaktır ve iyi bir dolaşım sağlayacaktır. Aslan’ın biyolojik saatinin tik takları, orantılı yeme ve üzerindeki fazla yağları atma zamanının geldiğini hatırlatacaktır. Kral Aslan, güzel vücuduyla övünür ve onun için aşırı derecede dikkat eder.

Sağlıklı bir diyet için, muazzam bir disiplin ve azim gösterir. Aslan kalp, atardamarlar, sırt ve belkemiğini temsil eder. Vücudunuz için gerekli madde magnezyum fosfattır. Kan dolaşımınızın düzenli olması için, kalbi zorlayan besinleri azaltmalı ve demirce zengin olanlarını seçmelisiniz; sığır, kuzu ve kümes hayvanları eti, karaciğer, çiğ yumurta sarısı, kereviz, elma, incir, şeftali, limon ve badem sizin için idealdir.

Şimdi sağlığınızı korumak için yemek porsiyonlarınız üzerinde biraz daha yoğunlaşın. Çok değil sadece porsiyonlarınızı %50 azaltın. Bir lokma ondan ve bir lokma diğerinden, sonuçta bunların toplamı yüzlerce %50 yapacak ve gerçekten büyük bir miktar oluşturacaktır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
0au8ez5.gif
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst