Aslan Burcu Erkeği

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
aslan1.jpg

ASLAN ERKEĞİ (23 Temmuz-23 Ağustos)

Kimdir?
Yazın en sıcak günlerinde doğan Aslan erkeğinin amacı başkalarının, etrafında dönen "gezegenlerin"güneşi olmaktır. Yani bir erkek için Aslan olarak doğmak kolay kaldırılacak bir şey değildir. Güzellik ve başarı onun için zorunludur. Ama herşeye rağmen bir erkek olarak kalmaya devam eder. Bu yüzden de gerçek bir Aslan yoksunluklarla yaşar.

Nasıl yaşar?
Bir yıldız gibi. Hayatı, rolünü kendisinin oynadığı bir tiyatro sahnesi, başarılı bir piyes gibidir. Işıltı, zevk, lüks, para dolu bir hayat hayal eder. Etrafında kaynayan dünyadan yararlanmak ve bu dünyaya bir iz bırakmak ister. Toplumsal sınıfları bir bir tırmanmak onun işidir. Rekabet ve güç onu heyecanlandırır. En güçlü, en iyi olmak ve gözünüzü kamaştırmak ister.

Nasıl sever?
Sizi korur, rahatlatır ve bolluk içinde yaşatır. Kadınları, prestij eşyası olan kadınını sever. Tabi ki finansal, zihinsel ve cinsel planda ona hükmetmek kaydıyla. Bağımlı olması ve sizden daha az kazanması söz konusu olamaz. Kendiyle ilgili kaygıları yüzünden yüzde yüz sevemez, sürekli olarak beğenilmek ister. Unutmayın, o Güneş'in ta kendisidir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst