Aşkların En Güzeli (Tv8)

Ev Kedisi

Daimi Üye
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
1.016
Tepki
1.224
Puan
113
Yaş
39
Konum
istanbul
Güneş Ailesi arkalarında henüz bilinmeyen büyük bir sır bırakarak Adana'dan Ankara'ya göç etmiştir. Aile reisinin babası Mansur'un ölen abisinin ünlü bir modacı olan sosyetik karısı bunlara oturmak için ev vererek yardım etmiştir.
Güneş Ailesi 4 çocukludur. Yusuf, Fahriye, Zeyno ve Aliş kardeşler. Bir de hayırsız denilebilecek içgüveysi bir damat: Fahriye'nin kocası Cemil. Mansur ve Leman ailenin anne babasıdır.

Diğer taraftan Şule ölen eşinden büyük bir miras kalan genç ve güzel bir duldur. Şule'nin hayatta ablasından başka kimsesi yoktur. Ablasını çok sever ve yanından ayırmaz. Hatta eniştesi ve ablası ile aynı evde yani kendi villasında yaşamaktadırlar.
Şule ölürse büyük serveti tek yakını olan ablasına geçecektir. Sinsi ve kötü yürekli eniştesi Selçuk bunu görür. Şule'yi ya öldürecek yada piyonu olan biriyle evlendirecektir. Bu amaçla temiz yüzlü ama uyanığın biri olan Ekrem'i bulur. Ekrem zor da olsa Şule'ye yaklaşmaya ve onun güvenini kazanmayı başarmıştır hatta evlenmek üzeredirler.
Düğüne birkac gün kala bir olay patlak verir. Ekrem'in haksız yere işten çıkardığı zavallı bir adam cinnet geçirerek villayı basar nerde o ekrem falan derken Şule karşısına çıkar.
 
OP
Ev Kedisi

Ev Kedisi

Daimi Üye
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
1.016
Tepki
1.224
Puan
113
Yaş
39
Konum
istanbul
Saldırgan Şule'yi silahıyla rehin alır. Bu arada güvenlikçi olarak iş başvurusu yapmak üzere villada olan bıçkın karakterimiz Yusuf ve kaypak eniştesi Cemil olayı görürler. Cemil "yahu bize ne" falan dese de bıçkın ve mert delikanlı Yusuf saldırganın arkasından dolanarak onu etkisiz hale getirir. Şule'yi kurtarır. Bu olaydaki cesareti üzerine güvenlik şefi olarak Şule tarafından işe alınır.
Ekrem Yusuf'u kıskanır ve ona takar. Başka iş yani hammallik yaptirmaya çalışır ve zıtlaşırlar. Şule Yusuf haklı der.onu güvenlik şefi olarak işe ben aldım der.
Bu arada Ekrem'in kabahatleri büyüktür. Düğün organizasyonu için gelen mini etekli hatunla kırıştırırken Yusuf onu görür. Hatta yeni döşediği güvenlik kameralarında da tespit eder. Bunu Şule Hanıma gambazlayamayacak kadar mert biri olduğundan işten çıkmaya karar verir. Şule Hanım bunlara sebepsiz yere işten mi çıkılır, ekrem sizi kötülerken haklıymış, der. Cemil Eniştesi dayanamayıp söyler. "bu adam neden işten ayrılıyor biliyormusun der. Nişanlınız sizi aldatiyor, der. Şule bunlara inanmaz bunları gönderir ama içine kurt düşer
 
OP
Ev Kedisi

Ev Kedisi

Daimi Üye
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
1.016
Tepki
1.224
Puan
113
Yaş
39
Konum
istanbul
Bu arada Şule'nin gelinliğini diktirmek için anlastiği modacı Yusuf'un yengesidir. Zümrüt yengesinin yanında çalışan yardımcısı Müjgan, Yusuf'un büyük aşkıdır. Temiz ve seviyeli bir ilişkileri vardır. Evlilik hayalleri kurarlar ama henüz ailelerine açılamamışlardır. Evleri yanyana olduğu için aynı zamanda komşudurlar. Henüz onların birbirlerini abi-kardeş gibi gördüklerini zannetmektedir aileleri. Müjgan'ın zaten bir tek dedesi vardır. Dede torun yaşıyorlar. Müjgan'ın dedesi Yusuf'un babası Mansur beyle eski dostmuş. Aile dostuymuşlar.
Müjgan çok iyi yurekli masum bir kız. Modacı yamaklığı yapıp kenara para atiyor evlilik hayalleri için. Yusuf'u çok seviyor. Onu hatirladıkça dalıp gidiyor. İç çekiyor. Yusuf'un iyi bir iş bulmasını diliyor ama onun başını ne olaylara sardırdığından haberi yok.
 
OP
Ev Kedisi

Ev Kedisi

Daimi Üye
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
1.016
Tepki
1.224
Puan
113
Yaş
39
Konum
istanbul
Şule nişanlısı ve eniştesini takibe alınca bunların gizli gizli fısırdaştığını anlar. Kulak misafiri olur ve eniştesinin Ekrem'e "Şule'yi nikah masasina ne yap ne et oturt. Bu evlilik olmazsa onu öldürmekten çekinmem mirasına konmak için" dediğini duyar. Yusufla eniştesini çagırtıp Ekrem'in onu aldattiği görüntüleri de izleyince yıkılır. Ben nasıl bir yalan hayatın içindeyim, der. Beni öldürecekler diye korkuya kapılır. Yusuf'a "sen güvenilir bir insansın. Ancak sana güvenebilirim. Benimle evlen, yalandan bir evlilik yapalım. Kurtar beni" der.
Yusuf tabiki kabul etmez. Çeker çıkar.
Ama bu arada kaypak eniştesi Cemil şeytana uyup Şule Hanım'ın odasindaki kasadan pahalı bir mücevheri çalar. Çünkü tefecilere borcu vardir. Zor durumdadir. Fakat hırsızlık yaptığı sırada kameralar çekmiştir. Şule de bu görüntüleri görünce "şimdi benimle evlenmeye mecbursun Yusuf" der.
Niyeti bunu kullanarak Yusuf'u ikna etmektir.
 
OP
Ev Kedisi

Ev Kedisi

Daimi Üye
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
1.016
Tepki
1.224
Puan
113
Yaş
39
Konum
istanbul
Şule Yusuf'u kendisiyle evlenmesi için ikna etme amacıyla birkaç kez karşısına çıkar. Her seferinde reddedilince polise gider ve müceverinin çalındığını ve eski çalışanı Cemil'den şüphelendiğini söyler ama kesin delili olan görüntüleri söylemez. Cemil'i ifade vermeye aldıklarında karakolun önünde Yusuf'un karşısına çıkar ve elinde görüntüler olduğunu ve kendisiyle evlenmezse polise vereceğini söyler. Aslında Yusuf eniştesini çok sevmese ve cezasını çekmesini istese de tam o aralar Fahriye ablasının yıllardır hasretle beklediği hamilelik haberini alması, riskli bi hamilelik gecirmesi ve bitanecik kocası Cemil'i yanında istemesi yüzünden vicdanı acır. Bir yandan da babasının "büyükşehirde ailemizi birarada tutacak olan sensin. Bu aile ne olursa olsun dağilmamalı" şeklindeki sorumluluk yüklemesi yüzünden bu tehdit karşısında kapana kısılmış gibidir. Bir yandan sevdiceği Müjgan'ı düşünmektedir.
En son ablası kocasinin iki gün gözaltında kalmasından üzüntüye kapılıp kanama geçirince ve Yusuf'a "bana kocamı getir Yusuf" diye yalvarinca Şule'nin teklifini bir şartla kabul eder. Bu evlilik gizli olup kısa sürecek ve Yusuf'un ailesinin hiçbir şeyden haberi olmadan bitecektir.
 
OP
Ev Kedisi

Ev Kedisi

Daimi Üye
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
1.016
Tepki
1.224
Puan
113
Yaş
39
Konum
istanbul
Bu arada bahsetmemiz gereken bir konu da Güneş ailesinin diğer kızı yani bekar ve güzel olanı olan Zeyno'nun durumu.
Zeyno da müjganla arkadaş, onun gibi temiz bir kız. Tasarımları vardır, dikişten anlar. Ankaraya ilk yerleştiklerinde perdeciye giderken caddeden karşiya gecerken araba çarpma tehlikesi geçirir. Genç ve yakışıklı avukat Fırat tesadüfen ordan geçerken onu kurtarir. Beraber caddenin kenarına düşerler. Fırat başını kaldırıma çarpar. Kanadı diye beraber taksiye atlayip hastaneye giderler. Orada dikiş atilirken Zeyno Fırat'ın elini tutar. Minnettarlığından yakın davranır. Birbirlerinden ilk etkilenmeler olur. Zeynonun ailesi de hastaneye gelir. Fırat'a "kızımızın hayatını kurtardın" diyerek tesekkur ederler.
Fırat'ın yalnız yaşadığını öğrenen Zeyno ertesi gün ona teşekkür amaciyla yemek götürür. Kardeşi minik Alişle Fıratın evine giderler. Fırat ayağimin üzerine de basamiyorum diye yalan söyler yaninda çok kalsin diye. Kız ona yemek koyar. Kardeşi Aliş Fırat'ın playstation oyunlarina dalar. Bunlar sohbet ederler. Hatta Zeyno antika piyanoyu görür çalıyormusunuz, der. Fırat piyanonun başına geçip çalmaya başlar. Zeyno şaşırır bu anı ve bu romantik melodiyi rüyalarinda görmüştür.
Sonra Fırat ona da biraz çalmayı gösterir. Yanyana oturup romantizm yaşarlar.

Bu güzel ilişkinin de bir pürüzü vardır. Fırat'ın uzatmalı ve saplantili sevgilisi Selin, Zümrüt Yenge'nin kızıdır.
Fırat için hayatından fedakarlik yapıp yurtdışında yaşamaktan vazgecip yurda dönmüştür. Bunu Firat'a sürekli hatırlatır. Fırat'ın ondan kurtulması zor olacaktir.

Selin ve Zeyno amcakızı oldukları halde aynı adamdan hoşlaniyorlar ve henüz bilmiyorlar.
Henüz düşmanliklari başlamadı.
Selin amcamlar yemeğe davet etti sen de gel, dedi Fırat'a. Artik iliskimiz resmiyete dökülsun dedi
Firat gelmedi.
Ama ertesi gün Firat'a anlatirken amcamların hayati farki. Küçük dünyaları var.
Amcamin kizi çok sevimlidir severim ama bir süre sonra konuşacak ortak noktamız kalmiyor sıkıyor falan dedi.

Oysa Firat'ın Zeyno ile daha çok ortak noktası var. Misal Selin motora binmesinden nefret ediyor. Sat şu motoru falan diyor. En son sattırdı.
Zeyno Fırat'ın motorunu sattığını duyunca üzüldü. "sen çok seviyordun"dedi.
 
OP
Ev Kedisi

Ev Kedisi

Daimi Üye
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
1.016
Tepki
1.224
Puan
113
Yaş
39
Konum
istanbul
Ailenin içgüveyi Cemil Enişteleri aile içinde bir yandan yüzsüz bir yandan gurur yapiyo görünen, kısa yoldan para kazanmacı bir tiptir. Aile reisi Mansur Bey arada espriyle karışık laf sokar;bir işe yaramazsın diye.
Neyse bu aileye oturmalari için ev veren zengince akrabalari Zümrüt, bunlara sermaye vereyim de iş de kurun, teklifiyle geldiğinde aile bu olaya iyice o kadının hükümranlığı altına gireriz endişesiyle soğuk bakar.
Zümrüt ikna etmeye çalışır:"sermayesi benden çalışması sizden, hem adanalılardan daha iyi ocakbaşı kebapçısı mı olur, sen bu işin ustasısın zaten Mansur" falan der. Cemil heyecanlanir hemen atlamak ister ama Mansur ve Keman reddederler.
Zümrüt gittikten sonra Cemil döner kayinvalide ve kayinbabasına der ki; ben sizin gibi gurur yapamam. Bir bebek bekleyen siz değilsiniz diye atar yapar gider.
Sonra gizlice Zümrüt'ün modaevine gidip, siz kayinbabama bakmayin, parayi verin ben dükkanı tutarim işi kurarim, onu da ikna ederim, der. Ve ondan para alır, ev de un paketlerinin icine gizler. 1.500 tl yanina alip, dükkan bakinmaya başlar. Kahvede oturup oraya buraya telefon ettigi sırada kahvede oturan üçkagitcilardan biri onda para oldugunu anlar. Yanina gelir ve "bu zamanda daha kolay para kazanmak var" der.
1 koy 5 alirsin borsada,der. Benim sağlam tanidiğim var, deyip Cemil'i ikna eder. Cemil 1.500'ü ona verir.
Ertesi gün telefon edip paran 10 katı oldu,deyip bütün parasini yatirmak için Cemil'i ikna ederler. Böylece -daha belli degil ama- sanirim Cemil parayi kaptırmış olur ve böylece havalı Zümrüt Hanim'a karşı daha bir boynu bükük kalacaklardır.

Diğer yandan Zümrüt çalışanı Müjgan'ı daha kaynının oğluyla manita olduğunu bilmediği halde ezmeye kötü davranmaya devam etmektedir. Yusuf Müjgan'a o işten çıkmasını yoksa dayanamayacağını yengesiyle kavga edecegini söyler.
 
OP
Ev Kedisi

Ev Kedisi

Daimi Üye
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
1.016
Tepki
1.224
Puan
113
Yaş
39
Konum
istanbul
Yusuf ile Şule'nin sahte ve zoraki düğünü villanın bahçesinde az kişinin katıldığı küçük bir törenle gerçekleşir. Basına fotoğraf sızmaması için sıkı tedbirler alınır.
Şule ablası ve eniştesine Yusuf'un kimsesi olmadığını daha doğrusu kendisine olan aşkına karşı çıktıkları için tüm ailesini defterden sildiğini bu konuyu onu üzmemek için bir daha açmamalarını söyler.
Bu birdenbire ortaya çıkan damat adayını eniştesi Selçuk'un araştıracağını bildiğinden Yusuf için sahte bir geçmiş oluşturtur. İngiltere'den yeni gelmiş gibi bir pasaport evraklar falan ayarlar bir çanta hazırlar. Şule için çantasını alıp gelmiş gibi gösterir. Gerçekten de Selçuk adamlarından birine o çantayı karıştırtır. Şimdilik Yusuf hakkında birşey öğrenemez.
 
OP
Ev Kedisi

Ev Kedisi

Daimi Üye
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
1.016
Tepki
1.224
Puan
113
Yaş
39
Konum
istanbul
Fırat ve Zeyno birbirini ilk gördüğü andan itibaren etkilenmişlerdi ama Fırat uzun süredir birlikte olduğu Selin yüzünden biraz tereddüt yaşayıp sadece arkadaşız iması yaptı. Zeyno "herşeyi yanlış mı anladım" diyerek ona tepki gösterdi ve olasılık olan beraberlikleri bir süre askıya alındı.

Selin kuzeni Zeyno'nun çizimlerini görünce "bunlar harika sen çok yeteneklisin mutlaka değerlendirmelisin" dedi. Hatta ona "sana bir modacının telefonunu vereyim onunla görüş" dedi.
Zeyno aradı ve çizimlerini gostermek icin bu adamla buluştu. Meğer bu adam genç kızları kariyer vaadiyle kandırıp yararlanan biriymiş.
Fırat gördü ve Zeyno'yu uyardı:"senin bu adamlarla ne işin olur?" dedi. Zeyno "seni ne ilgilendirir!" dedi ve bu adamın "evime gel" teklifini biraz da Selin tavsiye etti diye güvenerek kabul etti.
Fırat Zeynoyu korumak için gene harekete geçti. Fırat'ın arkadaşı modacı Anıl'ın evinin adresini onunla takılan kızların birinden öğrendi hemen yola çıktılar.
Zeyno Anıl'ın evine gittiğinde bir sürü anlamsız şeyler yaşayıp en son Anıl tarafindan havuza itildi. Yüzme bilmiyordu ve boğulmak üzereyken Fırat evi basıp Zeyno'nun hayatını bir kez daha kurtardı.
Fırat Anıl'ı da dövüp evine biraz zarar verdi. Anıl bunları mahkemeye verdi ve intikam almaya söz verdi.
 
OP
Ev Kedisi

Ev Kedisi

Daimi Üye
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
1.016
Tepki
1.224
Puan
113
Yaş
39
Konum
istanbul
Fırat uzun süredir birlikte olduğu Selin'le planladığı ayrılık konuşmasını bir türlü yapamadı. Nedeni Selin'in sürekli olarak "senin yüzünden yurtdışı kariyerimi bıraktım yurda döndüm, senin için hayatımdan fedakarlık ettim" demesi, agresif tavırlar göstermesi. Fırat Selinin saykoya bağlayıp onu zor duruma düşürebileceğini anladığından önce Zeyno ile konuşup ona herşeyi açıklayıp dürüst olmaya karar verdi. Bu amaçla onunla buluştu ama buluşma o kadar romantik geçti ve Zeyno'nun "ilk defa birine kalbimi açtım, sana güvendim, bunlar gerçek mi, beni bir kez daha üzmezsin değil mi?" gibi lafları yüzünden ona da açılamadı.

Ertesi gün Anıl Zeyno'nun ailesinin karşısına çıkıp "sizin kızınız yüzünden yüzüm bu hale geldi" dedi. "hesabını vereceksiniz" falan derken Fırat gene yetişti. Bir dayak faslı daha derken Anıl Fırat'a "seni tanıdım. Bir yerde Selin'in yanında görmüştüm. Bana diyorsun ama asıl sen kızları koruyormuş gibi davranıp hepsini birden idare ediyorsun!" dedi. Zeyno bunu biraz duydu. Selin ismini duymamıştır ama duysa bile henüz kuzeni Selin'in Fırat'la ilişkisini bilmiyordur.
Gene de duydukları onun aklına takılır ve bir kez daha üzülür.
 
OP
Ev Kedisi

Ev Kedisi

Daimi Üye
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
1.016
Tepki
1.224
Puan
113
Yaş
39
Konum
istanbul
Şule'nin ablası Ceyda'nın dönen dolaplardan haberi yok yani kocası Selçuk'un Şule'nin hisselerine ve mal varlığına konma planlarından bihaber. Kocası onu hiç önemsemiyor ama kızkardeşine kurduğu hain planlardan da bahsetmiyor, ona kötü yüzünü henüz göstermiyor.
Selçuk şirketin de yönetim kurulunda.
Şule onu bir abi gibi görüp dururken birden kötü planlarını görünce herşeyden korkmaya başladı. Kötü kabuslar görüyor. Hatta çok sevdiği eşi Hakan'ın öldüğü deniz kazasını bile şaibeli bulmaya başladı.

Yusuf ise Şule'nin psikolojisinin iyice bozulduğunu görünce bazen ona acıyor. Teselli ediyor.
Bu arada zoraki evlendigi halde ondan para kabul etmiyor. Çok ısrar edince "benim yanımda olmak zorunda kalmasan çalışıp para kazanicaktın. O yüzden bunu maaş gibi kabul et" deyince,Yusuf: "o zaman normalde korumalarına ne kadar maaş veriyorsan o kadar kabul ederim" dedi. Ve onun yanında takılmaya başladı. Ailesi ise fabrikada vardiyalı bekçilik yapıyor zannediyor. Bazen gece de yanında kalıyor ama aynı odada yerde yatıyor.

İster istemez Şule bu koruyucu bodyguard gibi gördüğü adamdan hoşlanmaya başladı. Ama özel hayatiyla ilgili bir şeyi bilmiyor: Müjgan'ı...
 
OP
Ev Kedisi

Ev Kedisi

Daimi Üye
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
1.016
Tepki
1.224
Puan
113
Yaş
39
Konum
istanbul
Cemil'in aileden gizli olarak Zümrüt'ten aldığı iş kurma parasını dolandırıcılara kaptırdığı aile tarafından öğrenilir. Mansur Bey Zümrüt'e gidip o parayı ne yapip edip ödeyeceğini söyler.
Zümrüt ise Zeyno'nun yanında çalışması ve onun maaşından aydan aya kesmesi teklifini getirir. Çünkü zaten Müjgan işi bıraktığı için elemana ihtiyacı vardır.
Bu arada Müjgan'ı, mahallenin ilkokulunun öğretmeni araya aracı koyarak istemeye gelir.
Dedesi bu genci takdir ettiği için,ona verecek diye Müjgan çok korkar. Ama Dündar Bey, torunu Müjgan'ı istemediği birine verecek biri değildir. Onu çok sever ve üzerine titrer.

Fırat Zeyno'ya yalan söylemek istemediği için, onunla tanıştıklarında hayatında biri olduğunu söyler. Zeyno yıkılır. Fırat'a çok öfkelenir. Bu, Zeyno'nun unutabileceği, sineye çekebileceği bir şey değildir.
 
OP
Ev Kedisi

Ev Kedisi

Daimi Üye
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
1.016
Tepki
1.224
Puan
113
Yaş
39
Konum
istanbul
Selin Fırat'ın hayatındaki kişinin kuzeni Selin olduğunu öğrenir. Şoka uğrar.
Fırat'la son bir konuşma yapıp, amcasının kızı olduğunu belli etmeden, o kızı kendisi yüzünden bırakmamasını, zaten ondan ayrılsa bile artık ikisinin birleşmesi için hiç bir ümit kalmadığını söyler.

Diğer tarafta Selçuk da, Ekrem'in Şule'ye hediye ettiği pahalı mücevherin bir adam tarafından kuyumcuya satıldığını Ekrem'den öğrenir. Seri numarası aynı olduğu için ona haber vermişlerdir. Selçuk şüphelenir. Şule'ye sorduğunda "ben kolyeyi çöpe atmıştım, kim aldıysa o satmıştır" cevabını alır. Tatmin olmayarak bu olayı araştırmaya karar verir. Cemil'in görüntüsüne ulaşır ve Yusuf'la villaya aynı gün birlikte geldiklerini öğrenir.
 
OP
Ev Kedisi

Ev Kedisi

Daimi Üye
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
1.016
Tepki
1.224
Puan
113
Yaş
39
Konum
istanbul
Zeyno Fırat'a, ayrılmak üzere olduğu kızın, kuzeni olduğunu söyler. Selin'in onu çok sevdiğini ayrılırlarsa çok üzüleceğini, buna dayanamayacağını söyler. Fırat şaşırır ama o ayrılmaya kararlıdır. Tam da Selin'in onun için hazırladığı sürpriz partinin ve herkesin ortasında herşeyin bittiğini söyler. Selin fenalaşır.


Dündar Bey Yusuf'la konuşur. Niyetin ciddiyse ailenle gelip torunumu usulünce istersin.
O güne kadar karşımıza bile çıkma, deyip tavrını koyar.
 
OP
Ev Kedisi

Ev Kedisi

Daimi Üye
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
1.016
Tepki
1.224
Puan
113
Yaş
39
Konum
istanbul
Yusuf Şulenin şirket satışını bir an önce gerçekleştirmek ve bu sahte evliliği sonlandırmak istemektedir.
Ama bu süreçte yaptığı efendi hareketlerle, Şuleyi koruyup kollamasıyla Şulenin kalbinde aşk ve kıskançlığın ateşini yakmıştır. Şule Yusuf'un sevdiği kızın Müjgan olduğunu öğrenmiş ve bu iki aşıkı ayırmaya ve sonra Yusuf'u kendisine bağlamaya yemin etmiştir.

Müjgan ve Yusufun nişanlanacağı gün, uyduruk bir kaçırılma olayı ayarlayıp, Yusufu metruk bir fabrikaya çağırır. Polislerden önce oraya varan Yusuf'u adamları bayıltır. Sonra da kaldırdıkları hastanede uyuturlar ve Yusuf nişana gidemez.
Telefonlara da çıkmayınca Müjgan çok üzülür. Dedesi ise "Yusuf gelmedigine göre bu nişanı benim zorumla kabul etmiş, bu iş bitti" der.
 
OP
Ev Kedisi

Ev Kedisi

Daimi Üye
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
1.016
Tepki
1.224
Puan
113
Yaş
39
Konum
istanbul
Zümrüt Selin'in hamile olduğunu öğrenir. Selin, kendisini istemiyor diye gurur yapıp Fırat'a hamile olduğunu söylememektedir. Bunun üzerine Zümrüt Hanım Fırat'ın annesini çağırır. Çocukları barıştıralım, der.
Fırat hamileliğe ilk başta inanmaz. Hastaneye gidip testleri doğrulatır.
Üçlü baskı altında kalsa da Selin'i istemedigini ama çocuğuna sahip çıkacağını söyler. Bunun üzerine Zümrüt Hanım geçmişten kalan hesaplarını ödemesi gerektiğini söyler.
Bu hesapların ne olduğu henüz belli değildir.
 
OP
Ev Kedisi

Ev Kedisi

Daimi Üye
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
1.016
Tepki
1.224
Puan
113
Yaş
39
Konum
istanbul
Selin'in karnındaki bebek Fırat'tan değil, onun yakın arkadaşı Ozan'dandır.
Selin bunun herkesten gizlediği gibi, Fırat'ın Zeyno'yu sevdiğini de öğrenmesine rağmen, Fırat'ın peşini bırakmamaya kararlıdır.

Dündar Bey kapısına bırakılan fotoğraf ve not ile Şule'nin evine gitmiş, Yusuf ile Şule'nin evli olduğunu öğrenmiştir. Ancak torunu Müjgan'a gerçekleri anlatamadan fenalaşır, kalp krizi geçirir. Ölmeden önce son sözleri "eğer benim rahat uyumamı istiyorsan Yusuf'tan uzak dur" olur...
 
OP
Ev Kedisi

Ev Kedisi

Daimi Üye
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
1.016
Tepki
1.224
Puan
113
Yaş
39
Konum
istanbul
Sanırım dizinin reytingleri iyi gitmiyor. İlk 100'e girememeye başladı. Sürekli saati değişiyor.
Konunun bazı kısımları da çok anlamsızlaşıyor, komedi unsuru koymaya falan çalışıyorlar.
İleriki günlerde toparlar mı bilmiyorum ama gittiği yere kadar anlatmaya devam edeceğim ben.
 
OP
Ev Kedisi

Ev Kedisi

Daimi Üye
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
1.016
Tepki
1.224
Puan
113
Yaş
39
Konum
istanbul
Müjgan'ın evine gizlice bırakılan resim ve notu Selcuk'un gönderdiğini öğrenen Yusuf, ondan intikam almaya and içer. Onu takibe alır ve bir metresi olduğunu hatta ona ev açtığını öğrenir. Kadının karşısına çıkarak, Selçuk'un karısını sevdiğini ve boşanmaya niyeti olmadığını, kendisini boş yere oyaladığını söyler. Kadını kendi gözleriyle görmesi için Selçuk ve Ceyda'nın 25. evlilik yıldönümü sürprizlerini uzaktan izlemesi için eve götürür. Kadın ikna olur ve yüzleşmek için Selçuk ile Ceydanın karşısına çıkar. Selçuk herşeyi inkar eder ama Ceyda fenalaşir. Selçuk adamlarini arayarak delilleri yok etmek için metresi Alev'in evine gönderir.

Diger taraftan Selin amcasını ailece yemeğe çağirip nişanlısının onu karnindaki bebegiyle ortada biraktığını anlatır. O sırada Fırat gelir ve aile şaşırır çünkü onu tanıyorlardır. Fırat Selinin kendisinden habersiz bebeği aldirdiğini söyler. Zeyno ile Fırat'ın daha önceden tanıştıklarını Selin'e söylememesi Mansur Bey'in kafasındaki şüphelerini arttırır. Yoksa araya giren kadın kızı Zeyno mudur şuphesini...
 
OP
Ev Kedisi

Ev Kedisi

Daimi Üye
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
1.016
Tepki
1.224
Puan
113
Yaş
39
Konum
istanbul
Yusuf'un sürekli başındaki belayla uğraşarak Müjgan'ı ihmal etmesi ve biraz da dedesinin vasiyeti yüzünden Müjgan Eskişehir'deki büyük halasının yanına gider.
Adresi kimseye vermez ama Yusuf Gülçin'in telefonunu aşırır, onunla Gülçinmiş gibi mesajlaşarak adresi öğrenir ve hemen kapısına dayanır.

Diğer tarafta Ceyda ihanet görüntülerini izler ve Selcuk'u evden kovar.
Yalnız bu seferde Selçuk'tan kurtulursak Yusuf'un benim yanımda kalması için bir neden kalmayacağı düşüncesi Şule'yi sarmıştır. Yakın arkadaşı Serra hep bu yönde akıl vermeye başlar.i
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst