"AŞK"

Gülümse

Daimi Üye
Katılım
28 Şubat 2009
Mesajlar
3.793
Tepki
7.105
Puan
113
Konum
istanbul




2w3pdp0.jpg



"aşk" adını aşk koydum senin çocuk!!!





Hatırlar mısın? Seninle ilk kez bir durakta karşılaşmıştık.Sana baktığımda adının "AŞK" olduğunu anlayamamıştım.Sana sordum.Kelime ile "AŞK" dedin.Duyamadım. Duyduğum sıradan bir isimdi ; Ali , Veli , Mehmet'ti.Sen bana adım yar ,sevgili dedin .Ben "arkadaşımın ismi de aynı" dedim. "Onun adı da Ali"... Sen farklı söyledin.Ben sıradan anladım.

Günler geçti yaşının 19 olduğunu öğrendim ;sen "bir ömür " dedin. Anneni , kardeşini, sevgilini sordum; "benim annem ,kardeşim, sevgilim sensin" dedin. "Nerede yaşıyorsun" dedim ; "Senin kalbinde" dedin. Ben farklı anladım.Herşeyi sözcüklerden ibaret sandım. Sözcükleri dinledim , yanıldım.Seni hiç dinlemedim.

Her zaman yanımdaydın, ama sana hiç dokunamadım , konuşamadım , seni hiç anlamadım. Hep birşeyler bekledim. Beklediğimin sen olduğunu bilemedim.

Ellerinle saçıma dokundun ; ellerin "aşk" dedi. Yanımda yürüdün; rüzgarın "aşk " dedi. Bana seslendin ; sesin "AŞK" dedi. Heryerde karşılaştık; tesadüfler "aşk" dedi. Uzaktan gördüm; bedenin "aşk" dedi. Yanağımı öptün; dudaklarındaki alev "aşk" dedi. Anlayamadım.

Nedenini bilmiyordum.Rüyalarım oldun ; her gece seni gördüm. Gözlerim oldun ; her baktığım sendin , heryerde sen vardın. Yollarım oldun , hep sana ulaşmak için yürüdüm. Sesim oldun ; senin adının geçmediği cümleleri yasak ettin, suskun ettin. Kulaklarım oldun ; sadece seni ve senle ilgili kelimeleri duydum.

Herşeyim oldun.heryerde seni anlattım , seni gördüm , seni duydum , sana yürüdüm. Sensiz rüyalar kabus oldu. Sensiz sabahlar gece , sensiz kelimeler saçma , sensiz aşk haram oldu. Sensiz nefes alamıyor , uyuyamıyor , yemek yiyemiyor , gülemiyordum.

Yeni yeni farkediyordum.Senin adın Ali değildi. Senin adın farklıydı , ama ne bilmiyordum.

Birgün beklemediğim bir anda karşıma çıktın. Titremeye başladım. Konuşamadım , adını soramadım. Son bir kez gözlerin "Adım aşk" dedi ve gittin. Bir daha da gelmedin.

Hala adını öğrenemedim. Ama adını aşk koydum senin çocuk! şimdi sana sesleniyorum . "aşk" seni çağırıyorum. Neden gelmiyorsun? Artık öğrendim adını.Sen gerçek aşksın biliyorum. Hadi gel seni bekliyorum.

(Allah'tan tek dileğim Cennet'teki eşim sen olasın)
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst