Aşk oyunları sahnede

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.372
589883_detay.jpg

Aşk oyunları sahnede

Eşini aldatmaya kalkan bir taksi şoförünün ironik hikâyesi...

Ünlü İngiliz yazar Ray Cooney’in yazdığı, Orhan Azizoğlu’nun Türkçe'ye çevirdiği 2 perdelik komedi 'Hangisi Karısı' adlı oyun Özel Tiyatro’da perdelerini açtı. Kişilerin karikatürleştirildiği, olayların abartıldığı, performans ve monotonluğun son derece iyi dengelendiği, adım adım yükselen bir grafiğe sahip olan oyun; eşini aldatmaya kalkan ve başına olmadık işler açan bir taksi şoförünün ironik hikâyesini anlatıyor.

Genel sanat yönetmenliğini Ercüment Doğan’ın, yönetmenliğini Çetin Akcan’ın yaptığı oyunda; Ercüment Doğan, Tuna Arman, Özden Özgürdal, Altan Akışık, Ebru Karanfilci, Fatih Yıldız, Hatice Topal ve Çetin Akcan rol alıyor.

İlk defa 4 Aralık’ta Bahçelievler Kültür Merkezi'nde oynanan oyun; 13 Ocak Kadıköy Halk Eğitim Merkezi , 14-15 Ocak İzmir AKM, 16 Ocak Çeşme, 18 Ocak Uşak, 19 Ocak Alanya, 20 Ocak Manavgat, 21 Ocak Ankara Sanatolia, 22 Ocak Bahçelievler, 25 Ocak Bursa Orhangazi, 27 Ocak Sakarya , 29 ve 30 Ocak Bahçelievler Kültür Merkezi ve 31 Ocak’ta Akatlar Kültür Merkezi'nde sahnelecek.
Habertürk

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar