Aşk-ı Memnu finalini beğendiniz mi?

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
24-haziran-ask-i-memnu-son-bolum-finali-full-dizi-izle-kanal-d-izle-148042.jpg

Aşk-ı Memnu finalini beğendiniz mi?

Dizinin fnalinin Kitaba sadık kalınarak yapılması sizi tatmin etti mi?

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
bence güzeldi, ama kendileri senaryo yazip, yeni, farkli diziler cekseler, biraz yaratici olsalar daha iyi bence. hem kitabi var hem yillar önce cekilmis bir diziyi tekrar cekmek sacma bence sonunu zaten biliyorsun :dusun:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
beni tatmin etmedi bence iki senedir millet adnan öğrenince ne olacak die bekliyor tamam bihter kendini öldürdü behlül odadan nasıl çıktı bihteri nasıl çıkarttılar hizmetçiler ne yaptı beşir nasıl öldü nihal odaya girince ne yaptı...... yani her bölümde ayrıntının dibine vuran dizi böyle ayrıntısız bi finalle bitmemeliydi:protesto:

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
bu kadar alevli bir dizi,nedense biraz sönük bitirildi.kafamızda bırakılan soru işaretleri de cabası..final daha güzel olabilirdi...daha...daha... anlayın işte.ben sadece firdevs hanımın durumundan tatmin oldum:D

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.149
Bende İlknurun dediğine katılıyorum, izlemiyordum diziyi ama takip ediyordumm. Tamam herkes layığını bulmuş sonunda ama ayrıntılar neredeeee........ izleyicilerin kafasında soru işaretleri bırakarak bitirdiler...:alsana:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
beni tatmin etmedi bence iki senedir millet adnan öğrenince ne olacak die bekliyor tamam bihter kendini öldürdü behlül odadan nasıl çıktı bihteri nasıl çıkarttılar hizmetçiler ne yaptı beşir nasıl öldü nihal odaya girince ne yaptı...... yani her bölümde ayrıntının dibine vuran dizi böyle ayrıntısız bi finalle bitmemeliydi:protesto:

Evet ayrıntıları koysalar daha da güzel olurdu-ayse

Ayrıca Adnanın tepkisi de çok basit kaldı bence

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.924
Keske Ednan Beyy ıe Behlulun de bır karsılasması olsaydı.

Ne yaptı Ednan Bey Behlule mesela.Ben son reklamda bıle bekledım karsılasırlar mı acaba dıye:kahve:

Ama herseye ragmen huzunlu bır son du.Keske degıstırselerdı de bı sekılde behlulle nıhal evlenseydı.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Keske Ednan Beyy ıe Behlulun de bır karsılasması olsaydı.

Ne yaptı Ednan Bey Behlule mesela.Ben son reklamda bıle bekledım karsılasırlar mı acaba dıye:kahve:

Ama herseye ragmen huzunlu bır son du.Keske degıstırselerdı de bı sekılde behlulle nıhal evlenseydı.

bende hep evlensinler diyordum ama son bölümlerde de behlül rahat durmadı ki :alsana:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar