Aşk herşeyi affeder mi?

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Herşeyi affetmez bence... Aldatma, oyalama bunlar benim için eksidir. Onun için affetmez.:eek:

OP
T
Tepki
28
İnsan aşıkken galiba karşısındakinin hatalarını, kusurlarını görmemezlikten geliyor. Herhalde kalp, mantığa yenik düşüyor ama işte sorun bu gerçekten buna yenik düşmemek gerekir...

nergiz85

Aktif Üye
Tepki
195
kesinlikle affetmez,affetmemeli de..örneğin çok aşık olsam da ihaneti,saygısızlığı asla affetmem soğumaya başlarım.biraz da yapı meselesi,kişiden kişiye değişen bişey bu.

Tepki
19
Her insan farklı. Bazı insanlar herşeyi affedebilirler.
Aldatmayı ve el kaldırmayı affetmem diyebilirim, ama böyle bişey olsa ne yapacağımı şimdilik bilemiyorum, çünkü bunları yaşamadım (çok şükür).
Affedersiniz, türkçem pek iyi değil :zonk:

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
Hakareti,iftirayı,yalanı,cinsel veya değil her türlü aldatılmayı,keriz yerine koyulmayı,dayağı AŞK AFFETMEZ.Ben yazarken bile gerilirken bunları düşününce,bu aşk nasıl affetsin.Büyükte konuşmamak gerekir ama karakterle ilgili bir mesele.Ama Allah bunları özellikle aldatılmayı düşmanımın bile başına vermesin ,çok korkuyorum aldatılmaktan...

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
Karşılıklı gerçek bir aşk affedilmeyecek hataya maruz kalmaz diye düşünüyorum..

yani gerçek bir aşk varsa niye affedecek bir durum oluşsun ki

bugün sitede gördüğüm bir konudan aklımda kalan bir söz:sirin:
bir insan bir kadını sevdikten sonra diğer bütün kadınlar anlamını yitirir:panter:
aşk budur bencede

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
aşk varsa çoğu şey affediliyo zaten ama gerçekten seven aşık olan insan da affedilmicek kadar büyük bi hata yapmaz bence

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
Aşıksan affedersin değilsen affetmezsin diye birşey söz konusu olamaz,ne olduğuna bağlı affetmek için.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar