Asıl kar şoku bugün yaşanacak

Şekerpare

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2011
Mesajlar
14.496
Tepki
20.501
Puan
113
Konum
Mutluluklar Diyarından (:
kar-ist4.jpg




Kar yağışının etki alanını genişletmesi, akşam saatlerinde ise Marmara Bölgesi'ndeki tüm illerde yoğun kar yağışı görülmesi bekleniyor.

Yoğun kar yağışı bu sabahtan itibaren Marmara bölgesini yeniden etkisi altına alacak. Önce Edirne’de ardından tüm Marmara Bölgesi'nde çok yoğun kar yağışı bekleniyor.

İZMİR'E 21 YIL SONRA KAR YAĞDI

METEOROLOJİDEN 4 ÖNEMLİ UYARI


Her geçen saat etkisini arttıracak kar yağışının aralıksız sürmesi, akşam saatlerinde ise İstanbul'da çok etkili yağması bekleniyor.

Kentin tamamında görülecek bu yağışın bugüne kadar gerçekleşen kar yağışından daha etkili olabileceği belirtiliyor.

Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece yarısından itibaren ise kar yağışı etkisini azaltacak ve cuma günü Marmara Bölgesini de İstanbul'u da terk edecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, yurdun kuzey ve doğu kesimlerinde görülecek yağışların; Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Rize, Artvin, Hopa ile İstanbul, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Balıkesir'in Bandırma ilçesi, Zonguldak, Düzce, Bartın ve İnebolu çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Yağışların; Doğu Akdeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, Güneydoğu Anadolu bölgesinde yağmur ve karla karışık yağmur, yağış alan diğer yerlerde kar şeklinde olması bekleniyor.

Marmara ile iç ve doğu bölgelerde kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.

İBB: SORUNLU BÖLGELERE GÜÇLÜKLE ULAŞILIYOR
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kar yağışının Avcılar, Beylikdüzü, Sefaköy, Küçükçekmece, İkitelli, Bağcılar, Başakşehir, Hadımköy, Gaaziosmanpaşa ve Sultançiftliği'de etkili olduğunu belirtti.

Küreme ve tuzlama çalışmalarından sonra tipi nedeniyle yolların tekrar kar tuttuğu belirtilen açıklamada "Kayan TIR'lar ve yanlış parklar nedeniyle küreme ekiplerinin sorunlu bölgelere ulaşmaları güçlükle yapılıyor" denildi.
 

Kardelen27

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
4.159
Tepki
3.758
Puan
113
Konum
istanbul
Yağsın yağsın rabbimizin rahmeti bereketi bu
sonu güzel olur inşallah
küresel ısınma kış artık olmayacak diyenlere
nisbet edercesine yağıyorda yağıyor :):utan:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst